Deborah de Luca & Κλεοπάτρα Φυντανίδου @ Bolivar Beach Bar
Όλες οι πληροφορίες!

deborah

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015 η Deborah De Luca και η Κλεοπάτρα Φυντανίδου στο Bolivar Beach Bar.

Μετά την εντυπωσιακή της εμφάνιση και το καταιγιστικό dj set της στο Beach House FSVL 015 η Deborah De Luca επιστρέφει για μια ακόμα εμφάνιση στο Bolivar Beach Bar. Μαζί της η Κλεοπάτρα Φυντανίδου.

Deborah De Luca

Η μουσική της μέσα σε λίγα χρόνια, έγινε ένα εμπορικό σήμα υψηλής ποιότητας. Η Deborah De Luca είναι συνώνυμο του πάθος και της ισχυρής προσωπικότητας. Γεννήθηκε το 1980, στην περιφέρεια της Νάπολης και ξεκίνησε την καριέρα στον κόσμο της μουσικής. Σήμερα, η Deborah De Luca παίζει σε πολλά κλαμπ σε όλο τον κόσμο: Γαλλία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Ελλάδα, Τουρκία, Ελβετία, τη Γερμανία, το Μαρόκο, τη Σλοβενία,, Μαλαισία, την Ινδονησία, την Αρμενία, τη Ρωσία και συνεχίζει να παράγει πάντα φρέσκια και καινοτόμα μουσική, αν και δεν ανήκει σε καμία μουσική τάση, αλλά συμβιβάζει πάντα τα διαφορετικά γούστα.

Κλεοπάτρα Φυντανίδου

Μία από τις από τις πιο αγαπημένες ραδιοφωνικές φωνές και dj, συνδέθηκε για χρόνια ως ραδιοφωνικός παραγωγός με τον Best Radio στην Αθήνα. Έχει μοιραστεί τα μουσικά decks με εντυπωσιακά ονόματα όπως οι Flash Brothers, Mistress Barbara, Mathew Dekay, κ.α. και ανήκει στην γενιά των djs που ανανέωσαν το τοπίο της ηλεκτρονικής μουσικής στην χώρα μας.

Ώρα: 21:00
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Τιμή εισόδου: 10€ με ποτό
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία παραλιακής 3η Καλαμακίου
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
16 Απρ. 2024
Μπο
22:00
-
Atl
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;