Τι περιέχουν τα σεξουαλικά όνειρα των αντρών και των γυναικών;
Στα άδυτα των κρυφών μας φαντασιώσεων...

σεξουαλικά όνειρα

Σύμφωνα με έρευνα ψυχολόγων από το πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ στον Καναδά, το 8% των ονείρων που βλέπουμε κάθε βράδυ στον ύπνο μας έχουν σεξουαλικό περιεχόμενο!

Μάλιστα, το ποσοστό αυτό είναι το ίδιο τόσο για τους άντρες, όσο και για τις γυναίκες. Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι άνδρες είναι πολύ πιο πιθανό να έχουν σεξουαλικές φαντασιώσεις με πρόσωπα που απλά τα φαντάζονται και δεν έχουν γνωρίσει ποτέ, ενώ οι γυναίκες ονειρεύονται σχετικά με τον σύντροφό τους ή κάποιον από τους προηγούμενους σεξουαλικούς τους συντρόφους, καθώς και με “διασημότητες”.

Για την διεξαγωγή της έρευνας, οι επιστήμονες ζήτησαν από 109 γυναίκες και 64 άνδρες ηλικίας 20 έως 89 ετών, να κρατήσουν ένα ημερολόγιο των ονείρων τους για το χρονικό διάστημα ενός μηνός. Ο συνολικός αριθμός των ονείρων ξεπερνούσαν τις 3.500!

Και ποιο είναι τελικά το περιεχόμενο των σεξουαλικών μας ονείρων;

-Το πιο σύνηθες σεξουαλικό όνειρο είναι η σεξουαλική επαφή, ακολουθούμενη από το φλερτ, τα φιλιά, τις φαντασιώσεις και τον αυνανισμό.
-Στο 4% των ονείρων, το σεξ μεταξύ ανδρών και γυναικών κατέληξε σε οργασμό.
-Στο 18% των σεξουαλικών ονείρων των γυναικών, το “σενάριο” αφορά “ανεπιθύμητο” σεξ ή βιασμό, σε σύγκριση με μόλις το 5% των ανδρών.
-Το 9% των σεξουαλικών ονείρων των γυναικών και το 5% των ανδρών αφορά σεξουαλική επαφή – φαντασίωση με κάποιο διάσημο πρόσωπο.
-Οι άνδρες ήταν πολύ πιο πιθανό να ονειρεύονται σεξ με περισσότερα από ένα άτομα.
-Στο 4% των ονείρων των γυναικών, ο ένας από τους ερωτικούς συντρόφους της φαντασίωσης είχε οργασμό. Κανένας από τους άνδρες δεν ανέφερε αυτό το όνειρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;