Ανασχηματισμός 2015: Αυτές είναι οι αλλαγές για τη νέα κυβέρνηση!

upourgiko-sumboulio

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως έχει κλειδώσει ο ανασχηματισμός του κυβερνητικού σχήματος.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με το enikos.gr  o Γιώργος Κατρούγκαλος θα είναι ο νέος υπερ υπουργός καθώς θα αναλάβει το ενοποιημένο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών ασφαλίσεων που θα ενοποιηθεί

Ο Π. Σκουρλέτης, μετακομίζει από το υπουργείο Εργασίας και αναλαμβάνει το χαρτοφυλάκιο Παραγωγικής Ανασυγκρότησης που κατείχε ο Π. Λαφαζάνης. Την θέση του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών από την οποία παραιτήθηκε η Νάντια Βαλαβάνη αναλαμβάνει ο Τρύφων Αλεξιάδης.

Νέα κυβερνητική εκπρόσωπος αναλαμβάνει η Όλγα Γεροβασίλη, ενώ οΓαβριήλ Σακελλαρίδης φέρεται να παίρνει την θέση του αναπληρωτή υπουργού Ευρωπαϊκών Υποθέσεων που είχε ο Νίκος Χουντής, ένα χαρτοφυλάκιο το οποίο διεκδικεί όμως και ο Χάρης Γολέμης.

Στο Πεντάγωνο πηγαίνει ο Δημήτρης Βίτσας ο οποίος αναλαμβάνει την θέση τουΚώστα Ήσυχου που ήταν αναπληρωτής υπουργός Άμυνας
Επίσης δημιουργείται υφυπουργείο κατά της διαφθοράς στο οποίο θα είναι επικεφαλής ο Παύλος Πολάκης (Βουλευτής Χανίων)

Σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Real.gr, ο κ. Τσίπρας πρότεινε, σε τηλεφωνική επικοινωνία, στον κ. Μητρόπουλο να αναλάβει ως ενοποιημένα τα υπουργεία Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Ο κ. Μητρόπουλος ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό, αλλά δεν αποδέχθηκε την πρόταση.
Τα τηλεφωνήματα του πρωθπυουργού προς τους υποψήφιους υπουργούς συνεχίζονται, ενώ ο ανασχηματισμός θα γίνει το αργότερο σήμερα.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση της σύνθεσης της νέας κυβέρνησης θα ακολουθήσει η ορκωμοσία κι εντός της ημέρας η παράδοση παραλαβή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;