Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 20 Αυγούστου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα!

HitmanMedium

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Hitman: Πράκτορας Νο. 47

Ο Πράκτορας No. 47 έχει σχεδιαστεί γενετικά με σκοπό να αποτελέσει την τέλεια φονική μηχανή. Είναι επαγγελματίας εκτελεστής και το όνομά του έχει προκύψει από τα δύο τελευταία ψηφία του barcode που υπάρχει σαν τατουάζ στο πίσω μέρος του λαιμού του.

Είναι το αποκορύφωμα δύο δεκαετιών έρευνας -και 46 προηγούμενων παρόμοιων πρακτόρων-κλώνων- με αξεπέραστη δύναμη, ταχύτητα, αντοχή και ευφυΐα. Ο τελευταίος του στόχος είναι μια τεράστια εταιρεία που σχεδιάζει να ξεκλειδώσει το μυστικό του παρελθόντος του Πράκτορα No. 47 για να δημιουργήσει έναν στρατό δολοφόνων με ικανότητες που ξεπερνούν ακόμη και τις δικές του.

Ενώνοντας τις δυνάμεις του με μια νέα γυναίκα που μπορεί να έχει το μυστικό για να ξεπεράσουν τους πανίσχυρους και μυστηριώδεις εχθρούς τους, ο Πράκτορας No. 47 έρχεται αντιμέτωπος με συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις ρίζες του, αλλά και με τον πιο θανάσιμο εχθρό του σε μια επική μάχη.

Ευχήσου και Όλα Γίνονται

Ο Σάιμον Πεγκ αποκτά υπερφυσικές δυνάμεις σε μια κωμωδία επιστημονικής φαντασίας. Ο Άγγλος κωμικός ερμηνεύει τον Νιλ Κλαρκ ήταν μέχρι χθες ένας απλός δάσκαλος αλλά ξαφνικά ανακαλύπτει ότι μυστηριώδεις εξωγήινοι του έχουν χαρίσει μαγικές δυνάμεις – με ένα νεύμα του χεριού του μπορεί να κάνει τα πάντα.

Μαθαίνει γερμανικά σε κλάσματα δευτερολέπτου, εξαφανίζει μια ιδιαίτερα θορυβώδη τάξη και κάνει ακόμη και τον σκύλο του να σκεφτεί λογικά και να μιλήσει! Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι λύνονται και όλα του τα προβλήματα – τα κόλπα του δημιουργούν απίστευτες αναποδιές, ενώ θα αναγκαστεί να διαλέξει ανάμεσα στον σκύλο του (στον οποίο δανείζει τη φωνή του ο Ρόμπιν Ουίλιαμς ) και την γυναίκα που αγαπάει.

Σε Ακολουθεί

Η αμερικανική ταινία τρόμου, που μετατράπηκε σε φεστιβάλικο hit και hype φαινόμενο, έρχεται να φοβίσει και το ελληνικό κοινό. Στο ανεξάρτητο horror film μία αγνώστου προελεύσεως υπερφυσική απειλή μεταδίδεται με τη σεξουαλική επαφή και ακολουθεί μέρα-νύχτα το στόχο της, αθέατη σε όλους εκτός από το θύμα.

Έπειτα από μια φαινομενικά αθώα ερωτική συνάντηση, η 19χρονη Τζέι βρίσκεται να καταδιώκεται από τη φρικαλέα αυτή κατάρα, εφιαλτικά οράματα που μπορούν να πάρουν οποιαδήποτε ανθρώπινη μορφή, μετατρέποντας ακόμα και τις πιο οικείες φιγούρες σε πιθανούς δολοφόνους της.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;