Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7 ως 14 Σεπτεμβρίου!
Mε την τελευταία έκλειψη Ηλίου του έτους Από την Λίλιαν Σίμου

Zwdia

Mε την τελευταία έκλειψη Ηλίου του έτους
Από την Λίλιαν Σίμου

13 Σεπτεμβρίου, Σάββατο πρωί στις 9.41, ο Ήλιος βρίσκεται στην 20η 10’ μοίρα της Παρθένου σε σύνοδο με τη Σελήνη και σχηματίζεται η έκλειψη Ηλίου.

Στις μηνιαίες προβλέψεις για τον Σεπτέμβριο, είχαμε μία πρώτη γεύση αυτής της έκλειψης, εστιάζοντας στο ότι διανύουμε ένα μήνα με δύο προσωπικούς ανάδρομους πλανήτες και δύο εκλείψεις.
Φυσικά, το φαινόμενο των εκλείψεων όπως έχουμε ήδη αναφέρει, δεν πρέπει να μας ανησυχεί.

Οι εκλείψεις κάθε φορά ανασύρουν στην επιφάνεια θέματα που πρέπει να ολοκληρωθούν, καταστάσεις που πρέπει να εκλείψουν από την ζωή μας.
Σαν αποτέλεσμα είναι πάντα θετικές, γιατί αυτό που ακουμπούν πρέπει να το ανασύρουμε, να το ακουμπήσουμε και να το διαλευκάνουμε. Αυτό σαν αποτέλεσμα δεν μπορεί να είναι αρνητικό, αφού μετά το πέρας της διαδικασίας, έρχεται η αλλαγή, η μεταμόρφωση, έννοιες άμεσες συνδεδεμένες με την Σελήνη. Η ταραχή όμως δεν παύει να υφίσταται και η διαδικασία δεν είναι ανώδυνη.
Μία έκλειψη Ηλίου σηματοδοτεί ένα νέο ξεκίνημα και αυτό είναι το ουσιαστικό. Ο Ήλιος είναι τα «θέλω» μας. Επιθυμίες και φιλοδοξίες που καλύπτονται και εμπλέκουν τον ψυχισμό μας σε ένα παιχνίδι σκιάς και φωτός. Σημαντική τομή, κάθε ηλιακή έκλειψη λοιπόν…
Οι επιθυμίες και φιλοδοξίες λοιπόν, στην τελευταία Ηλιακή έκλειψη του 2015, που πραγματοποιείται σε ημέρα Κρόνου και ώρα Ερμή, και αρχικά προβάλλει μία απροσδιόριστη θλίψη.
Λίγο μετά την διαδρομή της ανάδρομης Αφροδίτης που έληξε το ταξίδι της σε αντίστροφη πορεία στις 6 του μήνα, με νωπές μνήμες και σκέψεις, πρόσφατες συνειδητοποιήσεις και ανακατατάξεις συναισθηματικές, η έκλειψη έρχεται να φωτίσει το σημείο της γείωσης.

Στο ζώδιο της Παρθένου και με κυβερνήτη τον Ερμή στο Ζυγό, η έκλειψη προσδιορίζει την ανάγκη να επανέλθει η ισορροπία στη ζωή μας.

Ο Ερμής σε ταυ τετράγωνο προς τον Πλούτωνα και τον Ουρανό, προετοιμάζει την αντίδρασή μας, σε ό,τι διαταράσσει αυτή την ισορροπία. Αν όμως, δεν έχουμε αντιληφθεί τις δυσκολίες που βιώνουμε γιατί έχουμε αποσυντονιστεί, τότε ένα ξαφνικό γεγονός, προφανώς της φύσης του τετραγώνου Ουρανού και Πλούτωνα, δηλαδή καταλυτικό, βαθύ, κοινωνικό, θα μας αναγκάσει να πάρουμε θέση.
Κατά την νέα αυτή περίοδο, η επιθυμία είναι να προχωρήσουμε με απλά και συνετά βήματα και να κάνουμε μία νέα αρχή στη ζωή μας. Θα είναι απαραίτητο να αφήσουμε πίσω τις ουτοπίες και το ρομαντικό πνεύμα που οδήγησε σε ανέφικτα όνειρα.

