Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 6 ως 13 Ιουλίου

Zwdia

Σε θέση μάχης
Από την Λίλιαν Σίμου

Η προηγούμενη εβδομάδα χαρακτηρίστηκε από την Πανσέληνο του μήνα στον Αιγόκερω , ένα εκρηκτικό συνδυασμό του Ήλιου, της Σελήνης, του Πλούτωνα και του Άρη.
Καθώς η Σελήνη πλέον αποχώρησε από το σχήμα αυτό, ο Ήλιος και ο Άρης προχωρούν και συνδέονται περισσότερο με τον Πλούτωνα.

Η Δευτέρα βρίσκει τον Ήλιο σε ακριβή αντίθεση με τον Πλούτωνα και στο τέλος της εβδομάδας έχουμε τον Άρη να ακολουθεί.

Ο Πλούτωνας είναι ο μεγάλος μετασχηματιστής. Μεταμορφώνει, αλλάζει σε βάθος. Συμβολίζει την εξουσία, τη βία, το υποσυνείδητο, την ασυνήθιστη μοίρα! Εκφράζει τη μαζική συλλογική σκέψη. Είναι ο πλανήτης της έρευνας σε βάθος, της ψυχανάλυσης, της σεξουαλικότητας, της μεταμόρφωσης και της μεταλλαγής, των κρυφών δυνάμεων, συμβολίζει τα πάθη, τη ζήλια, το κύτταρο, την αναπαραγωγή, τη βία. Αποτελεί το ενστικτώδες κομμάτι του εαυτού μας, το θάνατο και την αναγέννηση.

Σε συνδυασμό με τον Ήλιο στον Καρκίνο, προσδίδει στην θέληση, πάθος, αποφασιστικότητα, δύναμη, ένταση, πείσμα, βαθιά και ριζική αλλαγή.
Οι επιθυμίες διακατέχονται από στιγμές πάθους, πόθου, εμμονής, ανταγωνισμού, επικράτησης, ζήλιας, κατάκτησης.

Το τέλος της εβδομάδας, μας βρίσκει με τον Άρη να πλησιάζει στην ακριβή αντίθεση προς τον Πλούτωνα. Μια δύναμη καταιγιστική, ζωική κάποιες φορές, όπου είτε θα εκμεταλλευτούμε σωστά για σθένος, μαχητική διάθεση, αντοχή και κατάκτηση, είτε θα φέρει σκληρή αντιπαλότητα, ανταγωνισμό, ατυχείς καταστάσεις και ατυχήματα και πολλές κρίσεις μεταξύ της ευαισθησίας και της σκληρότητας, της αντοχής και των δεσμεύσεων που πρέπει να τηρηθούν.

Κριός

Η Πανσέληνος ενεργοποίησε ήδη το ενδιαφέρον για τις μελλοντικές σας προοπτικές σε ό,τι αφορά την κοινωνικοποίησή σας. Η θέση σας πρέπει να αναγνωριστεί, σύμφωνα με τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί αλλά και όσες πρόκειται να καταβάλλετε από αυτή την περίοδο και στο επόμενο διάστημα.

Είναι μία σπάνια ευκαιρία ζωής για σας, καθώς θα έχετε την ικανότητα να δώσετε την μάχη για μία διάκριση και μία επιβράβευση.

Η καριέρα σας αλλάζει τοπίο ή μπορείτε να βάλετε πρόγραμμα για ένα μακρόπνοο σχέδιο.

Δυσκολίες θα υπάρχουν αν κάνετε το λάθος να φανείτε πολύ αφελείς και ονειρικοί, σε οραματισμούς που έχετε υποσυνείδητα αναπτύξει μέσα από κάποια ιδεολογία. Πρέπει να λειτουργήσετε προσγειωμένα και μόνο με στόχο την κορυφή!

Χαρείτε ολιγοήμερες διακοπές, σχεδιάστε τις διακοπές ή εξόδους ψυχαγωγίας, με το ταίρι σας

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για εξουσία μέσω της φήμης και της επαγγελματικής επιτυχίας, σε πραγματική δύναμη ενώ χρειάζεται να αποκτήσετε ισχυρή πειθαρχία. Αφήνετε αίσθηση στον κοινωνικό χώρο με την παρουσία σας και την πεισματική σας στάση. Κερδίζετε γιατί έχετε αυτοπεποίθηση και δεν εγκαταλείπετε την μάχη.
Τέλος της εβδομάδας όμως, αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις στις προσωπικές σχέσεις και μεταξύ συνεργατών.

