Εβδομαδιαίες προβλέψεις 31 Αυγούστου ως 7 Σεπτεμβρίου
Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ήλιο σε αντίθεση προς τον Ποσειδώνα, όπως αναφέρθηκε στον μήνυμα της 31ης Αυγούστου

Zwdia

Μία καρμική ερωτική εβδομάδα
Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά με τον Ήλιο σε αντίθεση προς τον Ποσειδώνα, όπως αναφέρθηκε στον μήνυμα της 31ης Αυγούστου. Το όνειρο, το όραμα, η ουτοπία, έρχονται σε σύγκρουση με την πεζή πραγματικότητα ή την ανάγκη να αποδείξουμε αν μπορεί να υλοποιηθεί.

Παρά ταύτα, ένα ακόμη ισχυρότερο φαινόμενο φορτίζει την ερωτική μας ζωή: η ανάδρομη Αφροδίτηhttp://astrolife.gr/karmiki-anadromi-afroditi-evdomadiees-provlepsis/συναντά τον Άρη στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα.

Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της έλξης, του χρήματος και των αποκτημάτων!
Μέσα σε ένα χάρτη, η Αφροδίτη είναι σημειοδότης αυτών που αντιλαμβανόμαστε με τις πέντε αισθήσεις. Αυτό που γευόμαστε, αυτό που ακούμε και μας ευχαριστεί ή μας δυσαρεστεί, αυτό που βλέπουμε και θαυμάζουμε, αυτό που μυρίζουμε, αυτό που αγγίζουμε και μας δίνει τη δική του εντύπωση.
Η Αφροδίτη είναι δείκτης των αξιών στη ζωή μας, μέσα από τα εξωτερικά ερεθίσματα. Είναι η δυνατότητα να χαρούμε ή να λυπηθούμε, να έλκουμε ή να απωθούμε. Είναι η ασφάλειά μας μέσω αγαθών της ύλης, αλλά και αισθημάτων που νοιώθουμε από τους γύρω μας και την ύλη που κατέχουμε.
Αφροδίτη στον Λέοντα λοιπόν, αλλά σε μία βαθύτερη ενδοσκόπηση προκειμένου να συναντήσει τη χαρά, την αισιοδοξία, να διορθώσει λάθη, να φέρει στην επιφάνεια κρυφές πτυχές των σχέσεων.

Καρμική στιγμή για το συναίσθημα και τις σχέσεις.

Άρης και Αφροδίτη, αρσενική και θηλυκή αρχή, ενώνονται προκειμένου να λυθούν διαφορές, να εξεταστούν οι λεπτομέρειες του χθες, να θεραπευτεί το τραύμα της σχέσης.
Αναζωπύρωση των συναισθημάτων κατά μία εκδοχή, καθώς μας ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο έρωτας και επιδιώκουμε να εκφραστεί.
Νέα εμπειρία στην ερωτική μας ζωή, κατά μία άλλη εκδοχή, αλλά σύμφωνα με την γνώση και τα μαθήματα του χθες.

Με τον Άρη στον Λέοντα Θέλουμε το καλύτερο, επιδιώκουμε την προβολή, τα φώτα της δημοσιότητας, την άσκηση εξουσίας, την προώθησή μας. Θέλουμε να είμαστε πρωταγωνιστές στην παράσταση της καθημερινότητας. Με αυτοπεποίθηση και θάρρος, προχωράμε. Κατακτάμε τη ζωή και αναγνωρίζουμε αξίες, προβάλλοντας την αξία μας.
Η κατάκτηση είναι πρόκληση, ο θαυμασμός επίσης είναι σημείο αναφοράς για κάθε κίνηση. Με ένα ενθουσιασμό που θυμίζει την πρώτη νιότη, θέλουμε να μάθουμε ξανά να αγαπάμε από την αρχή!