Η Παρθένος απαιτεί ως ζώδιο, να χτίσουμε με υπομονή, οργάνωση, μεθοδικότητα, επιμονή και σχολαστικότητα το νέο κεφάλαιο ζωής.

Ο Ερμής ως κυβερνήτης της Πανσελήνου, θα στραφεί ανάδρομος την 17η του μήνα, θέτοντας σε αμφισβήτηση ιδέες και αποφάσεις. Άρα, θα απαιτηθεί υπομονή προκειμένου να ξεπεράσουμε ό,τι δεν μας φέρνει αρμονία.

Η αντίθεση του Δία προς τον Ποσειδώνα, αποκαλύπτει θολές εικόνες και απομυθοποιούμε εκείνους που ήταν αρκετά εξιδανικευμένοι στα μάτια μας…
Ενώ παράλληλα, η Αφροδίτη, απελευθερωμένη από τις μνήμες της ανάδρομης φοράς της, συναντά σε θετικές γωνίες τον Ουρανό και τον Άρη.

Απελευθερώνεται η χαρά, η δημιουργικότητα, ο έρωτας, η ανάπτυξη.

Η έκλειψη αυτή αγγίζει συνδυασμούς πλανητών με καρμικές προδιαγραφές. Προσδίδει νευρικότητα κατ΄αρχήν, αφού είναι στο μεσοδιάστημα του Ερμή –Άρη και ανάπτυξη και καρμικές επιλογές, αν έχουμε υπομονή και την επεξεργαστούμε σωστά, αφού στέκεται στο μεσοδιάστημα Δία – Β. Δεσμό.
Ένα πολύ θετικό και ευοίωνο προμήνυμα, αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες που το ζώδιο της Παρθένου απαιτεί από εμάς. Σχολαστικά βήματα, δίχως άγχος φυσικά, αλλά με προσγειωμένα όνειρα και προσωπική συνεισφορά, στο έργο των ανθρώπων με τους οποίους συνεργαζόμαστε και συνυπάρχουμε.
Η έκλειψη απαιτεί υγιείς επιλογές, και συνιστά να μην κυνηγήσουμε … ανεμόμυλους, ως νέοι Δον Κιχώτες!

Στον χάρτη της Ελλάδας, η έκλειψη σχηματίζεται σε σύνοδο με τον Β. Δεσμό και τη Μαύρη Σελήνη, στον τομέα της δημιουργικότητας, της χαράς, των παιδιών. Λόγω του ότι υπογραμμίζει ένα δύσκολο συνδυασμό, τετραγωνίζει την Σελήνη της χώρας και κάνει αντίθεση προς την Αφροδίτη.
Θα λέγαμε λοιπόν, εν συντομία, πως για να επαναφέρουμε τη χαρά και τη δημιουργικότητα, θα πρέπει να σταθούμε στις λεπτομέρειες που μας έχουν διαφύγει. Να ρυθμίσουμε τις υποχρεώσεις και να ορίσουμε εξ αρχής την έννοια της δημιουργικότητας.
Σαν λαός, υπάρχουν περιθώρια και έχοντας περισσότερο εστιάσει στην λογική και τα πραγματικά δεδομένα και λιγότερο στο συναίσθημα, ή τις εύκολες λύσεις, θα βρούμε τον τρόπο να μετρήσουμε τις δυνάμεις και να αναδείξει ο καθένας τις δεξιότητές του.
Ίσως οι επικείμενες εκλογές, να πρέπει να έχουν αυτό το κίνητρο για τον καθένα μας…

Κριός

Νέο ξεκίνημα για σας, στα θέματα των υποχρεώσεων. Η εργασία σας μπορεί να προσφέρει ευκαιρίες, αν ταξινομήσετε σωστά τον χρόνο και τις υποχρεώσεις. Οι δεσμεύσεις, ας είναι περιορισμένες και ας αναλάβετε το βάρος των ευθυνών που σας αναλογούν. Με προσεκτικά βήματα, θα πάτε καλά. Συντονιστείτε με τα συμφέροντά σας και μην είστε σπάταλοι ή υπερβολικά γενναιόδωροι.
Γειώσετε τα όνειρά σας, ξεπεράστε τις ουτοπίες και κάθε μακρινό στόχο. Όλα πρέπει να γίνουν στο «εδώ και τώρα». Εστιάστε την προσοχή στους άμεσους στόχους για να πετύχετε ένα απτό αποτέλεσμα.
Φροντίστε την διατροφή και την υγεία σας, με ένα πιο υγιεινό τρόπο και φυσική άσκηση. Ο καθαρός αέρας θα σας προσφέρει ευεξία. Αν έχετε συνήθειες, όπως το τσιγάρο ή την κακή διατροφή, ας τις περιορίσετε ή αποφασίστε να ξεκινήσετε δίαιτα.
Χαρείτε την ερωτική σας ζωή, ή ένα χόμπι, διασκεδάστε λίγο ανέμελα, στις δυνατότητες που υπάρχουν. Η χαρά και το κέφι σας βοηθούν να διατηρήσετε την σπίθα ζωής και να είστε δημιουργικοί.

