Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 30 Ιουλίου
Δείτε πληροφορίες και τρέιλερ!

pixels_2015_movie_hd_wallpapers_01

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 30 Ιουλίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Pixels

Τα PAC-MAN™, Donkey Kong™, Galaga™, Centipede®, και Space Invaders™ είναι τα μυστικά όπλα των εξωγήινων που έρχονται για να καταστρέψουν τον πλανήτη μετά από μια παρεξήγηση με τους γήινους.

Για να σώσει τον πλανήτη Γη από τους εχθρούς του, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ επιστρατεύει τα παλιά του φιλαράκια, πρωταθλητές στα arcade games των 80s, οι οποίοι καλούνται να ξεσκονίσουν τις ικανότητές τους και να εξολοθρεύσουν τα ηλεκτρονικά φόβητρα.

Μπερδέματα στο Broadway

Πάλαι ποτέ ένα πολλά υποσχόμενο σκηνοθετικό ταλέντο («Η Τελευταία Παράσταση», «Χάρτινο Φεγγάρι» ), ο υποψήφιος για δυο Όσκαρ Πίτερ Μπογκντάνοβιτς επιστρέφει δυναμικά στο προσκήνιο με μια αστεία σάτιρα που έχει σαν φόντο τη θεατρική show biz.

Γρήγορος ρυθμός, απανωτές παρεξηγήσεις και κοφτερές ατάκες αναβιώνουν τη σκρούμπολ λογική των παλιών χολιγουντιανών κωμωδιών, με την χαρούμενα αφελή Ίζι της Ίμογκεν Πουτς («Need for Speed», «Νύχτα Τρόμου» ) να θυμίζει γουντιαλενική ηρωίδα. Δίπλα της οι Όυεν Γουίλσον, Τζένιφερ Άνιστον και Ρις Ίφανς.

Η Μαφία Σκοτώνει Μόνο το Καλοκαίρι

Μια από τις πιο αστείες έκπληξεις της σεζόν είναι μια ιταλική­ ρομαντική φάρσα με ήρωα τον Αρτούρο, ένα νεαρό αγόρι που η πρώτη του λέξη ήταν «μαφία». Η ενηλικίωσή του στα τέλη της δεκαετίας του ’80 στη Σικελία, με φόντο δηλώσεις του πρωθυπουργού Τζούλιο Αντρεότι και μπόλικες εκκαθαρίσεις της Κόζα Νόστρα, αποτελεί το υλικό μιας διασκεδαστικής όσο και συναισθηματικής κωμωδίας με κοινωνικό μήνυμα. Με τον Πιφ, τον πιο διάσημο κωμικό της ιταλικής τηλεόρασης, να σκηνοθετεί και να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;