Προτάσεις ταινιών: 5 ταινίες
Οι μαγικές δυνάμεις που έχει το καλοκαίρι δυστυχώς δεν εξαντλούνται σε μεθυσμένα βλέμματα και βουτιές σε παγωμένα νερά

tumblr_nad0jdpQTT1srul9io1_1280

Οι μαγικές δυνάμεις που έχει το καλοκαίρι δυστυχώς δεν εξαντλούνται σε μεθυσμένα βλέμματα και βουτιές σε παγωμένα νερά. Είναι και αυτό που ο ήλιος, τα κοκτέιλ, το αλάτι, το νερό σε κάνουν να κοιτάζεις τη ζωή σου από μακριά. Που ξαφνικά γίνεσαι παρατηρητής μιας ζωής που είχες τόσο προσεκτικά σχεδιάσει 9 μήνες, μιας ζωής που νόμιζες πως αγαπάς. Και είναι εκείνη ακριβώς η στιγμή που λίγο η βραδινή οδήγηση, λίγο που είσαι ακόμη βρεγμένος, λίγο εκείνη η εξομολόγηση που σε τάραξε, λίγο που ο χειμώνας είναι ακόμη μακριά, φέρνουν στην επιφάνεια εκείνο το ανικανοποίητο, εκείνο που μήνες τώρα είχες ξεχάσει ότι έψαχνες. Εκείνο που πίστεψες πως σε μια βδομάδα μπορεί να σου χαρίσει ο ήλιος και μια έρημη παραλία.

Και πέρασε η βδομάδα σου, αλλά δε σταμάτησες να αναζητάς εκείνο το απροσδιόριστο κάτι. Και πάνω που αναρωτιέσαι τι αναζητάς έρχεται η αγκαλιά ενός φίλου να σε ταράξει. Και να σου φανεί ανούσια. Και έρχεται εκείνο το ποτό στο κέντρο που όλο το χειμώνα λάτρευες. Και να σου φανεί ανούσιο. Και θέλεις μια βοήθεια, μια μικρή βοήθεια. Δε θα βρεις τι είναι αυτό που ζητάς, αλλά τουλάχιστον μερικά βράδια συνειδητής μοναξιάς 5 κινηματογραφικοί ήρωες θα σου υπενθυμίσουν πως δεν είσαι μόνος σου σ’ αυτό το ύπουλο καλοκαιρινό παιχνίδι.

Ο Πρωτάρης

Ένας 20χρονος αναζητά το νόημα της ζωής του. Ψάχνει το μέλλον του, αλλά καταλήγει πως δεν ξέρει ούτε που να ψάξει. Περιπλανιέται σε δρόμους που δεν ήξερε πως υπάρχουν. Και παίρνει το συντομότερο και πλέον έντονο δρόμο. Αφήνει στην άκρη το μέλλον του και ζει στο τώρα, ένα τώρα αδιέξοδο, ένα τώρα που προσπαθεί ματαίως να γεμίσει τα κενά του χθες.

Sex, Lies and Videotapes

Είναι που συχνά νομίζεις πως η ερωτική επιθυμία μπορεί να κλείσει κενά που πιστεύεις πως έχει η ζωή σου. Είναι που δεν μπορεί. Είναι που οι πρωταγωνιστές πιστέψανε στη δύναμη της. Και είναι τότε που χαθήκανε σε ένα λαβύρινθο χωρίς έξοδο. Ένα λαβύρινθο γεμάτο δήθεν ηθικές αρχές, γεμάτο μοναξιά. Και που ένιωσαν για λίγο μόνοι, που δε θέλησαν να μοιραστούνε τίποτα πέρα από τη στιγμή.

Manhattan

Ο άρχοντας του ανικανοποίητου ξαναχτυπά με μια υπέροχη κωμωδία. Ο Woody Allen στο ρόλο ενός χωρισμένου σεναριογράφου ερωτεύεται μια έφηβη και αποφασίζει πως η Νέα Υόρκη μπορεί να λύσει τα ψυχολογικά του προβλήματα και να γεμίσει τα κενά της ζωής του.

Χιροσίμα Αγάπη Μου

Ένας Ιάπωνας και μια Γαλλίδα θα ζήσουν τον απόλυτο κεραυνοβόλο έρωτα. Θα γυρίσουν σε ιστορίες που νομίσανε πως είχαν θάψει. Το παρελθόν μοιάζει να μπαίνει ανάμεσα τους, να απειλεί το μέλλον, ένα μέλλον που θα διεκδικήσουν από κοινού μέχρι τελικής πτώσεως.

Letter from an unknown woman

Μπορεί το καλοκαίρι να φημίζεται για νέα ξεκινήματα, για νέες ιστορίες αλλά είναι συχνά και το παρελθόν που έρχεται ξαφνικά μπροστά σου για να συνειδητοποιήσεις πως του χρωστάς τον ίδιο σου τον εαυτό. Έτσι και ο πρωταγωνιστής μας εδώ θα θυμηθεί μια ιστορία που πάσχισε να ξεχάσει μόνο για να καταλάβει πόσα της χρωστάει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;