Ζώδια: Καρμική ανάδρομη Αφροδίτη και εβδομαδιαίες προβλέψεις
Η Αγάπη είναι υπόθεση εσωτερική, προσωπική και βαθιά. Η Αγάπη δεν ερμηνεύεται με εικόνες, δεν αναλύεται με λογικά επιχειρήματα, δεν μετριέται με μέτρα και σταθμά.

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η Αγάπη είναι υπόθεση εσωτερική, προσωπική και βαθιά. Η Αγάπη δεν ερμηνεύεται με εικόνες, δεν αναλύεται με λογικά επιχειρήματα, δεν μετριέται με μέτρα και σταθμά.

Η Αγάπη, είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελε να μας πει η Ανάδρομη Αφροδίτη στην Παρθένο αρχικά και στον Λέοντα στην συνέχεια, είναι το παράπονο και η ανάλυση των σχέσεων, με στόχο να τους προσδώσουμε ξανά την λάμψη που τους αξίζει.

Η  περίοδος αυτή δεν είναι παρά ένα σημείο αναφοράς για κάθε κουρασμένη ψυχή, αλλά και για την ψυχή που θέλει να παράγει κάτι ανώτερο και χρειάζεται να σταθεί για λίγο σε ένα τόπο ώστε να το εκδηλώσει…..

Η ανάδρομη Αφροδίτη ξεκίνησε την πορεία της στις 25 Ιουλίου στην 1η μοίρα της Παρθένου ενώ θα την ολοκληρώσει στις 6 Σεπτεμβρίου και στις 15 μοίρες του Λέοντα.

Την 1η Αυγούστου θα βρεθεί ξανά στο ζώδιο του Λέοντα, όπου και θα στραφεί σε ορθή πορεία την 6η Σεπτεμβρίου, για να μας δώσει την συνειδητή και ξεκάθαρη πλέον απόφαση σε ό,τι αφορά την ασφάλειά μας και την χαρά της ζωής, συναισθηματική και υλική.

Η πορεία αυτή, θα αποκρυσταλλωθεί μετά τις 6 Σεπτεμβρίου και έως τις 8 Οκτωβρίου, όπου η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιο της αγάπης και της χαράς, τον Λέοντα.

Κατά τη διάρκεια των ημερών αυτών, θα υπάρχει έλλειψη εμπιστοσύνη στις σχέσεις, ενώ θα βλέπουμε πως για να είμαστε ευτυχισμένοι, θα πρέπει να αφήσουμε στον σύντροφό μας την ευκαιρία να μιλήσει για ό,τι έχει πονέσει στο παρελθόν και ό,τι έχει δημιουργήσει μία τραυματική εμπειρία στην σχέση μας. Θα είναι όμως δύσκολο να τιθασεύσουμε το άγχος και την κριτική μας διάθεση αρχικά και τον εγωισμό.

Αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, θα έχουμε την δυνατότητα να ψάξουμε στις μνήμες του χθες και να γίνουμε πιο ευαίσθητοι και πιο ανοιχτοί στην Αγάπη, καθώς δεν θα την αισθανόμαστε πια σαν συναίσθημα κτητικό, αλλά συμπαντικό. Θα μπορέσουμε να αγκαλιάσουμε όλον τον κόσμο!

Κριός

Μπορεί να βρεθείτε αντιμέτωποι με δυσκολίες στις σχέσεις στον επαγγελματικό σας χώρο, για λεπτομέρειες που έχετε αμελήσει ή αγνοήσει. Αποτέλεσμα της έλλειψης προσοχής προς τις ανάγκες προφανώς θα είναι η κριτική που θα δεχτείτε ή η έλλειψη συντονισμού στο πρόγραμμά σας. Δεν θα είναι εύκολο να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο. Προσπαθήστε να βάλετε μία τάξη στη ζωή σας και να φροντίσετε όσους είναι αδύναμοι ή ζητούν την στήριξή σας. Θα ήταν καλό να φερθείτε στοργικά και να αναλάβετε ευθύνες ή υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις περιστάσεις. Αλλά να επιδείξετε συνέπεια και αφοσίωση.