Σε κάθε περίπτωση, η χαρά, ο ενθουσιασμός, η δίψα για έρωτα και πληρότητα, ωθούν στην συναισθηματική μας ολοκλήρωση και επιδιώκουμε να βιώσουμε την χαρά, τον ενθουσιασμό, την σπίθα!

Κριός
Μία σχέση από το παρελθόν επανεμφανίζεται (αν συναινεί και το ατομικό ωροσκόπιο) και σας αναστατώνει. Ενθουσιάζεστε αρχικά, και η σπίθα αυτή σας κάνει παρορμητικούς. Αλλά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του χθες, είτε εγωισμού, είτε αφέλειας. Αν κρίνετε πως αξίζει η σχέση, βάλετε σταδιακά τα πάντα σε νέα βάση και δημιουργήστε ένα καλύτερο «αύριο».
Μπορείτε να αρχίσετε να χαίρεστε τη ζωή.
Ο Άρης θα σας φέρει ξανά τόλμη και ικανοποίηση, μέσα από δραστηριότητες που έχουν στοιχεία δημιουργικά και ψυχαγωγικά.
Αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλές ευκαιρίες για να βρεθεί ένα ταίρι που σας ταιριάζει. Θα φανείτε γοητευτικοί, μαγνητικοί, ερωτικοί και αρεστοί. Η γοητεία σας, θα πηγάζει από τις κινήσεις, τις πράξεις, το στυλ σας δίχως μεγάλη προσπάθεια.
Αν είστε γονείς, είναι η κατάλληλη στιγμή για να πλησιάσετε το παιδί σας, μέσα από μία δραστηριότητα που θα επιλέξετε από κοινού, ένα άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι.
Προσπαθήστε να βρεθείτε κοντά σε εξοχή, έστω και για ένα περίπατο, να είστε κοντά και να συζητήσετε από ψυχής για ό,τι σας απασχολεί

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα, οι οικογενειακές σχέσεις αντιμετωπίζονται εκ νέου, κυρίως σε θέματα εγωισμού ή αμετακίνητων θέσεων. Αν υπάρχουν συμφέροντα, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα ξανά, αλλά και να αποκαλυφθεί η πρόθεση του καθενός.
Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση και το έργο σας θα μπει σε δράση.
Ενδεχομένως, θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες επιδιορθώσεις στο σπίτι σας, αν χρειάζεται, αλλά θα έχετε έξοδα και περισσότερες δαπάνες από όσες υπολογίζατε προφανώς.
Με τα μέλη της οικογένειας, η κατάσταση δεν είναι ιδιαίτερα ήρεμη. Ζήλια ή κάποια ανταγωνιστική διάθεση, καθώς αισθάνεστε την επιδίωξη της κυριαρχίας μέσα στο σπίτι. Επικρατεί γενικά μία αναστάτωση. Προσπαθήστε να μην δώσετε περισσότερη όξυνση.
Μην είστε κτητικοί ή καυστικοί με τους οικείους σας.
Αν είστε παντρεμένοι, ας προσπαθήσετε να επιλύσετε διαφορές και να αναθερμάνετε τη φλόγα στην καρδιά και στον έρωτα.
Αν είστε άτομα ικανοί σε τεχνικά θέματα, μπορείτε να δημιουργήσετε κάτι όμορφο μέσα στο σπίτι και να αναδείξετε τις ικανότητές σας.
Όπως και να έχει, μία από κοινού δραστηριότητα με την οικογένεια, θα μπορούσε να γεφυρώσει διαφορές, απομακρύνοντας τον κίνδυνο για διαφωνίες. Διαφορετικά, κάνετε υπομονή δίχως εγωιστικές διαθέσεις, προκειμένου να περάσετε ξεκούραστα το καλοκαιρινό αυτό διάστημα.