Ταύρος

Σημαντικό θα είναι κάνετε σωστές επαφές με άτομα που έχουν κύρος και γνώση. Οι συμφωνίες ή οι συζητήσεις, πρέπει να τεθούν σε νέα βάση, καθώς θα είναι σημαντικό να παρθούν αποφάσεις εξ αρχής. Θα αρέσετε και θα είναι πρόθυμοι να σας συναναστραφούν.

Κάποια άτομα με ζεστασιά θα σας στηρίξουν, πρέπει να γίνετε επιλεκτικοί με το περιβάλλον σας. Υπάρχουν κοντά σας εκείνοι που προσδίδουν ρομαντισμό και όραμα στη ζωή σας.

Στα οικονομικά, ας είστε ευέλικτοι στις διαπραγματεύσεις.

Ενδεχομένως ένα συγγενικό πρόσωπο θα είναι καταλυτικό στην πορεία σας και θα σας αγγίξει με τις ιδέες του. Ας αποφύγετε όμως να μοιράζεστε ό,τι αγαπάτε και σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα με άτομα που δεν σας καταλαβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τα όνειρά σας, μπορούν να υλοποιηθούν, είστε ικανοί να τα επεξεργαστείτε σωστά και προσγειωμένα.

Η αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα σας ωθεί να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο μέσω της γνώσης, στην πραγματική αγάπη για γνώση και προσφοράς γνώσης στους ανθρώπους, ακόμα μαθαίνετε να δέχεστε και τους «λιγότερο πνευματικά ανθρώπους». Επιδίωξη η τελειότητα στη γνώση! Έχετε μικρή ανοχή για την υποκρισία και την κοινωνική αδικία. Μπορεί να υπάρχει μια τάση να επιβάλλετε απόψεις στους άλλους.

Στα τέλος της εβδομάδας, αποφύγετε την αντιπαράθεση για ιδεολογικά ή θρησκευτικά ζητήματα. Επίσης την εμπλοκή με τον Νόμο.

Δίδυμοι

Ως πρόσφατα έγιναν λάθη, ή είχατε σκαμπανεβάσματα στα έσοδά σας. Τώρα έχετε έναν παρορμητικό ενθουσιασμό σε ιδέες που ανατρέπουν τις ισορροπίες και χρειάζεστε υγιείς βάσεις.

Περισσότερο λειτουργείτε με το συναίσθημα, αλλά αμελείτε την βάση και την ασφάλεια της οικογένειάς σας.

Αποφύγετε επενδύσεις αυτό το διάστημα, σε ό,τι αφορά το σπίτι. Αν όμως θέλετε να αλλάξετε σπίτι, με αρκετή σκέψη, θα μπορέσετε να το επιτύχετε.

Επιπλέον, κάνετε σχέδια για το μέλλον σε σχέση με τα εισοδήματά σας. Μην περιμένετε να αποδώσουν άμεσα. Εκείνο που μετρά, είναι μία διασφάλιση που θα σας ευνοήσει αργότερα, καθώς ο κόπος σας αναγνωρίζεται.

Στον χώρο της καριέρας, θα υπάρχει η ευκαιρία να γοητεύσετε και να κερδίσετε εντυπώσεις, αλλά δεν θα γίνεστε κατανοητοί. Ίσως αυτό υπογραμμίζει την έλξη προς το πρόσωπό σας. Καλό θα είναι να κρίνετε πιο αυστηρά όσους σας ενδιαφέρουν ως προς την συνεργασία στην εργασία σας.
Με την αντίθεση του Ήλου προς τον Πλούτωνα φωτίζονται θέματα που σχετίζονται με κληρονομιές, χρέη, εισόδημα και με την ερωτική σας ζωή, που συχνά παίζει σημαντικό θετικό ή αρνητικό ρόλο στην καθημερινότητα . Θα είστε επινοητικοί και παρατηρητικοί, με μεγάλο ενδιαφέρον για τα ανθρώπινα κίνητρα και τη συμπεριφορά.

