DUO: Το νέο σου gadget στο sex!
Το DUO άλλαξε… γιατί το μαύρο είναι sexy, γιατί τα στρογγυλά μας ελκύουν, γιατί η ανανέωση απογειώνει την απόλαυση! Εσείς, θα αντισταθείτε;

Το DUO άλλαξε… γιατί το μαύρο είναι sexy, γιατί τα στρογγυλά μας ελκύουν, γιατί η ανανέωση απογειώνει την απόλαυση! Εσείς, θα αντισταθείτε;

Καυτό αέρα αλλαγής στην ερωτική σας ζωή φέρνει το ανανεωμένο DUO, που έρχεται πιο… sexy από ποτέ σε μαύρη ολοκαίνουργια συσκευασία, με έξυπνο design και μία ολοκληρωμένη σειρά 10 διαφορετικών τύπων προφυλακτικού που θα απογειώσουν την απόλαυση!

Γι’ αυτό…Σβήστε τα φώτα, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και… όλα τα υπόλοιπα στο DUO!

Γιατί… When Lights are off, DUO is on!

Γιατί το μαύρο είναι sexy, γιατί τα στρογγυλά μας ελκύουν…

Η πρώτη μεγάλη αλλαγή για το DUO βρίσκεται στην συσκευασία, για την οποία επιλέχθηκε το πιο sexy χρώμα της παλέτας, το μαύρο. Ένα χρώμα αισθησιακό, μυστηριώδες και σαγηνευτικό, το οποίο αποτελεί το ιδανικό φόντο για το ανανεωμένο DUO που υπόσχεται ανεπανάληπτες ερωτικές συγκινήσεις. Η δεύτερη αλλαγή αφορά στην έμφαση στο σχήμα του κύκλου, που παραπέμπει στο ίδιο το προφυλακτικό. Ως κυρίαρχο σχήμα, ο κύκλος απεικονίζεται και στους 10 διαφορετικούς τύπους της σειράς, με ζωηρά χρώματα και ιδιαίτερα σχέδια που παραπέμπουν στο κάθε είδος. Η τρίτη αλλαγή αφορά στο λογότυπο, για το οποίο δημιουργήθηκε εξ αρχής μία νέα, αισθησιακή γραμματοσειρά που θυμίζει το σχήμα – και συγκεκριμένα 3 διαφορετικές όψεις – ενός προφυλακτικού με αφαιρετικό και μοντέρνο τρόπο, ενώ παράλληλα παραπέμπει σε αισθησιακές καμπύλες.

Γιατί η ανανέωση απογειώνει την απόλαυση!

Οι αλλαγές στο DUO δεν σταματούν εδώ… Η πιο σημαντική ανανέωση αφορά το ίδιο το προφυλακτικό, που τώρα προσφέρει μία νέα, ακόμα πιο συναρπαστική ερωτική εμπειρία. To DUO λοιπόν, άλλαξε μέγεθος, από 52mm σε 56mm πλάτος, ενώ έχει πλέον και νέο σχήμα κεφαλής 65mm, που κάνει πιο άνετη την εφαρμογή του προφυλακτικού. Ακόμη, έχει γίνει χρήση προηγμένης τεχνολογίας latex. Τα υψηλά πρότυπα που έχουν ακολουθηθεί στην παραγωγή του νέου DUO εξασφαλίζουν τη μέγιστη δυνατή αντοχή και ανθεκτικότητα, γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα 8 πιστοποιητικά ποιότητας, που κατέχει ήδη το προϊόν. Έτσι εσείς μπορείτε να απολαύσετε ακόμη καλύτερα το σεξ έχοντας την εγγύηση ποιότητας DUO!

Το νέο σου «gadget» !

Η ανανεωμένη σειρά DUO προσφέρει μία ολοκληρωμένη ποικιλία υφών, μεγεθών, γεύσεων και λοιπών εκπλήξεων που θα έχεις την ευκαιρία να ανακαλύψεις, στην πιο cool, trendy και μοντέρνα συσκευασία.

Τώρα πια, δεν υπάρχει λόγος… να κρύβεις το πακέτο σου! Η μαύρη συσκευασία με τον χρωματιστό κύκλο, που υποδηλώνει τον τύπο του προφυλακτικού, είναι το νέο σου gadget που θα σε ακολουθεί παντού για να σου χαρίσει απόλαυση και ασφάλεια.

Sex you up, υπογράφει το νέο DUO και το αποδεικνύει κάθε φορά που νιώθεις τη λίμπιντο να χτυπάει κόκκινο, που αισθάνεσαι πρωτόγνωρες εμπειρίες στο sex, που απολαμβάνεις την κάθε στιγμή χωρίς κανένα άγχος, γιατί η προστασία σου είναι εγγυημένη.

Μία ελληνική καινοτομία

Με στόχο τη δημιουργία μιας επικαιροποιημένης, διεθνούς εικόνας για νέες ομάδες καταναλωτών, η Beiersdorf Hellas ανέλαβε την ανανέωση του παγκόσμιου brand προκειμένου να επαναπροσδιοριστεί η παρουσία του στην αγορά διαμορφώνοντας μία νέα πλατφόρμα επικοινωνίας με το κοινό. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σημαντικό επαναλανσάρισμα, το οποίο ανέλαβε να υλοποιήσει η Beiersdorf Hellas τοπικά και στη συνέχεια αναμένεται να επεκταθεί στις χώρες που κυκλοφορεί το DUO παγκοσμίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;