Δίδυμοι

Αυτές τις μέρες, θα έχετε επικοινωνία με άτομα που απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας. Αλλά μπορεί το μήνυμα να μην σας ικανοποιήσει.
Προφανώς είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ανακαλύψετε τα προβλήματα των σχέσεων, κυρίως σε επίπεδο ιδεών και κατανόησης.
Μπορεί μάλιστα, μία ερωτική γνωριμία να κάνει προβολή εμπειριών του χθες ή να συναντηθείτε με κάποιον από το αισθηματικό σας παρελθόν. Θα ενθουσιαστείτε αρχικά, αλλά πρέπει να είστε παρατηρητικοί, για να διαπιστώσετε το αν και πόσο μπορεί να τεθεί νέα βάση για το μέλλον. Φυσικά με την εμπειρία του χθες, κάνετε μία ουσιαστική νέα αρχή για το μέλλον.
Σας αρέσει αυτή την περίοδο να έχετε αρκετές εξόδους και είναι ωφέλιμο για σας. Προσοχή θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις, ιδιαίτερα αν οδηγείτε κάποιες μέρες με ένταση. Αλλά γενικά, μία δραστηριότητα έξω από το σπίτι, θα σας ωφελήσει.
Ταξίδια, επαφές με ανθρώπους που έχουν πιο δυναμική νοοτροπία από εσάς, αλλά και μία νέα φιλοσοφία, θα σας απασχολήσουν. Σε ό,τι αφορά τον φιλοσοφικό ή ιδεολογικό τομέα της ζωής σας, αποφύγετε τον δογματισμό και τις στενές αντιλήψεις.
Ο οραματισμός για μία νέα γνώση, θα σας οδηγήσει σε σχέδια για το μέλλον. Τα αθλήματα που έχουν να κάνουν κυρίως με άσκηση στη φύση, σας ταιριάζουν και δίνουν στο υπόλοιπο του καλοκαιριού μία αίσθηση χαλάρωσης, απομακρύνοντας το φυσικό σας άγχος.
Η ερωτική διάθεση γίνεται πιο εκφραστική, με πινελιές ρομαντισμού και σεξ απήλ.

lilian-simoy

Καρκίνος
Η Αγάπη παίζει ένα ιδιαίτερο ρόλο στη σκέψη σας. Αναθεωρείτε την αίσθηση της ασφάλειας ή της ανασφάλειας, ακόμη και σε υλικό επίπεδο, και προσπαθείτε να δώσετε στην ζωή σας άλλη νότα.
Μία σημαντική σχέση μπορεί να επανακάμψει, αλλά ας εστιάσετε την προσοχή σας στο πόσο πολύτιμη παρουσία είναι για σας και στα λάθη που δημιούργησαν τη ρήξη. Ήταν εγωισμός, κτητικότητα; Δίχως υπερβολή ή ενθουσιασμό, αλλά σταθερά και συνειδητά, ας αποφασίσετε για το μέλλον.
Αν δεν αφορά σχέση από το παρελθόν, τότε μία νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει και να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα του χθες, με τη βοήθεια του ανθρώπου αυτού. Ας μην επαναλάβετε τα ίδια λάθη, αντίθετα, ας αναζητήστε το βάλσαμο ψυχής μέσω από την αγάπη.
Στην σημερινή εποχή δεν επιτρέπεται το ρίσκο και δεν είναι σωστό να ξοδέψετε συναίσθημα και ό,τι άλλο είναι για σας πολύτιμο.
Αποφύγετε να κινηθείτε βιαστικά σε ό,τι σας ενθουσιάζει και είναι δύσκολο να συμβιβαστείτε με την ανάγκη να επιμείνετε για να κερδίσετε τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ωστόσο, μπορείτε να αποδείξετε ότι είστε ικανοί για μία επιλογή δράσης κάτω από δύσκολες συνθήκες.
Τώρα οφείλετε να δείτε την δύναμη της δημιουργίας σας να αποδίδει και να στηρίζει την σχέση.
Κάποιοι από εσάς, θα αλλάξετε τρόπο δράσης και θα απαιτήσετε σημαντικά οφέλη από τη σχέση σας ή μία κατάκτηση. Αποφύγετε την κτητικότητα και μη αισθανθείτε φόβο να τολμήσετε προκειμένου να κατακτήσετε τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει , σεβόμενοι την προσωπικότητά του.