Αποφύγετε τις αλλαγές σε κεφάλαια και επενδύσεις. Εκφραστείτε και μην κρύβετε τις βαθύτερες ανάγκες σας. Ρυθμίστε όσο το δυνατόν χρέη ή δάνεια.
Στο τέλος της εβδομάδας, ένα κεφάλαιο ή χρέος μπορεί να σας απασχολήσει ή να σας φέρει σε δύσκολη θέση.

Καρκίνος

Θα είναι σημαντικό να επανεξετάσετε τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά και τον τρόπο που λειτουργείτε ατομικά. Θα είναι επίσης απαραίτητο να προσέχετε λίγο περισσότερο την υγεία σας, σε ό,τι αφορά την κόπωση, την ευαισθησία σε οστά, ασβέστιο, αρθρώσεις και δέρμα.
Ένας προσωπικός αγώνας θα αποδώσει, όταν ξεχάσετε το χθες και τα λάθη του και ισορροπήσετε με τις προσωπικές και τις κοινωνικές σας απαιτήσεις.
Επειδή πάντοτε σας ενδιαφέρει η κορυφή μίας επίτευξης, κάνετε κάποια λάθη και άλλοτε είστε πολύ υποχωρητικοί προκειμένου να πετύχετε, άλλοτε πολύ σκληροί. Χρειάζεται το μέτρο και ο Κρόνος, μπορεί να σας το διδάξει.
Το όραμά σας, μπορεί να υλοποιηθεί, είτε αυτό αφορά ένα δημιουργικό έργο, είτε ένα ταξίδι, είτε μία διαφορετική γνώση. Τώρα είναι πιθανόν μία σημαντική ευκαιρία αλλά δεν διακρίνετε καλά τις λεπτομέρειες. Χαρείτε την γοητεία που ασκείτε στο περιβάλλον που κινείστε ευρύτερα και κερδίστε με την προσωπικότητά σας.
Αν θεωρείτε πολύτιμους κάποιους ανθρώπους, αυτή την περίοδο, αναθερμάνετε τη σχέση μαζί τους. Είστε σε ευνοϊκή θέση!
Η αντίθεση του Ήλιου στο ζώδιό σας με τον Πλούτωνα, σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο και εξουσία στις σχέσεις σε πραγματική ανάγκη συντροφικότητας. Ο συνεχής ανταγωνισμός δεν αφήνει χώρο για σωστή και υγιή ανάπτυξη μιας σχέσης με αποτέλεσμα να νιώθετε έλλειψη ικανοποίησης, κόπωση από τις σχέσεις εξάρτησης που δημιουργούνται.
Με πείσμα θα διεκδικήσετε τη θέση σας στη σχέση και ίσως εκδηλώσετε ζήλια ή πιεστική συμπεριφορά.
Προς το τέλος της εβδομάδας, είστε περισσότερο εριστικοί, ανταγωνιστικοί. Ας χειριστείτε με σύνεση τις προκλήσεις.