Μετά την 1η Αυγούστου, η αγάπη παίρνει τα πρωτεία στη ζωή σας. Μία σχέση από το παρελθόν επανεμφανίζεται (αν συναινεί και το ατομικό ωροσκόπιο) και σας αναστατώνει. Ενθουσιάζεστε αρχικά, και η σπίθα αυτή μας κάνει παρορμητικούς. Αλλά προσπαθήστε να μην επαναλάβετε τα λάθη του χθες, είτε εγωισμού, είτε αφέλειας. Αν κρίνετε πως αξίζει η σχέση, βάλετε σταδιακά τα πάντα σε νέα βάση και δημιουργήστε ένα καλύτερο «αύριο».

Ταύρος

Η σταθερή φύση σας δεν είναι δυνατόν να σας έκανε αμελείς στις προσωπικές σας σχέσεις. Ωστόσο, ίσως σας έκανε δυσκίνητους σε ό,τι αφορά τις απόψεις στη σχέση. Ήσασταν πιθανώς αρκετά αυστηροί στην κριτική και σήμερα να πρέπει να ξεπεράσετε τις αδυναμίες του χθες. Φροντίστε να μην επιστρέφετε σε σχέσεις που ανήκουν στο παρελθόν αν σας υποτιμούσαν, και μην επαναλάβετε το ίδιο λάθος στο παρόν ή στο μέλλον. Αν είστε γονείς, ας ακούσετε καλύτερα τη γνώμη ή την ανάγκη των παιδιών σας και ας είστε ανοιχτοί για μία λίγο επιθετική συμπεριφορά από μέρους τους. Ίσως πρέπει να τους πλησιάσετε διαφορετικά.

Από την 1η Αυγούστου, οι οικογενειακές σχέσεις αντιμετωπίζονται εκ νέου, κυρίως σε θέματα εγωισμού ή αμετακίνητων θέσεων. Αν υπάρχουν συμφέροντα, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα ξανά, αλλά και να αποκαλυφθεί η πρόθεση του καθενός. Αν είστε καλλιτέχνες, θα έχετε έμπνευση.

 

Δίδυμοι

Θα υπάρχει δυσαρμονία στις οικογενειακές σας σχέσεις, πιθανώς θα βιώσετε ξανά μία περίοδο οξύτητας και έντασης. Παράπονα από το παρελθόν και ανάγκη για περισσότερη ζεστασιά, θα είναι οι αφορμές. Μήπως θα πρέπει να περάσετε λίγες στιγμές γαλήνης κοντά στους αγαπημένους σας; Να αφήσετε την αυστηρή κριτική στάση και να ακούσετε τις ανησυχίες τους; Είναι μία καλή αφορμή αυτή η περίοδος για να αναπτύξετε τον διάλογο και να αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

Από την 1η Αυγούστου, θα έχετε επικοινωνία με άτομα που απομακρύνθηκαν από τη ζωή σας. Αλλά μπορεί το μήνυμα να μην σας ικανοποιήσει. Προφανώς είναι η κατάλληλη στιγμή προκειμένου να ανακαλύψετε τα προβλήματα των σχέσεων, κυρίως σε επίπεδο ιδεών και κατανόησης. Μπορεί μάλιστα, μία ερωτική γνωριμία να κάνει προβολή εμπειριών του χθες ή να συναντηθείτε με κάποιον από το αισθηματικό σας παρελθόν. Θα ενθουσιαστείτε αρχικά, αλλά προφανώς πρέπει να είστε παρατηρητικοί, για να διαπιστώσετε το αν και πόσο μπορεί να τεθεί νέα βάση για το μέλλον.