Λέων
Θα πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του να έχετε κάποιον πλάι σας, τιμώντας τον ως ισότιμο και αξιόλογο. Αλλά μην επιμένετε να έλκετε διαρκώς το ενδιαφέρον των άλλων και μην προσωποποιείτε όλες τις καταστάσεις. Στο χέρι σας είναι να φανεί αν διδαχτήκατε από τα λάθη του χθες και αν αναλαμβάνετε ευθύνες προσωπικά.
Στον δικό σας χώρο έχουμε την συνεύρεση της Αφροδίτης και του Άρη. Είναι σαν να σας προσφέρεται το έδαφος να δημιουργήσετε το «παιχνίδι» της ζωής.
Επομένως, ας ασχοληθείτε καλύτερα εσείς οι ίδιοι με τις υποθέσεις σας και ας κάνετε κινήσεις, που ως πρόσφατα δεν αποφασίζατε. Ξέρετε καλύτερα από άλλους να λειτουργείτε με τους ρυθμούς σας και να προσφέρετε τα μέγιστα μέσα στην περίοδο αυτή.
Αποφύγετε όμως να φανείτε πεισματάρηδες, και εκτός από το χάρισμα της υπομονής, ας θυμάστε πως έχετε ένα μονοκόμματο τρόπο δράσης, κάτι που μπορεί να σας δημιουργήσει προβλήματα.
Καλό θα ήταν να ακούσετε τις συμβουλές των γύρω σας, να δώσετε βάση σε κάποια σχόλια ίσως, γιατί μπορεί αργότερα, προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, να καταλάβετε πως δεν έχετε βγει κερδισμένοι με την επιμονή σας αυτό το διάστημα. Σίγουρα όμως, θα ήταν καλό να βάλετε την άσκηση στην καθημερινότητά σας, καθώς η αδρεναλίνη είναι στα ύψη!

Παρθένος

Η εβδομάδα οδηγεί σε μία στροφή σε παλιές σχέσεις και ίσως σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας. Όνειρο και πραγματικότητα εμπλέκονται…
Θα αισθάνεστε χαρά και ίσως αναπολείτε τη φλόγα που σας ενέπνεε.

Θα ήταν καλό να μην παρασύρεστε από την συγκίνηση και να ζείτε στο σήμερα, δίχως επιστροφή σε κάτι που ήδη έχει γίνει παρελθόν. Εκτός κι αν έχετε σαφείς ενδείξεις για την ποιότητα και επιλύσετε τα προβλήματα που σας έχουν αρκετά ταλαιπωρήσει.
Πρέπει πλέον, θέλοντας και μη, να συγκεντρωθείτε σε ένα μόνο και σημαντικό, πρακτικό στόχο για τη σχέση σας. Αυτό σας ταλαιπωρεί και δημιουργεί είτε ευαισθησίες υγείας, είτε μία εσωτερική αναστάτωση και ένα ιδιαίτερο εκνευρισμό.
Καθώς δεν είναι εύκολο να δημιουργήσετε κάτω από συνθήκες πίεσης, ίσως η ερωτική σας ζωή δεν αποδίδει όσο θα θέλατε, αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις, εμπόδια. Σας δημιουργεί άγχος.
Η ζωή όμως απαιτεί κάποιες φορές, περιόδους ανάπαυσης και ενδοσκόπησης. Ας βρείτε τι σας ενδιαφέρει αυτή την στιγμή και ας αναζητήσετε πρακτικούς στόχους, που θα τολμήσετε να ξεκινήσετε το τελευταίο διάστημα του Σεπτεμβρίου πλέον. Επομένως, ως τότε, αποφύγετε την κόπωση γιατί μπορεί να φέρει ευαισθησίες υγείας, αλλά και μειώστε το άγχος σας.
Ζήστε με πινελιές ρομαντικές τις ημέρες που ακολουθούν και υλοποιήστε ένα όνειρό σας, τολμήστε!