Ταύρος

Ευνοϊκή η έκλειψη προς το ζώδιό σας, κυρίως σε όσους έχετε γεννηθεί στον δεύτερο και τρίτο δεκανό ή δεκαήμερο ή έχετε πλανήτες εκεί. Καθώς ενδιαφέρεστε για τα οφέλη και την χαρά της ζωής αυτή την εποχή, διασκεδάστε με τον τρόπο που εσείς αισθάνεστε καλά, απλά, λιτά πιθανώς, αλλά με διάθεση να ζήσετε και να χαρείτε κάθε λεπτομέρεια που δίνει ένα νέο τόνο στην καθημερινότητά σας.
Ασχοληθείτε με λεπτομέρειες που σας κουράζουν σε άλλες περιόδους, αλλά και εξηγήστε στο παιδί σας ή στο ταίρι σας, πώς κάποιες λεπτομέρειες προσφέρουν ουσία και ευχαρίστηση. Ξεκινήστε από την αρχή, σε νέα βάση, τη σχέση σας! Οι υπερβολές του χθες, απομακρύνονται σταδιακά και πατάτε γερά στα πόδια σας.
Δώστε ένα τόνο ομορφιάς στον καθημερινό σας χώρο, ακόμη κι αν είναι χώρος δουλειάς. Θα αισθανθείτε καλύτερα. Φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν ευκαιρίες για θαυμαστές ή και κάποια πρακτικά οφέλη μετά από την δική σας αλλαγή.

Δίδυμοι

Τα θετικά στην έκλειψη, που δημιουργεί ένα άγχος, είναι να σκεφθείτε λίγο καλύτερα πως όλα ελέγχονται από την δύναμη του νου. Επομένως, καλείστε να επικρατήσετε με την λογική και μάλιστα θα σας βοηθήσει ο κυβερνήτης σας, Ερμής που είναι στον Ζυγό.
Η ευγένεια και ο σωστός διάλογος, είναι η δύναμή σας, αφού μπορείτε να αναλύετε και να αναπτύσσετε τις θέσεις σας, με ευελιξία και επιχειρήματα που καλύπτουν αυτά των άλλων. Με το ταίρι σας, η ισορροπία της σχέσης, απαιτεί γλυκύτητα και ευγένεια.
Σε διαπραγματεύσεις, διατηρείτε την ποιότητα του στόχου και μην κάνετε…εκπτώσεις! Αντίθετα, αν έχετε συχνές εξόδους και μικρές εξορμήσεις, θα δεχθείτε τον θαυμασμό, ή θα βρείτε ένα άτομο που θα σας ενδιαφέρει πολύ.
Η περίοδος αυτή προκαλεί και ένταση, κατά συνέπεια μία κόπωση. Μπορεί μάλιστα, να έχετε αντιδράσεις με τους οικείους σας, ή να δεχθείτε σχόλια από την οικογένεια για την στάση και τις επιλογές σας.

