ZERO Fest 2015: Με Kosheen το γεγονός του καλοκαιριού στην Λίμνη Ζηρού
Ένα φεστιβάλ νέων που αναβίωσε πέρυσι μετά από την παύση λίγων ετών και τείνει να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού.

zero festival

Ένα φεστιβάλ νέων που αναβίωσε πέρυσι μετά από την παύση λίγων ετών και τείνει να καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά φεστιβάλ του ελληνικού καλοκαιριού.

Η λίμνη Ζηρού ένα φυσικό τοπίο μετατρέπεται σ’ έναν ατελείωτο πολιτιστικό καμβά αγκαλιάζοντας αρμονικά την φύση, την μουσική και τις αθλητικές δραστηριότητες στη λίμνη δημιουργώντας, κατά συνέπεια, ένα εκρηκτικό μείγμα ανθρώπινης δημιουργίας και φυσικής μαγείας. Η μεγαλύτερη συνάντηση νέων για το φετινό καλοκαίρι είναι προ των πυλών!

Το ZERO festival 2015 τείνει να γίνει η αποκάλυψη του καλοκαιριού καθώς φέρνει τους Kosheen, το διεθνούς φήμης 4μελές συγκρότημα από το Bristol της Αγγλίας, σε μια πολύ σημαντική πολιτιστική στιγμή για την Ήπειρο.

Μαζί με τους KOSHEEN ανερχόμενα μουσικά συγκροτήματα από την Ελληνική σκηνή , θα κάνουν την εμφάνισή τους στη Λίμνη Ζηρού, όπως η Σtella, o Sillyboy οι The Jaguar Bombs, και τοπικές μπάντες και dj’s , δίνοντας την αίσθηση πως αυτό το line up σίγουρα δε πρέπει να το χάσεις.

Η Σtella είναι ήδη γνωστή ως η πιο χαρακτηριστική γυναικεία φωνή στην ελληνική electro-pop σκηνή ενώ ο Sillyboy ταγμένος στα μονοπάτια μιας retro pop αισθητικής μπορεί και εκπλήσσει κάθε φορά με το φουτουριστικό του άγγιγμα στα πάντα. Οι The Jaguar Bombs κουβαλούν την τρέλα μίας περασμένης εφηβείας, τη νοσταλγική διάθεση των 90s και μια απίστευτη ενέργεια που υπόσχονται να την βγάλουν στο Zero Festival.

Μέσα σε μια μουσική πανδαισία από live bands, από νωρίς το απόγευμα Djs θα στήσουν το δικό τους σκηνικό προετοιμάζοντας του επισκέπτες για την βραδιά των live αλλά και με το πέρας αυτών θα είναι εκεί για το δικό τους party.

Καλή η μουσική, αλλά στην Λίμνη Ζηρού από νωρίς το μεσημέρι θα υπάρχει η δυνατότητα να την ανακαλύψεις από άκρη σε άκρη δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες του φεστιβάλ να γνωρίσουν από την καλύτερη δυνατή πλευρά αυτό το μοναδικό τοπίο. Έτσι λοιπόν, Canoe Cayak, SUP και φουσκωτά θα κάνουν την εμφάνισή τους και θα γεμίσουν την λίμνη χαμόγελα. Στο εμπλουτισμένο πρόγραμμα με τις παράπλευρες δράσεις ξεχωρίζει η συμμετοχή της Φωτογραφικής ομάδας Φιλιππιάδας ΚΑ.ΔΡΩ με φωτογραφικη δράση με θέμα το festival και τη λίμνη που το φιλοξενεί, όπως επίσης και η ομάδα κρουστών KrotalArta.

Πρόγραμμα festival

Πρόγραμμα festival

Τρίτη 11 Αυγούστου

14.00- 20.00: Canoe Kayak, SUP, Φουσκωτά στη λίμνη

18.00-21.00 Dj Sets

21.00 LIVE BANDS

KrotalArta

Σtella

The Jaguar Bombs

After Hours Party w/Guest Dj

Τιμή εισιτηρίου 7ευρώ

Τετάρτη 12 Αυγούστου

14.00- 20.00: Canoe Kayak, SUP, Φουσκωτά στη λίμνη

18.00-21.00 Dj Sets

21.00 LIVE BANDS

Sound Leaks

Sillyboy

KOSHEEN

After Hours Party w/Guest Dj

Τιμή εισιτηρίου 10ευρώ

Τιμή Διήμερου εισιτηρίου 13ευρώ

Διοργάνωση Σύλλογος Νέων Φιλ/δας

Υπο την Αιγίδα του Δήμου Ζηρού & Περιφέρεια Ηπείρου Π.Ε.Πρέβεζας

Διοργάνωση Σύλλογος Νέων Φιλ/δας
Υπό την Αιγίδα του Δήμου Ζηρού & Περιφέρεια Ηπείρου Π.Ε.Πρέβεζας

https://www.youtube.com/watch?v=McjmZUyhwkE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;