Εκλογές Σεπτέμβριος 2015: Υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ ο Τσακαλώτος
Διαψεύδει τις φήμες!

τσακαλωτος

Μερικές εβδομάδες πριν από τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου 2015, μέσα στα πρώτα ονόματα των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Περισσότερα για Εκλογές Σεπτέμβριος 2015.

Ο ίδιος δήλωσε:

“Θέλω να σας πω ότι μαζί με εσάς, μαζί με τον Αλέξη θα δώσουμε τη μάχη να πάμε μπροστά”, είπε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν εκτός ψηφοδελτίων ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα για τα πρώην μέλη του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε:

“Παραμένουν σύντροφοι μας (όσοι έφυγαν, όπως ο Αντρέας Καρίτζης) και αυτό πρέπει να το λέμε γιατί δεν θα πάμε καλά”.

“Η δική μας κουλτούρα είναι το πώς φερόμαστε σε ανθρώπους που δεν είναι στο κόμμα. Η κουλτούρα μας θα δοκιμαστεί από το πώς μιλάμε. Με την προσπάθειά μας, η Δημοκρατία να μην είναι άδειο χαρτί”.

“Επειδή έχουμε στην πλάτη μας μια ήττα, πρέπει να δούμε τι έγινε λάθος. Δεν φτιάξαμε δημοκρατικό κόμμα. Ήταν πλήγμα που δεν έγινε συνέδριο. Πρέπει να υπάρξουν έμπρακτες κινήσεις για το τι σημαίνει συλλογική ηγεσία”.

“Ο λαϊκισμός είναι επίσης κριτική για όλους μας. Αν δεν είμαστε αριστεροί που εμμένουμε σε λύσεις, δεν θα προχωρήσουμε πολύ. Μπορούμε να απομονώσουμε ένα κομμάτι του μνημονίου. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε σε κάθε υπουργό. Συλλογικά να δώσουμε τις μάχες, όπως για παράδειγμα στο μέτωπο των κόκκινων δανείων”.

“Θέλουμε ή όχι να κυβερνήσουμε; Δεν θα κάτσουμε έξω. Αν δεν είμαστε αριστεροί που εμπνέουμε, δεν έχουμε λόγο ύπαρξης. Συλλογικά θα δώσουμε τη μάχη απομόνωσης του Μνημονίου”.

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;