Καρκίνος

Κάποιες φορές έχετε πικράνει ανθρώπους με καυστικές συζητήσεις ή μαχητικές απόψεις. Θα ήταν σημαντικό να επανέλθετε στον διάλογο με ηρεμία και αγάπη. Να καταλάβετε τι έχει συμβεί, αλλά και ποιοι έγιναν αφορμή να πληγωθείτε και στη συνέχεια να πληγώσετε. Ο λόγος της διαφωνίας πρέπει να αφορούσε διαφορές αξιών. Γραπτά ή προφορικά, προσπαθήστε να προσεγγίσετε τους άλλους και αποφύγετε τις ρήξεις με συγγενικά σας πρόσωπα.

Από την 1η Αυγούστου και μετά, η Αγάπη παίζει ένα ιδιαίτερο ρόλο στη σκέψη σας. Αναθεωρείτε την αίσθηση της ασφάλειας ή της ανασφάλειας, ακόμη και σε υλικό επίπεδο, και προσπαθείτε να δώσετε στην ζωή σας άλλη νότα. Μία σημαντική σχέση μπορεί να επανακάμψει, αλλά ας εστιάσετε την προσοχή σας στο πόσο πολύτιμη παρουσία είναι για σας και στα λάθη που δημιούργησαν τη ρήξη. Ήταν εγωισμός, κτητικότητα; Δίχως υπερβολή ή ενθουσιασμό, αλλά σταθερά και συνειδητά, ας αποφασίσετε για το μέλλον.

 

Λέων

Η ανασφάλειά σας σάς κάνει ευάλωτους και ευαίσθητους στις επιρροές των ημερών. Μπορεί να υπήρξατε πολύ γενναιόδωροι και τώρα να πληρώνετε το τίμημα. Ή αντίθετα, να ήσασταν πολύ κτητικοί και να πληγώσατε τους αγαπημένους σας. Η κριτική σας υπήρξε κάποιες φορές καυστική, πικρή και δεικτική. Ίσως ο φόβος μίας απώλειας, σας έκανε να μην χαίρεστε όσα είχατε και την σχέση που σας συντρόφευε. Στην ουσία τιμήσατε λιγότερο από όσο άξιζε, την Αγάπη.

Από την 1η Αυγούστου και μετά, πρέπει να κατανοήσετε την ανάγκη του να έχετε κάποιον πλάι σας, τιμώντας τον ως ισότιμο και αξιόλογο. Αλλά μην επιμένετε να έλκετε διαρκώς το ενδιαφέρον των άλλων και μην προσωποποιείτε όλες τις καταστάσεις. Στο χέρι σας είναι να φανεί αν διδαχτήκατε από τα λάθη του χθες και αν αναλαμβάνετε ευθύνες προσωπικά.

 

Παρθένος

Θα υπάρχει ο κίνδυνος να φανείτε εγωιστές στην αγάπη και θα τα θέλετε όλα δικά σας. Εκείνο που πρέπει να μελετηθεί από εσάς, είναι μήπως η ανάγκη για κατάκτηση περιόρισε το συναίσθημα. Για να πάρετε, πρέπει να μάθετε να δίνετε. Η κριτική ίσως είναι αυστηρή και υπερβολική η εμμονή σε λεπτομέρειες.  Συμπεριφερθήκατε σαν να μην αφήνατε το συναίσθημα να εκφραστεί, αλλά να το εξετάζατε διαρκώς… στο μικροσκόπιο!

Από την 1η Αυγούστου, μία στροφή σε παλιές σχέσεις σας παρασύρει εκτός πραγματικότητας. Θα αισθάνεστε χαρά και ίσως αναπολείτε τη φλόγα που σας ενέπνεε. Θα ήταν καλό να μην παρασύρεστε από την συγκίνηση και να ζείτε στο σήμερα, δίχως επιστροφή σε κάτι που ήδη έχει γίνει παρελθόν. Εκτός κι αν έχετε σαφείς ενδείξεις για την ποιότητα και επιλύσετε τα προβλήματα που σας έχουν αρκετά ταλαιπωρήσει.