Καρκίνος

Η έκλειψη στην Παρθένο φέρνει νέες σκέψεις και ιδέες για το μέλλον σας. Καθώς είστε προνοητικοί συχνά και σας αρέσει να καταστρώνετε κάποια σχέδια, τελικά, θα διαπιστώσετε πως αυτή η αρχή έχει να κάνει με ένα μεγάλο κύκλο καθηκόντων, τα οποία πρέπει να αναλάβετε. Προσπαθήστε να είστε διαρκώς σε ετοιμότητα. Συζητήστε, αναλύστε με το περιβάλλον σας τα σχέδιά σας.
Αν σας ενδιαφέρει μία εκπαίδευση, είναι η κατάλληλη περίοδος για να προχωρήσετε προς αυτήν. Μπορείτε να φανείτε χρήσιμοι σε όσους σας συμβουλεύονται και να έχετε τον ρόλο του «δασκάλου» με απλές και κατανοητές συμβουλές, εύστοχες πάντα. Τα σχόλιά σας προς το άμεσο περιβάλλον είναι σωστά, λίγο επικριτικά όμως.
Δυσκολίες θα παρουσιαστούν στην συνεννόηση με τον άμεσο ή συγγενικό περίγυρο και ίσως διαταραχτούν οι σχέσεις, αν δεχθείτε τις παρατηρήσεις τους. Προσπαθήστε να λύσετε τις διαφορές με τους οικείους σας αργότερα. Και αποφύγετε τα πολλά έξοδα.

Λέων

Εξωστρεφείς και δημιουργικοί, η έκλειψη θα σας ωθήσει να ενδιαφερθείτε λίγο περισσότερο με τα οικονομικά σας, κάτι που σας κουράζει.
Ξεκινήστε χωρίς τα πολυτελή σας γούστα, ή περιορίσετε σε ένα βαθμό ό,τι σας φαίνεται αξιόλογο και θέλετε να το αποκτήσετε. Η λιτή και απλή ζωή για ένα χρονικό διάστημα, θα φέρει την ελπίδα για να προγραμματίσετε καλύτερα το μέλλον. Ο περιορισμός δεν σας ευχαριστεί, αλλά είναι σημαντικό βήμα αυτή τη στιγμή.
Απαιτείται να είστε ισορροπημένοι με τα έσοδα και έξοδα, αν και αισθάνεστε σε ένα βαθμό μετέωροι. Κάνετε υπομονή…
Τα δύσκολα σημεία των ημερών, αγγίζουν περισσότερο τις συμφωνίες και τις διαπραγματεύσεις σας. Ενώ έχετε γενναιοδωρία και ευγένεια, δεν είναι εύκολο να πείσετε. Θα ήταν προτιμότερο να περιμένετε λίγες ημέρες.
Ένας συγγενής θα σας δημιουργήσει ένταση και οι σχέσεις μπορεί να διακοπούν.

lilian

Παρθένος

Νέα αρχή την περίοδο αυτή ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί στο δεύτερο ή τρίτο δεκαήμερο, σημαίνει νέες βάσεις μαζί με την γενεθλιακή σας χρονιά. Ενδιαφέρον λοιπόν έχει η έκλειψη, αφού εκλείπει σταδιακά αυτό που σας ταλαιπώρησε και γίνεστε περισσότερο επιμελείς στα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Παίρνετε πρωτοβουλίες και μάλιστα αρκετά δυναμικά, καθώς διαθέτετε πείσμα και μαχητικότητα. Επιμείνετε στον στόχο που θέτετε και μην παρασύρεστε από ιδέες του περιβάλλοντος.
Δυσκολίες στην επικοινωνία προκύπτουν, κυρίως σε συμφωνία με άλλους, συνεργάτες ή ένα στέλεχος στη δουλειά σας. Η αλήθεια είναι πως αδικείστε σε ένα μεγάλο βαθμό, αλλά δεν πρέπει να φανεί πως χάνετε τις ισορροπίες σας.
Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, προσπαθήστε με λογική και επιχειρήματα να πείσετε, αλλά αν αυτό δεν είναι εφικτό άμεσα, μην πιέσετε πολύ τους άλλους. Θα δικαιωθείτε αργότερα, με πιο ήπιες συνθήκες.
Αποφύγετε να συμφωνήσετε για κάποια δαπάνη αυτή την εποχή, ενώ αν έχετε δάνεια και χρέη, δεν είναι η στιγμή να τα διογκώσετε.

