Πρεμιέρες: Δείτε όλες τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα!
Οι ταινίες αφορούν την εβδομάδα 27/8 με 2/9

ImageHandler

Πιστοί όπως κάθε εβδομάδα στο ραντεβού μας με τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στο παρακάτω άρθρο μπορείτε να δείτε αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Πάμε να τις δούμε!

Παράλογος Άνθρωπος

Ο Γούντι Άλεν επιτέλους συνεργάζεται με τον Χοακίν Φίνιξ σε μια δροσερή ιστορία με άφθονο χιούμορ αλλά και το χαρακτηριστικό φιλοσοφικό και αυτοσαρκαστικό χιούμορ του. Σε μία μικρή κολεγιακή πόλη, ένας καθηγητής φιλοσοφίας που περνά μια υπαρξιακή κρίση, βρίσκει νέο νόημα στη ζωή του όταν ξεκινά μια ερωτική σχέση με μία από τις φοιτήτριές του…

Επικίνδυνη Αποστολή: Μυστικό Έθνος

Ο Τομ Κρουζ ερμηνεύει για πέμπτη φορά τον Ίθαν Χαντ, βάζοντάς τα αυτήν τη φορά με το πανίσχυρο συνδικάτο. Μια τετραετία μετά «Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα» και το εκρηκτικό – με την κυριολεκτική και μεταφορική έννοια- ταξίδι του Ιθαν Χαντ στη Μόσχα, η καινούργια high-tech περιπέτεια φέρνει τον γνωστό κατάσκοπο αντιμέτωπο με το Συνδικάτο, μία ομάδα άρτια εκπαιδευμένων πρακτόρων που στρέφεται ενάντια στην IMF.

Ο φορτωμένος με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό Τομ Κρουζ βρίσκεται, φυσικά, στον πρωταγωνιστικό ρόλο, με τους Τζέρεμι Ρένερ, Σάιμον Πεγκ και Ρεμπέκα Φέργκιουσον να τον συντροφεύουν στην νέα του αποστολή.

Το Μαύρο Άλογο

Επανακυκλοφορία του γκανγκστερικού αριστουργήματος του Βιμ Βέντερς. Ένας Αμερικανός τυχοδιώκτης μπλέκει έναν ετοιμοθάνατο κορνιζοποιό από το Αμβούργο στη δολοφονία δύο μαφιόζων, αναπτύσσοντας ταυτόχρονα μαζί του μια ιδιαίτερη, ισχυρή φιλία. Αποδεικνύοντας την απεριόριστη αγάπη (και γνώση ) του για το αμερικανικό σινεμά, ο Βέντερς διασκευάζει «Το παιχνίδι του κυρίου Ρίπλεϊ» της Πατρίσια Χάισμιθ σαν αριστοτεχνικό νουάρ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;