 

Ζυγός

Αρχικά πολύ ρομαντικά ίσως βλέπετε τις σχέσεις σας και θα περάσετε μία περίοδο απογοήτευσης, για να προσαρμοστείτε στην πραγματική εικόνα της κατάστασης. Αν έχετε κάνει λάθη, είναι η κατάλληλη στιγμή να τα κατανοήσετε και να συγχωρήσετε τους άλλους και τον εαυτό σας, φεύγοντας από την αυτολύπηση. Μην κρίνετε πολύ αυστηρά ούτε εσάς, ούτε τους αγαπημένους σας. Το άγχος της μοναξιάς, μπορεί να σας οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές.

Από την 1η Αυγούστου, διαλέγετε τους φίλους σας πιο προσεκτικά και σκεφθείτε για τις επιλογές που έγιναν στο παρελθόν. Οι στόχοι διέφεραν αλλά δεν το είχατε αντιληφθεί. Ο εγωισμός μπορεί να έγινε αιτία να παραμείνετε στις θέσεις σας ακλόνητοι. Τώρα πια, δίχως την ανάγκη της αυτοπροβολής, ίσως αναλογιστείτε τα αίτια που προκάλεσαν προβλήματα σε σχέσεις και απογοήτευση.

lilian

 

Σκορπιός

Η καρμική εμπειρία σε σας, αφορά την ανάγκη να λειτουργήσετε με ευγένεια, τακτ και διπλωματία. Η στάση των συναναστροφών, εξετάζεται πλέον και κρίνεται αυστηρότερα. Μην είστε υποχόνδριοι, αλλά και μην είστε αφελείς και υποχωρητικοί. Ίσως μάλιστα, κατανοήσετε γιατί ήσασταν κάποιες φορές λιγότερο διεκδικητικοί. Η κριτική των άλλων σας ενδιαφέρει περισσότερο από όσο χρειάζεται.

Από την 1η Αυγούστου, γοητευμένοι ίσως από τις όμορφες κουβέντες φίλων, μπορεί  να διαπιστώσετε την λανθασμένη σας εκτίμηση. Δεν θα ήταν καλό να στρέφεστε συνέχεια στις ίδιες γνωριμίες, ούτε να προβάλλετε επιθετικότητα. Προχωρήστε μπροστά. Μπορεί να είχατε φανεί αρκετά διεκδικητικοί μέσα από τις σχέσεις φιλίας και σήμερα βλέπετε τα αποτελέσματα και τις αδυναμίες που παρουσιάστηκαν. Ένας έρωτας που άφησε ίχνη στην καρδιά σας, επανεμφανίζεται και σας διεκδικεί ξανά. Προσέχετε μήπως υπάρχει υπερβολή.

 

Τοξότης

Η αναγνώριση δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλατε και αυτό μπορεί να σας κάνει επιθετικούς με τις κοινωνικές σας γνωριμίες. Με λίγη υπομονή και περισσότερη ευγένεια, θα μπορέσετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Ενδεχομένως η υποχωρητική σας στάση στο παρελθόν,  έχει συμβάλλει στο να δώσετε πολλά και τώρα πικραίνεστε. Αλλά αμφιταλαντεύεστε μεταξύ αισθημάτων ανωτερότητας και κατωτερότητας.  Επιλέγοντας τους σωστούς συνοδοιπόρους, θα έχετε σωστή καθοδήγηση στις δύσκολες στιγμές σας.

Από την 1η Αυγούστου, θα είστε σε θέση να στραφείτε στο παρελθόν, αλλά σε περισσότερο ευχάριστες μνήμες. Η αγάπη για σας ήταν μία γιορτή, μία αλλαγή φιλοσοφίας, μία λαμπερή προοπτική. Τα τραύματα που υποστήκατε, μείωσαν τον ενθουσιασμό αλλά τώρα ξανά διεκδικεί μία θέση στη ζωή σας επιτακτικά. Ας είστε συγκρατημένοι, ελέγχοντας την φλόγα που σιγοκαίει, μήπως …σας τραυματίσει ξανά!