Ζυγός

Καλή θα είναι για σας η περίοδος αυτή, αν σας ενδιαφέρει να θέσετε τις βάσεις για ένα κρυφό σας όνειρο.
Δεν θα ήταν καλό να το συζητήσετε άμεσα με το περιβάλλον σας, ωστόσο, μπορείτε σταδιακά να το αναλύσετε και να πάρετε τις πληροφορίες για την υλοποίησή του. Η εγκράτεια και η συνέπεια σαν στάση, θα σας κάνουν αξιόπιστους και αργότερα, θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους να σας υποστηρίξουν.
Μία κρυφή αγάπη, ή ένα κρυφό όνειρο, σας φέρνουν σε ένα σημείο να ξεφεύγετε λίγο από την πραγματικότητα. Εστιαστείτε στις πρακτικές ανάγκες και σε ό,τι είναι απτό και ουσιαστικό.
Ο Ερμής είναι στο ζώδιό σας, θα βοηθήσει για μία προβολή των ιδεών σας.
Έχετε ένα γοητευτικό προφίλ, αλλά θα φαίνεστε λίγο απρόσιτοι ή αποστασιοποιημένοι. Ωστόσο η εικόνα σας εντυπωσιάζει και έλκει και θα ήταν καλό να διατηρήσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις ή επαφές αυτή την εποχή.

Σκορπιός

Με πολλά σχέδια και έναν ενθουσιασμό για να επικρατήσετε στον κοινωνικό σας περίγυρο, γίνεστε όχι μόνο αγαπητοί αλλά και προσεκτικοί για το έργο σας. Νέα αρχή λοιπόν, ή με νέα προσέγγιση κάθε σας έργο.
Οι φίλοι μπορεί να δώσουν τη γνώση ή τη γνώμη τους και αν υπάρχει σωστή εκτίμηση, θα φανούν χρήσιμοι. Αν ασχολείστε με ένα κοινωφελές έργο ή σωματείο, θα αναλάβετε μία νέα υποχρέωση και θα μπορέσετε να την φέρετε εις πέρας. Αλλά μην επιβαρυνθείτε με πολλά.
Ο λόγος σας θα είναι πειστικός, αναλυτικός και σαφής. Θα βοηθήσει η μεθοδικότητά σας και το οργανωτικό σας πνεύμα, κυρίως στα πλαίσια μίας ομαδικής ή συλλογικής προσπάθειας.
Στα αισθηματικά σας επίσης μπορεί να λύσετε διαφορές ή να ξεπεράσετε την ανασφάλειά σας, καθώς θα δοθούν διευκρινίσεις ή το ταίρι σας θα σας προσφέρει με τη στάση του, την επιβεβαίωση που επιθυμείτε.

Τοξότης

Καλή η περίοδος αυτή για ένα νέο ξεκίνημα στη δουλειά σας, αν και έρχεται σε σύγκρουση με το φλογερό σας ταπεραμέντο. Κι αυτό γιατί έχετε συνηθίσει να διευρύνεστε σε πολλά, ή να ζητάτε πολλά και δεν έχετε αρκετή υπομονή. Εδώ θα χρειαστείτε όλη την υπομονή λοιπόν, αλλά και προσεκτικές κινήσεις.
Καθώς είστε σε θέση να απαιτείτε πολλά αλλά δίχως επιμέλεια, πρέπει να βάλετε τάξη στα επαγγελματικά σας αλλά και στις κοινωνικές σας σχέσεις. Χρειάζεστε πραγματικά λίγα και σωστά άτομα για να προοδεύσετε. Η πληθωρικότητα είναι σπατάλη δυνάμεων, λόγου και σκέψης. Η πρόκληση της έκλειψης, απαιτεί να γίνετε λιτοί και ουσιαστικοί.
Μία γνώση ή επιμόρφωση, θα σας ενθουσιάσει και θα αποδώσει μελλοντικά σαν επένδυση καριέρας. Καλό θα είναι να κάνετε την ειδίκευσή σας ή να παρακολουθήσετε σεμινάρια και ομιλίες. Ένα άτομο με διαφορετική νοοτροπία από εσάς, θα σας γοητεύσει και θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποφασίστε ένα ταξίδι στο εξωτερικό, αν είναι δυνατόν
Οι δυσκολίες των ημερών θα αφορούν κυρίως την ισορροπία σε ένα φιλικό περιβάλλον, όπου φαίνεται να ενοχλεί η γοητεία σας ή να μην αισθάνονται άνετα με τις κοινωνικές σας επαφές. Διατηρήστε την ευγένειά σας.

