Διαγωνισμός! Κερδίστε 10 υπέροχα T-shirt της ταινίας «We Are Your Friends»
Ενώνοντας τους πιο αναγνωρισμένους νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής από όλον τον κόσμο, από τους Justice και Tchami της Γαλλίας ως τους Will Sparks,

WAYF poster

Ενώνοντας τους πιο αναγνωρισμένους νέους καλλιτέχνες και παραγωγούς της ηλεκτρονικής μουσικής από όλον τον κόσμο, από τους Justice και Tchami της Γαλλίας ως τους Will Sparks, Dom Dolla και Hayden James της Αυστραλίας, από τον The Magician του Βελγίου και τους Years & Years και AlunaGeorge του Ηνωμένου Βασιλείου στους Klingande και Seinabo Sey της Σουηδίας, από τον Gryffin του Καναδά στους Deorro, Carnage, Bro Safari και The Americanos των Ηνωμένων Πολιτειών, το soundtrack του «We Are Your Friends» δανείζεται από το συναρπαστικό παρόν και μέλλον της μουσικής για μία μουσική συλλογή που θα βάλει φωτιά στα καλοκαιρινά dancefloors.

Βουτηγμένος στον υπέροχο κόσμο της ηλεκτρονικής μουσικής αλλά και της ανεξέλεγκτης νυχτερινής ζωής του Χόλιγουντ, ένας εικοσιτριάχρονος επίδοξος DJ ονόματι Κόουλ (Ζακ Έφρον) περνά τις μέρες του αράζοντας με τους «απατεώνες» φίλους του. Τις νύχτες του, όμως, ο Κόουλ τις επενδύει στη μεγάλη του αγάπη, τη μουσική, δουλεύοντας πυρετωδώς πάνω σε ένα ξεχωριστό μουσικό κομμάτι που θα καταφέρει να βάλει φωτιά στα ηχεία και τις καρδιές των ανθρώπων σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Η ζωή του Κόουλ αναμένεται να αλλάξει όταν θα γνωρίσει τον χαρισματικό και έμπειρο DJ Τζέιμς (Ουές Μπέντλι) ο οποίος αποφασίζει να τον πάρει υπό την προστασία του. Η κατάσταση μεταξύ τους, ωστόσο, δεν θα αργήσει να πάρει περίεργη τροπή, όταν ο νεαρός DJ ερωτευτεί την πανέμορφη και σούπερ σέξι κοπέλα του Τζέιμς, Σόφι (Έμιλι Ρατακόφσκι). Με την απαγορευμένη σχέση του Κόουλ, λοιπόν, να γίνεται ολοένα και πιο συγκλονιστική, περιπλέκοντας τα πράγματα περισσότερο, και με τη φιλία του να υποβάλλεται σε πολλαπλές δοκιμασίες, θα φτάσει στο δύσκολο, τελικό, σταυροδρόμι όπου καλείται πλέον να επιλέξει ανάμεσα στην αγάπη, την αφοσίωση αλλά και το μέλλον για το οποίο προορίζεται.

Το «We Are Your Friends» είναι μια σύγχρονη ιστορία ενηλικίωσης, με φόντο την μουσική του σημερινού κόσμου: χορευτική, ηλεκτρονική, pop, trap, hip-hop και λίγη EDM επίσης, λέει ο σκηνοθέτης της ταινίας, Μαξ Τζόζεφ. Δουλέψαμε σκληρά για να επιλέξουμε κομμάτια που όχι μόνο θα ταίριαζαν στην ιστορία αλλά θα συνεισέφεραν σε μία ισορροπημένη συλλογή διαφόρων ειδών κάτω από την ευρύτερη ομπρέλα της χορευτικής/ηλεκτρονικής μουσικής. Η τέχνη του DJ είναι το να αναμιγνύεις ανόμοια τραγούδια με τρόπο αρμονικό, έτσι ώστε να δημιουργήσεις ένα συναισθηματικό ταξίδι για το κοινό σου. Πιστεύω ότι το έχουμε κάνει αυτό.

Το «We Are Your Friends» είναι η αναζήτηση της προσωπικής μας φωνής. Του αληθινού, υπέροχου εαυτού μας…

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΌΣ

WAYF tshirt

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ

Όροι διαγωνισμού

10 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα μπλουζάκι!

Η Κλήρωση θα γίνει Δευτέρα 31 Αυγούστου. Ο διαγωνισμός λήγει Κυριακή 23:59.

Τρόπος παραλαβής:

Είτε περνάτε από τα γραφεία μας Ευρυσθέως 2 και Πειραιώς 123 (5 λεπτά από το μετρό Κεραμεικός) είτε σας στέλνουμε τις μπλούζες (και επιβαρύνεστε με τα έξοδα αποστολής).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;