Λέων

Το Θερινό Ηλιοστάσιο σας έκανε περισσότερο ευαίσθητους ή εσωστρεφείς, ενώ παράλληλα προσπαθείτε να μην αποκαλύψετε τις εσωτερικές ανησυχίες που σας κάνουν ευάλωτους αυτή την περίοδο.
Η Πανσέληνος λειτούργησε ως αφορμή για να αλλάξετε την καθημερινότητά σας.
Ενδεχομένως, ήδη έχετε ξεκινήσει την αλλαγή, αλλά τώρα φωτίζεται και διευκρινίζεται καλύτερα ο στόχος.
Η εργασία που απαιτεί από μέρους σας μία μεγαλύτερη προσπάθεια και την κατάστρωση σχεδίων για ένα στόχο πολύ πιο μακρινό από τον ήδη υπάρχοντα, θα σας κουράσει αρκετά. Αλλά αργότερα θα ανταμειφθείτε.
Επειδή δεν είναι της φύσης σας να προσπαθείτε καταβάλλοντας μεγάλο κόπο, είναι ίσως η κατάλληλη στιγμή να εναρμονιστείτε με τις ανάγκες αυτής της περιόδου, και να σας θαυμάσουν τελικά για την προσωπική σας συνεισφορά.
Μία περίοδος με πολλές εμπειρίες που θα σας δώσουν την ικανοποίηση πως ό,τι κερδίσετε, το αξίζετε. Η Αφροδίτη και ο Δίας στο ζώδιό σας, σας κάνουν ελκυστικούς και προσιτούς, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, φέρνουν ξαφνικά ευχάριστα γεγονότα.
Η αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση με τεράστια φυσική δύναμη και την αντοχή για να αντιμετωπίσετε αναποδιές , καθώς και την ικανότητα ανάρρωσης από κάποιες αρρώστιες.
Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την ανάγκη για έλεγχο σε δημιουργική χαρά. Σας κάνει ανταγωνιστικούς , φανατικούς της εργασίας που αναλαμβάνετε , την εξυγίανση του εργασιακού περιβάλλοντος και το σχολαστικό έλεγχο με ιδιαίτερα επιτυχή αποτελέσματα.
Η αντίθεση προς τον Άρη στο τέλος της εβδομάδας, οδηγεί σε μία τάση για ατυχήματα και αντιπαραθέσεις κυρίως στον εργασιακό χώρο, όπου τα «χτυπήματα» είναι πισώπλατα. Ας είστε σε εγρήγορση.

Παρθένος

Θα λέγαμε πως είστε από τα άτομα που έχουν να κερδίσουν από την διευκρίνιση των καταστάσεων της ζωής αυτή την περίοδο.
Ο τομέας που αγγίζει, αφορά κατ’ αρχήν την αισθηματική σας ζωή. Θα είναι σημαντικό να εστιάσετε την προσοχή στα αγαπημένα σας πρόσωπα.
Αν είστε γονείς, θα είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε τις βάσεις για ένα μέλλον που θα εξασφαλίζει τα παιδιά σας. Ίσως να αυτό αφορά την δημιουργία ενός σπιτιού, αλλά μπορεί να είναι ένα πλάνο για το επαγγελματικό τους μέλλον.
Με το ταίρι σας, μπορείτε να κάνετε σχέδια για να διαπιστώσετε αν έχετε μέλλον η σχέση και αν πράγματι σας ικανοποιεί, να την επισημοποιήσετε. Διαφορετικά, μπορεί να επέλθει ρήξη.
Ενώ αν έχετε μία καλλιτεχνική κλίση, τότε θα είναι σημαντικό να έχετε δρομολογήσει το επόμενο διάστημα την υλοποίηση ενός σχεδίου σας.
Όνειρα για συναισθηματική κάλυψη, αν είστε μόνοι ή απογοητευμένοι, εκπληρώνονται με μία ξαφνική ανατροπή, υπέρ σας. Οραματιστείτε αυτό που επιθυμείτε περισσότερο!

Η αντίθεση του Ήλιου με τον Πλούτωνα, ενεργοποιεί τις προσωπικές σας ικανότητες, βοηθά να μεταμορφώσετε το δημιουργικό σας ταλέντο, κυρίως σε σχέση με τα παιδιά και προσφέρετε δημιουργική πνοή και αγάπη.
Το πιο δύσκολο είναι μη χειραγωγείτε τους άλλους, να μη ρισκάρετε τόσο στο φλερτ και στον έρωτα , να μείνετε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.
Το ρίσκο στα τυχερά παιχνίδια δεν σας ταιριάζει.
Στο τέλος της εβδομάδας, ας αποφύγετε την ρήξη σε ένα συλλογικό χώρο, σύλλογο, σωματείο. Μπορεί δε, να χρειαστεί να δώσετε μάχη προκειμένου να αναπτύξετε τα σχέδιά σας.