Αιγόκερως

Ευνοϊκή φαίνεται η έκλειψη για σας και φυσικά σας δίνει τα περιθώρια να κάνετε ένα τόλμημα, να ασχοληθείτε με μία γνώση ή να ψάξετε για ευκαιρίες επαγγελματικές σε νέους χώρους.
Αν έχετε σχέση με το εξωτερικό, θα σας δοθεί η δυνατότητα να στραφείτε προς τα εκεί για να βρείτε λύσεις. Μία πρόταση από μεγάλη εταιρία ή ένα ξένο χώρο, σας ενδιαφέρει και δεν πρέπει να την αγνοήσετε. Αν έχετε νομικές υποθέσεις, αυτή η εποχή είναι κατάλληλη για να τις κινήσετε και να βρείτε λύση ή να ολοκληρώσετε τα θέματα που σας απασχολούν.
Μία αξιόλογη γνωριμία ή μία σχέση για την οποία επενδύετε συναισθηματικά και φαίνεται χρήσιμη στον κοινωνικό σας χώρο ή στην καριέρα, θα σας κάνει χαρούμενους και θα αισθάνεστε πληρότητα.
Λόγια που θα θίγουν την αξιοπιστία ή την αξιοπρέπειά σας θα ήταν καλό να αποφεύγονται. Για τον λόγο αυτό, ας συγκρατείτε τον εκνευρισμό σας και ας αποφύγετε τις διενέξεις με τους ανωτέρους σας.

Υδροχόος

Η έκλειψη Ηλίου προσφέρει ευκαιρίες για να τακτοποιηθεί ένα σημαντικό θέμα που έχει να κάνει με δάνεια, χρέη από και προς άλλους. Ίσως πρέπει να διαπραγματευθείτε ό,τι από αυτά είναι σημαντικό για σας.
Μία επένδυση μπορεί να γίνει αυτή την εποχή, όμως με προσεκτικά βήματα και όχι με ριψοκίνδυνες επιλογές. Μικρά βήματα, είναι αυτά που θα βοηθήσουν τελικά και θα ωφελήσουν. Προωθήστε τα συμφέροντά σας μέσω τρίτων ή σωστών συνεργατών. Η απόδοση αρχικά θα είναι μικρή, αλλά θα σας ικανοποιήσει.
Αναζητώντας ό,τι δεν σας πάει καλά, ίσως ήρθε η στιγμή να σταθείτε σε λεπτομέρειες των σχέσεων που έχετε αγνοήσει. Αλλά και των προσωπικών σας αναγκών που δεν θέλετε να δείτε. Αφού είστε σε μία περίοδο που επιδιώκετε να είστε ευχαριστημένοι με τις σχέσεις σας, μην αφήνετε επουσιώδη θέματα, παράπονα και κριτική, να τις βλάπτουν. Μείνετε στην ουσία!
Διαθέτετε γοητεία και γλυκύτητα, εκμεταλλευτείτε αυτή την εικόνα προκειμένου να διακριθείτε κυρίως σε ένα χώρο πνευματικό ή με ανταλλαγή ιδεών και απόψεων.

Ιχθείς

Η έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σας, προκαλεί να ενδιαφερθείτε για κάθε συνεργασία ή σχέση. Θέτετε νέα θεμέλια και ξεκινήστε από την αρχή. Ωστόσο, μην είστε διαρκώς χαλαροί και ανοιχτοί προς όλους. Σημασία έχει να διατηρήσετε τις σχέσεις συνεργασίας που αξίζουν και έχει φανεί στην λεπτομέρεια πως σας προσγειώνουν και σας ισορροπούν.
Στην προσωπική σας ζωή, είναι επιθυμητό να είστε σε καλή επικοινωνία, αλλά ενδέχεται το ταίρι σας να καυτηριάζει σημεία του χαρακτήρα σας και αυτό, είτε θα φέρει καλά αποτελέσματα, ανανεώνοντας τη σχέση, είτε τελικά θα κουράσει…
Ενδεχομένως να είστε σε δύσκολη θέση, αν έχετε κάνει μία συμφωνία και δεν αποδίδει. Μπορεί να μην υπήρχε φερεγγυότητα και η δυνατότητα να κάνετε μία σωστή διαπραγμάτευση.
Ο κυβερνήτης σας, Δίας, ζητά να είστε σαφείς και, αν κάνετε μεθοδικές διαπραγματεύσεις, να διαβάσετε προσεκτικά τις λεπτομέρειες της συμφωνίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;