Ζυγός
Αυτή την εποχή, διαλέγετε τους φίλους σας πιο προσεκτικά και σκεφθείτε για τις επιλογές που έγιναν στο παρελθόν. Οι στόχοι διέφεραν αλλά δεν το είχατε αντιληφθεί. Ο εγωισμός μπορεί να έγινε αιτία να παραμείνετε στις θέσεις σας ακλόνητοι. Τώρα πια, δίχως την ανάγκη της αυτοπροβολής, ίσως αναλογιστείτε τα αίτια που προκάλεσαν προβλήματα σε σχέσεις και απογοήτευση.
Η γνώση θα φέρει καλύτερες επιλογές και ενδεχομένως η αγάπη χτυπά την πόρτα της ζωής σας με μεγαλύτερη σοφία και περίσκεψη.
Καθώς φροντίζετε ιδιαίτερα για να είστε εξασφαλισμένοι, ο Άρης προσφέρει τώρα την ευκαιρία να κριθεί ποιος στόχος είναι υλοποιήσιμος και ποιος όχι.
Μέσα από μία επιλογή ευκαιριών λοιπόν, ας δοκιμάσετε τις αντοχές σας, για ένα όνειρο που θέλετε να πραγματοποιηθεί και θα σας δώσει χαρά. Η ικανοποίηση μπορεί να έρθει επίσης ανάμεσα σε σας και εκείνους που έχουν την ίδια περίπου νοοτροπία με σας.
Μία μάχη σχεδιάζεται στις λεπτομέρειες, σας αναζωογονεί και δίνει στόχο ζωής. Η υπομονή ανταμείβεται και είναι προφανές πως είστε σε μία ενθαρρυντική φάση. Ας είναι στόχος να περάσετε όμορφα μέσα από δημιουργία και όνειρα που μοιράζεστε με άλλους.

Σκορπιός
Γοητευμένοι ίσως από τις όμορφες κουβέντες φίλων, μπορεί να διαπιστώσετε την λανθασμένη σας εκτίμηση. Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά.
Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις φιλίας και προσωπικών σχέσεων στο παρελθόν, και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν.
Ένας έρωτας που άφησε ίχνη στην καρδιά σας, επανεμφανίζεται και σας διεκδικεί ξανά. Προσέχετε μήπως υπάρχει υπερβολή.
Η πρόκληση για σας είναι στο θέμα της κυριαρχίας ή της θέσης σας. Θέλετε να σας θαυμάζουν και να ξεχωρίζετε. Για τον λόγο αυτό, έχετε ένα κίνητρο αυτές τις μέρες να επικρατήσετε των ανταγωνιστών σας, αν λειτουργήσετε σωστά. Επομένως, δίχως να κάνετε υπερβολές, δώσετε την ευκαιρία στον εαυτό σας και κάνετε κάτι εσείς οι ίδιοι.
Προσοχή θα χρειαστεί ούτως ώστε να μην θεωρηθείτε πολύ υλιστές ή κτητικοί, καθώς θα έχετε ανάγκη να προβάλλετε το κέρδος σας.
Η αλήθεια είναι πως σας λείπει η ευελιξία (σαν φύση ζωδίου, γιατί ίσως στον ατομικό σας χάρτη έχετε άλλα στοιχεία), για τον λόγο αυτό, θα ήταν καλό να διατηρήσετε την ευγένειά σας για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.
Στόχοι που θα μπουν αυτό το διάστημα και θα ξεκινήσετε να τους προωθείτε, θα έχουν πιθανόν να σας αποδώσουν προς το τέλος Σεπτέμβρη.
Επομένως καθώς οι απολαβές σας περιμένουν, επιλέξτε σωστά. Προκαλείτε όμως ζήλια και ανταγωνισμό, γι’ αυτό ας είστε επιφυλακτικοί.