Ζυγός

Θα είναι απαραίτητο να ασχοληθείτε με τους οικείους σας και να ρυθμίσετε κάποιες ισορροπίες μέσα στις οικογενειακές σχέσεις.
Επειδή φαίνεται πως ως τώρα οι εξωγενείς παράγοντες δεν σας επέτρεψαν να είστε λειτουργικοί και αποδοτικοί στην οικογένεια, θα είναι απαραίτητο πλέον και στο εξής, να εργαστείτε περισσότερο για να συσφίξετε τους οικογενειακούς δεσμούς, αλλά και να δώσετε ένα έναυσμα για να έχετε στο μέλλον διασφαλίσει τις προοπτικές της οικογένειας.
Χρειάζεται πείσμα, επιμονή και πιθανότατα να τεθούν νέες βάσεις. Η οικογενειακή σας δομή επανεξετάζεται. Επίσης, μπορεί να χρειαστείτε να κάνετε μία εργασία σχετική με το σπίτι, είτε ως οικοδόμημα, είτε ως επένδυση, είτε ως κληροδότημα.
Προσοχή θα χρειαστεί στα οικονομικά σας, αλλά αν επενδύετε μακροπρόθεσμα, θα ευνοηθείτε.
Η χαρά και η διασκέδαση, αλλάζουν τη διάθεσή σας, καθώς η Αφροδίτη, κυβερνήτης του Ζυγού, βρίσκεται σε σύνοδο με τον Δία και θετική γωνία προς τον Ουρανό. Υπάρχει καλή διάθεση, κοινωνικότητα, αποδοχή και χαρά, σε ένα φιλικό ή συλλογικό χώρο.
Η αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, προβάλλει ένα πρόβλημα με την οικογενειακή ασφάλεια. Νιώθετε μια απροθυμία για τη δημιουργία εντός της οικογένειας. Ο όρος «σπίτι» αποκτά μια ευρύτερη και παγκόσμια έννοια, θεωρείτε ίσως σπίτι τον κόσμο. Μπορεί να κυριαρχήστε στον οικογενειακό σας χώρο ή να επιδιώξουν άλλοι να σας επιβληθούν, ανάλογα το ατομικό ωροσκόπιο στο σύνολό του. Ωστόσο, μπορείτε να μεταμορφωθείτε με σχέσεις σταθερές αγάπης και φροντίδας.
Στο τέλος της εβδομάδας, ενδέχεται να χρειαστείτε μία επισκευή στον οικείο χώρο ή να δημιουργηθεί αντιπαράθεση και έκρηξη ζήλιας.

Σκορπιός

Καθώς υπάρχουν δυσκολίες που απαιτούν υπομονή και επιμονή, είστε σε θέση να τα φέρετε σε πέρας, όλα τα δώρα που παρέχονται αυτή την περίοδο.
Αν μάλιστα ενδιαφέρεστε για ένα ταξίδι, ή την θέση σας σε μία εταιρία που έχει σχέση με άλλες περιοχές, μακρύτερα από την πόλη σας, θα σας εξυπηρετούσε να επικεντρωθείτε εκεί.
Κάποια ζητήματα νομικής υφής, απαιτούν χρόνο, αλλά τελικά θα έχουν ένα αίσιο τέλος.
Πρακτικές λύσεις που σας ενδιαφέρουν για συμβόλαια και συναλλαγές σε οικονομικά θέματα, θα σας βοηθήσουν αυτή την περίοδο. Διεκδικήστε το δίκιο σας, διατηρώντας ευγένεια
Αν σπουδάζετε, ο κόπος που καταβάλατε ως τώρα, θα ανταμειφθεί και θα μπορούσατε να ολοκληρώσετε ένα κύκλο που σας ενδιαφέρει.
Οι σχέσεις σας έχουν μία περίοδο τρυφερότητας, αλλά πρέπει να είναι διαυγείς κι όχι απλά ιδεατές. Ας είστε σαφείς με το ταίρι σας και προσγειωμένοι.
Με την αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, είστε βαθυστόχαστοι, με επαναστατική σκέψη. Ενδιαφέρεστε για την προσωπική πνευματική σας ανάπτυξη. Είστε παθιασμένοι με τις ιδέες σας και τις υπερασπίζεστε με πείσμα και εμμονή. Γίνεστε συναρπαστικοί ομιλητές, ή αν ασχολείστε με την συγγραφή, ο λόγος πείθει και γοητεύει.
Ο Πλούτωνας εδώ σας βοηθά να μεταμορφώσετε την δύναμη του πνεύματος και της εξουσίας από δύναμη σκιάς σε δύναμη φωτός.
Στο τέλος της εβδομάδας, ας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις με δογματικούς ανθρώπους ή με νομικές διαδικασίες.

