Νέο ψηφιακό μητρώο υποψηφίων συγκεκριμένων κατηγοριών από το ΑΣΕΠ
Δες εδώ όλες τις info!

Το ΑΣΕΠ πρόκειται να εντάξει σε μητρώο τους υποψήφιους συγκεκριμένων κατηγοριών και ειδικοτήτων που συμμετείχαν σε προκηρύξεις προηγούμενων ετών σύμφωνα με τις προβλέψεις του νόμου (ν.4325/2015), και θα προβεί και στην ψηφιοποίηση των δικαιολογητικών τους.

Αρχικά θα δημιουργήσει ένα ψηφιακό μητρώο με τους υποψηφίους, και στη συνέχεια θα κατασκευάσει μια προσωπική καρτέλα για τον καθένα τους, στην οποία θα τους προσφέρει το  δικαίωμα πρόσβασης. Η καρτέλα αυτή θα περιέχει το σύνολο των στοιχείων και των δικαιολογητικών που έχουν καταχωρηθεί μέχρι στιγμής. Όλοι οι υποψήφιοι που θα συμμετάσχουν στη συγκεκριμένη διαδικασία πρόκειται να ενημερωθούν για την ένταξή τους στο ψηφιακό μητρώο αλλά και για τον τρόπο πρόσβασης στην προσωπική τους καρτέλα, κατόπιν της ολοκλήρωσης της διαδικασίας.

Οι υποψήφιοι που θα ενταχθούν στο μητρώο θα αποκομίσουν πολλαπλά οφέλη. Αρχικά θα είναι σε θέση να παρακολουθούν την προσωπική τους καρτέλα (επικαιροποιώντας ηλεκτρονικά τα στοιχεία και δικαιολογητικά τους). Επίσης θα έχουν τη δυνατότητα λήψης προσωποποιημένης πληροφόρησης από το ΑΣΕΠ, και θα μπορούν να υποβάλλουν και αίτηση συμμετοχής σε μελλοντικές διαδικασίες επιλογής μέσω ΑΣΕΠ, χωρίς όμως να απαιτείται να επανυποβάλουν τα στοιχεία/δικαιολογητικά που έχουν ήδη καταχωρίσει στην προσωπική τους καρτέλα στο μητρώο. Με αυτό τον τρόπο οι διαδικασίες επιλογής αυτομάτως θα επιταχυνθούν χρονικά.

Οι προς ένταξη υποψήφιοι ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ και ΤΕ των εξής ειδικοτήτων:

  • Διοικητικού-Οικονομικού
  • Πληροφορικής
  • Νοσηλευτικής
  • Μηχανικών

Όσοι από τους υποψηφίους δεν επιθυμούν να ενταχθούν στο μητρώο αυτό θα πρέπει να το δηλώσουν έως τις 28 Αυγούστου 2015, αποστέλλοντας ταχυδρομικά στο ΑΣΕΠ σχετική υπεύθυνη δήλωση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;