Τοξότης
Αυτές τις μέρες, θα είστε σε θέση να στραφείτε στο παρελθόν, αλλά σε περισσότερο ευχάριστες μνήμες. Η αγάπη για σας ήταν μία γιορτή, μία αλλαγή φιλοσοφίας, μία λαμπερή προοπτική.
Τα τραύματα που υπεστήκατε, μείωσαν τον ενθουσιασμό αλλά τώρα ξανά διεκδικεί μία θέση στη ζωή σας επιτακτικά. Ας είστε συγκρατημένοι, ελέγχοντας την φλόγα που σιγοκαίει, μήπως …σας τραυματίσει ξανά!
Καθώς η Αφροδίτη και ο Άρης σχηματίζουν θετική γωνία προς το ζώδιό σας και σας βοηθά να βρείτε μακρινούς στόχους και οραματισμούς, κάτω από μία ιδέα. Δεν αποκλείεται η γνώση που έχετε, να παίξει ένα ρόλο στις μελλοντικές σας επιλογές, ή να επιθυμήσετε μία νέα εξειδίκευση.
Η σύνοδος των πλανητών σας προσδίδει αποφασιστικότητα που την χρειάζεστε και μία πεποίθηση πως μπορείτε να καταφέρετε πολλά. Ίσως αποφασίσετε ένα μακρινό ταξίδι για δουλειές. Επομένως, ας είστε ικανοποιημένοι και ας τολμήσετε πλέον να αναδείξετε ταλέντα, γιατί η αναβλητικότητά σας, σας περιορίζει αρκετές φορές.
Ο Άρης θα μοιάζει να ανοίγει πόρτες, διεξόδους και να προσφέρει έδαφος για καλλιέργεια ιδεών που ως τώρα δεν χρησιμοποιήσατε προς όφελός σας. Δεχθείτε τις θετικές του επιρροές, προχωρώντας δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση, ακόμη κι αν σας φαίνεται μακρινή…

Αιγόκερως
Μαθαίνετε να αλλάζετε και αποφασίζετε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους.
Αν σας δημιούργησε ανασφάλεια μία σχέση, γιατί είχατε θαυμάσει την παρουσία του συντρόφου στη ζωή σας, μπορεί να μπείτε ξανά στον πειρασμό να τον δεχτείτε ξανά. Ή να συναντήσετε έναν ανάλογο σε νοοτροπία, σύντροφο. Αναλογιστείτε τις απώλειες και τα κέρδη, υλικά ή συναισθηματικά, και μην βιαστείτε να ανταποκριθείτε.
Θα στραφείτε περισσότερο προς τις προσωπικές σας κατακτήσεις και θα επιδιώξετε να περιορίσετε έξοδα, καθώς έχετε μία ανασφάλεια που δεν θα βοηθήσει να αισθανθείτε δυνατοί.
Αυτή η περίοδος φέρνει μία εσωτερική ένταση και καλό θα είναι να αποφύγετε να μείνετε προσκολλημένοι στις ανησυχίες σας. Κατανοώντας αυτό που σας άφησαν οι προηγούμενοι μήνες, κάποιες σχέσεις τελειώνουν οριστικά, κάποιες άλλες γίνονται «σχέσεις καρδιάς και ψυχής».
Αν είστε ήδη χρεωμένοι με δάνεια ή πιστωτικές κάρτες, θα ήταν καλό να μην επιβαρύνετε περισσότερο τον προϋπολογισμό σας. Δεν συνιστάται αυτή η περίοδος για να επενδύσετε ή να ξοδέψετε τις οικονομίες σας.
Στην περίπτωση που έχετε μία ευαισθησία υγείας, ίσως το πρόβλημα είναι περισσότερο οξύ, ή επίμονο. Θα χρειαστείτε την υπομονή και την επιμονή στην θεραπεία που σας συνιστά ο γιατρός σας, αλλά λόγω της δυνατής θέσης του πλανήτη, οι προοπτικές αποθεραπείας είναι πολλές.