Τοξότης
Η πορεία της ζωής σας είναι εστιασμένη στην ανάγκη της ασφάλειας και της οικονομικής επάρκειας. Με την Αφροδίτη και τον Δία στο ζώδιό σας, είστε σε θέση να κάνετε μία ευχάριστη στροφή, αφού σας στηρίζει ο Ουρανός. Δεν αποκλείεται να προσελκύσετε αυτό που σας ενδιαφέρει, είτε είναι μία αγάπη, είτε ένα έσοδο, είτε ένα σημαντικό δώρο.
Κάποιοι μπορεί να ασχοληθείτε με ένα σημαντικό απόκτημα.
Αν έχετε εκκρεμείς υποθέσεις με περιουσιακά ζητήματα, έχετε ταλαιπωρηθεί εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά ήρθε η στιγμή να τα τακτοποιήσετε, ή να κάνετε ρυθμίσεις που θα σας ανακουφίσουν.
Τώρα οφείλετε να είστε επικεντρωμένοι στα συμφέροντά σας. Θα ήταν καλό να επιδιώξετε να επενδύετε σε ακίνητα ή σε μετοχές που θα αποδώσουν σε βάθος χρόνου. Θα υπάρχουν εμπόδια για να ρισκάρετε σε άμεσο κέρδος. Δεν σας ευνοεί κάθε εύκολη λύση.
Με την αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, αναζητώντας την αισθηματική σας ισορροπία, ας έχετε λίγες προσωπικές στιγμές με το ταίρι σας, με θαλπωρή και τρυφερότητα. Θα αισθανθείτε πολύ όμορφα και οι δύο.
Στόχος η απόκτηση πλούτου και δύναμης είτε μέσω της εξουσίας είτε μέσω του ελέγχου. Υπάρχει υπερβολική κτητικότητα σε υλικά πράγματα και σε άτομα. Συνειδητά ή υποσυνείδητα, τείνετε εσείς ή το άμεσο εργασιακό περιβάλλον, να εξισώνετε τον πλούτο με την εξουσία. Έχετε την ανάγκη επιβεβαίωσης και καθορισμού της θέση σας στον κόσμο.
Αν υπάρχουν απώλειες τα τελευταία χρόνια, υπάρχει η ευκαιρία για πλήρη αναγέννηση, δύναμη να βιώνετε συνθήκες που θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε πολύ βαθύτερες αξίες και προτεραιότητες.
Στο τέλος της εβδομάδας, έξοδα αναπάντεχα φέρνουν ρήξη με τον συνέταιρό σας ή εσάς σε δύσκολη θέση.

lilian

Αιγόκερως
Αυτή την εβδομάδα συνεχίζει να φωτίζεται ο τομέας των σχέσεων και των συνεργασιών σας.
Είναι ένας τομέας που σας έχει δημιουργήσει δυσκολίες, αλλά έχει ανοίξει ευκαιρίες πλέον για μία μακρινή ικανοποίηση.
Αν έχετε συνεργάτες, πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με μία νέα προσέγγιση.
Αν επιθυμείτε να έχετε μία νέα συνεργασία, τότε θα είναι καλό να εξεταστεί η προοπτική της, γιατί θα αποδώσει αλλά μέσω ανταγωνιστικών διαθέσεων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να σας κουράσει.
Επομένως, ό,τι χτίζετε αυτή την περίοδο, θα σας ωφελήσει στο μέλλον, αν θεμελιωθεί σωστά.
Στα προσωπικά σας ζητήματα, με το ταίρι σας αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις, τη ζήλια ή τον ανταγωνισμό. Απαιτείται καλή διάθεση και προσπάθεια προκειμένου να γεφυρωθούν οι διαφορές.
Η αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα, εντείνει τον μαγνητισμό σας. Είστε περισσότερο φωτεινοί, ελκυστικοί και εντυπωσιακοί. Η επιρροή δίνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση, δηλώνει πως ό,τι και να συμβεί επουλώνονται γρήγορα οι πληγές και καταφέρνετε να επιβιώσετε ή να επικρατήσετε των γεγονότων.
Υπάρχει δίψα για δράση, για ανάληψη πρωτοβουλιών με σκοπό την αυτοπροβολή. Ταυτόχρονα τεράστια ενέργεια και αντοχή
Στο τέλος της εβδομάδας, η αντίθεση προς τον Άρη, θα σας φέρει δυσκολίες με το ταίρι σας ή συνεργασίες, αλλά με αυτοσυγκράτηση, όλα θα ξεπεραστούν.

