Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

martian-gallery3-gallery-image

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Η Διάσωση

Εντυπωσιακές εικόνες, αυθεντικό σασπένς, ένας χαρισματικός ήρωας και μία από τις μεγαλύτερες περιπέτειες της χρονιάς – ετοιμαστείτε για την πιο συναρπαστική «Διάσωση».

Βασισμένη στο ομώνυμο μπεστ σέλερ του Άντι Γουίαρ, η «Διάσωση» αφηγείται την ιστορία του αστροναύτη Μαρκ Γουάτνι (Ματ Ντέιμον), ο οποίος, κατά τη διάρκεια μιας επανδρωμένης αποστολής στον Άρη, θεωρείται νεκρός μετά από μια σφοδρή καταιγίδα και εγκαταλείπεται από το υπόλοιπο πλήρωμα. Όμως, ο Γουάτνι είναι ακόμη ζωντανός και ξαφνικά βρίσκεται μόνος σε έναν αφιλόξενο πλανήτη. Έχοντας ελάχιστες προμήθειες, πρέπει να επιστρατεύσει την εφευρετικότητα, την ευφυΐα και το κουράγιο του για να επιβιώσει και να βρει έναν τρόπο να ειδοποιήσει τη Γη ότι είναι ζωντανός.

Εκατομμύρια χιλιόμετρα μακριά, η NASA και μία ομάδα διεθνών επιστημόνων δουλεύουν ακούραστα για να φέρουν πίσω τον «Αρειανό», ενώ ταυτόχρονα τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος σχεδιάζουν μία τολμηρή, αν όχι αδύνατη, επιχείρηση διάσωσης. Καθώς αυτές οι ιστορίες γενναιότητας εξελίσσονται, ο κόσμος ενώνεται για να υποστηρίξει την προσπάθεια επιστροφής του Γουάτνι.

Με τις σκηνοθετικές οδηγίες του σπουδαίου σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, «Η Διάσωση» έχει ένα λαμπερό καστ που περιλαμβάνει επίσης τους Τζέσικα Τσαστέιν, Κρίστεν Ουίγκ, Κέιτ Μάρα, Μάικλ Πένια, Τζεφ Ντάνιελς, Τσιουέτελ Ετζίοφορ, και Ντόναλντ Γκλόβερ.

Έβερεστ

Περιπετειώδες τρισδιάστατο ορειβατικό θρίλερ του Ισλανδού σκηνοθέτη Μπαλτάσαρ Κορμακούρ («2 Guns» ) με πρωταγωνιστές Τζέικ Τζίλεγχαλ, Σαμ Γουόρθινγκτον, Τζος Μπρόλιν και Κίρα Νάιτλι. Η ιστορία βασίζεται σε μια τραγωδία που συνέβη στη μυθική βουνοκορφή το 1996, όταν δύο διαφορετικές αποστολές επιχείρησαν να ανέβουν στην κορυφή του Έβερεστ, ξεπερνώντας κατά πολύ τα ανθρώπινα όρια. Ένας αγώνας επιβίωσης που αποτυπώνεται με φαντασμαγορικό τρόπο στην οθόνη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;