Υδροχόος
Αυτές τις ημέρες, έρχεστε αντιμέτωποι κυρίως με τις εμπειρίες μέσω συνεργασιών ή γάμου, ή μίας μόνιμης και διαχρονικής σχέσης.
Με τρόπο που σας δίνει αρχικά χαρά, ελπίδα ή και ενθουσιασμό, αναβιώνετε το χθες και μπορεί να σας γίνει μία πρόταση επανασύνδεσης (αν συναινεί και το ατομικό ωροσκόπιο). Ωστόσο, επί της ουσίας, θα είναι σημαντικό να αναλογιστείτε τα λάθη του χθες, τον εγωισμό που ίσως έπαιξε ρόλο και να προχωρήσετε συνειδητά μετά.
Διατηρείτε ένα σταθερό προφίλ και κατακτάτε τους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Διεισδυτικοί και αποτελεσματικοί, θα δώσετε το καλύτερο μέσα από σχέσεις που σας συγκινούν ή προκαλούν γοητεία και μαγνητισμό. Επομένως, είναι η κατάλληλη στιγμή για μία σοβαρή σχέση.
Αν θέλετε συνεργασίες, τώρα θα είναι η περίοδος όπου οι προτάσεις σας πρέπει να αναπτυχθούν.
Καθώς έχετε την δύναμη και την επιρροή μέσα στο περιβάλλον σας, οι σχέσεις και η κοινωνικοποίηση, αναδεικνύουν την τόλμη και την μεθοδική σας προώθηση.
Ωστόσο, στην μόνιμη σχέση σας ενδέχεται να γίνετε πολύ φορτικοί και ζηλιάρηδες. Προσοχή σε ανταγωνιστικές διαθέσεις συνεργατών, ή αν υπάρχουν νομικές εκκρεμότητες, από μία δικαστική διαμάχη.

Ιχθείς
Σας είναι δύσκολο να παραμείνετε συνεπείς σε υποχρεώσεις, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με εγωιστικά επακόλουθα σχέσεων. Δεν αποκλείεται να κατανοήσετε πως είχατε διαχωρίσει τη θέση σας με εγωιστικό τρόπο, στο παρελθόν, από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας.
Μην παραμελείτε τον εαυτό σας σε θέματα υγείας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους. Στα θέματα υγείας, μπορεί να προκύψει μία ευαισθησία που θα φανεί να έχει όξυνση, θα ταλαιπωρήσει, αλλά αργότερα θα συνέλθετε, με την κατάλληλη διατροφή και θεραπεία.
Στα θέματα των υποχρεώσεών σας, περιορίζεστε αισθητά και αναγκάζεστε να επιμείνετε πολύ προκειμένου να τις διεκπεραιώσετε. Δίχως να σας επιτρέπεται να κάνετε πολλά πράγματα παράλληλα, όπως στην ουσία σας αρέσει, επιλέξτε ένα σημαντικό στόχο, πρακτικό, για να υλοποιήσετε όνειρα και ιδέες.
Ενδεχομένως το προηγούμενο διάστημα, είχατε πολλές δημιουργικές ανάγκες, ξεκινήσατε πολλά θέματα παράλληλα. Όλα αυτά δεν γίνεται προς στιγμήν να αποδώσουν σε έργο.
Επομένως, πρέπει να κάνετε μία σαφή διάκριση, ανάμεσα σε ό,τι σας αρέσει και σε ό,τι μπορεί να υλοποιηθεί και να προχωρήσετε με υπομονή σε ένα πρακτικό στόχο.
Στον χώρο εργασίας κάποιοι συνάδελφοι ή υφιστάμενοι, θα είναι επιθετικοί πιθανόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;