 

Αιγόκερως

Οι πνευματικές σας αναζητήσεις αλλά και η κοινωνική σας ζωή, μπορεί να έχουν πάρει λανθασμένο δρόμο και από εγωισμό δεν θέλετε να το κατανοήσετε. Αυτή η περίοδος θα σας δώσει τις αφορμές για να αμβλύνετε λίγο το «εγώ» σας και να καταλάβετε πως για να προοδεύσετε σύμφωνα με τις επιθυμίες σας, θα πρέπει να υπάρχουν ηθική και αξίες. Όποτε χάσατε το μέτρο τους, μειώθηκε η αυτοαξία σας. Ωστόσο, μην αισθάνεστε ενοχές ή τύψεις, καθώς όλα είναι εμπειρίες ζωής.

Από την 1η Αυγούστου, μαθαίνετε να αλλάζετε και αποφασίζετε να αποδεσμευτείτε από αποκτήματα, ή από την επιβολή εξουσίας στους άλλους. Αν σας δημιούργησε ανασφάλεια μία σχέση, γιατί είχατε θαυμάσει την παρουσία του συντρόφου στη ζωή σας, μπορεί να μπείτε ξανά στον πειρασμό να τον δεχτείτε ξανά. Ή να συναντήσετε έναν ανάλογο σε νοοτροπία, σύντροφο. Αναλογιστείτε τις απώλειες και τα κέρδη, υλικά ή συναισθηματικά, και μην βιαστείτε να ανταποκριθείτε.

 

Υδροχόος

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεπεράσετε φοβίες σας και να χρησιμοποιείτε σωστά ό,τι έχετε αποκτήσει ως τώρα. Αν έχει γίνει κακή χρήση, θα βρεθείτε μπροστά σε αποτελέσματα που θα φανούν δυσάρεστα. Επειδή όλα όμως έχουν την αιτία τους και την λύση τους, μην απογοητευθείτε. Αναπτύξτε περισσότερες πνευματικές αξίες και αποδεσμευτείτε από την κτητικότητα. Σεβαστείτε τον άλλο και φέρετε την αρμονία στη ζωή σας. Το θέμα της αδικίας ή της χειραγώγησης, θα σας απασχολήσει στις σχέσεις.

Από την 1η Αυγούστου, έρχεστε αντιμέτωποι κυρίως με τις εμπειρίες μέσω συνεργασιών ή γάμου, ή μίας μόνιμης και διαχρονικής σχέσης. Με τρόπο που σας δίνει αρχικά χαρά, ελπίδα ή και ενθουσιασμό, αναβιώνετε το χθες και μπορεί να σας γίνει μία πρόταση επανασύνδεσης (αν συναινεί και το ατομικό ωροσκόπιο). Ωστόσο, επί της ουσίας, θα είναι σημαντικό να αναλογιστείτε τα λάθη του χθες, τον εγωισμό που ίσως έπαιξε ρόλο και να προχωρήσετε συνειδητά μετά.

 

Ιχθείς

Είστε ευαίσθητοι και ευάλωτοι συναισθηματικά, αλλά μέσα στην πορεία του χρόνου, σε κάποιες σχέσεις δεν υπήρξε σεβασμός και είτε το ανεχτήκατε, είτε το προκαλέσετε εσείς οι ίδιοι. Σήμερα, θα έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες αυτής της συμπεριφοράς. Ας είστε λιγότερο ατομιστές, ή αυστηροί στην κριτική σας. Ας μην επιτρέψετε επίσης να επικρατήσει υποβιβασμός στην αξία σας ή εκείνη του συντρόφου.

Από την 1η Αυγούστου, είναι δύσκολο να παραμείνετε συνεπείς σε υποχρεώσεις, καθώς έρχεστε αντιμέτωποι με εγωιστικά επακόλουθα σχέσεων. Δεν αποκλείεται να κατανοήσετε πως είχατε διαχωρίσει τη θέση σας με εγωιστικό τρόπο, στο παρελθόν, από τους ανθρώπους της καθημερινότητάς σας. Μην παραμελείτε τον εαυτό σας σε θέματα υγείας και φροντίστε να συμβάλλετε παραγωγικά βοηθώντας άλλους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;