Δωρεάν σεμινάρια επιμόρφωσης σε πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ Πληροφορικής
Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι!

πληροφορικη απθ

Ανακοινώθηκε η δεύτερη πρόσκληση ενδιαφέροντος του προγράμματος Επικαιροποίησης Γνώσεων Αποφοίτων (ΠΕΓΑ) με τίτλο «Ανάπτυξη & Διαχείριση Ασύρματων Ευρυζωνικών και Οπτικών Δικτύων, Συστημάτων Διαχείρισης Πληροφορίας & Ελέγχου Αυτοματισμών στην Γεωργική Παραγωγή και Ηλεκτρονικό Επιχειρείν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου» στο Ε.Π. Εκπαίδευση & Δια Βίου Μάθηση.

Σε ποιους απευθύνεται

Η πρόσκληση αφορά σε αποφοίτους / ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν έχουν υποβάλλει τα δικαιολογητικά τους κατά την προηγούμενη εκδήλωση ενδιαφέροντος – Η πρόσκληση αφορά τον 2ο κύκλο σεμιναρίων που θα υλοποιηθεί την περίοδο Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου και θα υποστηρίζεται από σύστημα σύγχρονης τηλεκπαίδευσης.

Για τους ενδιαφερόμενους που έχουν ήδη γίνει αποδεκτοί στο πρόγραμμα, θα υπάρξει νέα ανακοίνωση (τέλος Αυγούστου) για το πως θα μπορέσουν να συμμετέχουν στο σύστημα τηλεκπαίδευσης (συμπλήρωση ωρών παρακολούθησης 1ου κύκλου ή παρακολούθηση 2ου κύκλου).

Πληροφορίες

Το πλήρες κείμενο και την αίτηση για συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορείτε να τις βρείτε  στον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος: http://www.pega-pelop.unipi.gr/.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;