Προτάσεις ταινιών για DVD: Κρυμμένες επιθυμίες!
Πάντοτε μέσα μου πίστευα ότι το καλοκαίρι έχει μια μαγική δύναμη που δεν την έχουν οι υπόλοιπες εποχές.

53c8193d21a602ab3bf6e435_s-vfh-eyes-wide-shut-02

Πάντοτε μέσα μου πίστευα ότι το καλοκαίρι έχει μια μαγική δύναμη που δεν την έχουν οι υπόλοιπες εποχές. Ξέρει πώς να βγάζει στη φόρα όσα έκρυβες σκόπιμα 3 ολόκληρες εποχές. Μαζί με τα χειμωνιάτικα ρούχα που βγάζεις αργά, έτσι ακριβώς αργά αλλά σταθερά, κάπου ανάμεσα στη 4η και την 5η μπύρα θα το καταλάβεις, θα δεις μπροστά σου ξεκάθαρα αυτό που έκρυβες μήνες τώρα. Και θα είναι εκεί να σε κοιτάξει απειλητικά, να σε κάνει να το διεκδικήσεις. Και γράπωσε το, κάντα όλα που..α για το καλοκαίρι ρε γαμώτο.

Και ναι το αλκοόλ μπορεί να βοηθήσει, αλλά είναι και κείνες οι στιγμές σε μπαλκόνια και σε εξοχικά που η μπύρα συνοδεύεται από ταινίες, από ταινίες που ξέρουν από κρυμμένες επιθυμίες.

EYES WIDE SHUT

Η αποδόμηση της σχέσης, η καταδίκη του ‘’δεσμού’’ και η αποθέωση της ερωτικής επιθυμίας ως κινητήριας δύναμης των πάντων. Ένα ζευγάρι αποφασίζει να παραδοθεί στη δίνη της ερωτικής επιθυμίας και να διαλύσει μια για πάντα το όνειρο της συμβατικής σχέσης μόνο για να πέσει στην παγίδα που το ίδιο επιφύλασσε για τον εαυτό του.

FESTEN

Είναι κι αυτά τα οικογενειακά δράματα που τολμάνε να φέρουν στην επιφάνεια αλήθειες. Και κάπου ανάμεσα στα μυστικά και ψέματα που κρατούσαν μια οικογένεια δεμένη, εκείνη ακριβώς τη στιγμή που τα δεσμά της οικογένειας μοιάζουν πιο εύθραυστα από ποτέ μάλλον θα δεις και συ την αλήθεια σου.

ΛΟΛΙΤΑ

Η ηθική σου, η ηθική μου, η ηθική του. Μετά τον έρωτα ίσως είναι η λέξη με τους πιο πολλούς ορισμούς ανά άνθρωπο. Μπροστά στον έρωτα και στην επιθυμία που ξυπνάει είμαστε όλοι ίσοι. Μια εν μέρει παράνομη και μάλλον ανήθικη επιθυμία μπορεί να σου ξυπνήσει ένστικτα που πάσχιζες να κρύψεις κάτω από κουβέρτες και παπλώματα.

BUFFALO 66

Ίσως η καλύτερη ταινία που είδα τον τελευταίο καιρό έχει τη δύναμη να σε προσγειώσει σε ένα κόσμο γεμάτο επιθυμίες που δεν ήξερες ότι είχες. Σε ένα κόσμο τολμηρό μέσα στο συντηρητισμό που έμοιαζε να τον πλημμυρίζει μέχρι χθες. Σε ένα κόσμο που όσο κι αν δεν σταματά να ματώνει, τελικά ανακαλύπτει πως ήταν ο έρωτας αυτό που του έλειπε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΑΝΓΚΟ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ

Πρωτόγονα ερωτικά ένστικτα και μοναξιά, ένας δεσμός ισχυρός σαν ατσάλι. Ένα Παρίσι που θα παρασύρει στο γκρι του δύο ψυχές που έμοιαζαν να ψάχνουν τη ζωή, που δεν τη βρήκαν παρά μόνο τη στιγμή της ερωτικής επιθυμίας, που γέμισαν τη ζωή τους πάθος για να κλείσουν επιδεικτικά τα μάτια στην ατέλειωτη μοναξιά.

ΟΙ ΓΕΦΥΡΕΣ ΤΟΥ ΜΑΝΤΙΣΟΝ

Το απωθημένο ε; Εκείνη η μαγική στιγμή που αντικρίζεις μπροστά σου αυτό που δεν είχες ποτέ. Μαγεία μόνο. Τι σκέφτεσαι εκείνη τη στιγμή; Τι σου περνάει από το μυαλό όταν ξέρεις πως μπορείς να το έχεις; Πως θα πρέπει να θυσιάσεις τα πάντα, αλλά θα το αγγίξεις; Τι περνάει από το μυαλό σου τη στιγμή που πρέπει να πάρεις τη μοιραία απόφαση; Μια ταινία που ξέρει μέσα στη συγκρατημένη αθωότητα της να σε παρασύρει σε ένα παρελθόν που είχες φροντίσει να κηδέψεις επιμελώς.
Και δε σταματάει να με βασανίζει το τραγουδάκι της Αρλέτας, ΄΄Άσε τα κρυφά κρυμμένα΄΄,
Άσε τα κρυφά κρυμμένα
δεν με νοιάζει πια για σένα

Τη βιτρίνα δε σου σπάω
μην φοβάσαι
τη ζωή δεν σου χαλάω
μην φοβάσαι
Αλλά χωρίς διάθεση να σας πείσω να δείτε 6 υπέροχες ταινίες, έχω να πω πως και να σπάσετε καμιά βιτρίνα δεν έγινε τίποτα. Και οι ζωές καμιά φορά είναι για να τις χαλάτε. Το καλοκαίρι δεν είναι η καλύτερη εποχή για να πάψεις να φοβάσαι;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;