Υδροχόος
Αυτές τις μέρες, αναδεικνύονται κρυφές ανησυχίες και σας φέρνουν σε μία δύσκολη θέση.
Υπάρχουν μνήμες που έχετε προσπαθήσει να αγνοήσετε, αλλά και κάποια θέματα που δεν θέλατε ως τώρα να αντιμετωπίσετε. Με την ευκαιρία των ημερών, θα είναι καλό πλέον να χαλαρώσει η αγωνία των μυστικών που είναι δύσκολο να καλύπτετε πλέον.
Αν έχετε κάποιες κρυφές δημιουργικές ικανότητες, αυτή την περίοδο θα ήταν καλό να κρίνετε πώς θα τις εκφράσετε μελλοντικά.
Οργανωθείτε, ρυθμίστε τις συνθήκες και περιμένετε την κατάλληλη στιγμή.
Αν ασχολείστε με μία εσωτερική φιλοσοφία, αυτή η περίοδος θα σας δώσει ένα νέο στοιχείο που θα βοηθήσει στην κατανόηση, την αυτογνωσία και πιθανώς μία διδασκαλία.
Γοητεύετε στον κοινωνικό σας χώρο, αυτό λειτουργεί θετικά και μπορείτε να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Η Αφροδίτη και ο Δίας απέναντι από το ζώδιό σας, δημιουργούν όμορφες σχέσεις, ευχάριστες συναντήσεις και καλές συνεργασίες. Ο κυβερνήτης σας Ουρανός, φέρνει εκπλήξεις.
Η αντίθεση Ηλίου προς τον Πλούτωνα, προσδίδει στη ζωή σας μια ανεξήγητη δύναμη και υπεροχή! Η επιρροή του Πλούτωνα δείχνει τις δυνατότητες για την πλήρη αναγέννηση μέσα από μία διαδικασία δραστικών αλλαγών μέσα από παροδική επιλογή απομόνωσης, ή ψυχοσωματικές αντιδράσεις, εμμονές και φοβίες, πόνους από προσωπικές σχέσεις . Φοβάστε ίσως το τραύμα ή μία ιστορία από το παρελθόν σας έχει στιγματίσει.
Ίσως έχετε επιθυμία για μυστικιστικές και μεταφυσικές εμπειρίες.
Υπάρχει η δυνατότητα να αντιμετωπίζετε τις καταστάσεις με θάρρος.
Στο τέλος της εβδομάδας, ας αποφύγετε τις διαμάχες στον χώρο εργασίας και ας προσπαθήσετε να είστε φωτεινό παράδειγμα για την ισορροπία στον τομέα αυτό.

Ιχθείς

Με τον Άρη και τον Ήλιο να στηρίζουν το ζώδιό σας, θα έχετε γλυκύτητα και αποφασιστικότητα παράλληλα, εκπλήσσοντας τους γύρω σας.

Αλλά παράλληλα, θα ήταν καλό να ενδιαφερθείτε σοβαρά για τα σχέδια και τους στόχους. Είστε λίγο αμελείς γενικά, αναβλητικοί ή διστακτικοί. Ωστόσο, δεν υπάρχουν περιθώρια πλέον. Θα είναι απαραίτητο να εξετάστε σοβαρά τις δραστηριότητές σας.
Κάποια ζητήματα δεν είχαν καλά αποτελέσματα τους προηγούμενους μήνες. Θα αλλάξετε πιθανότατα τρόπο προσέγγισης και δράσης.

Αλλά θα είναι απαραίτητο να διαπιστώσετε πως θα σας βοηθήσει η διαρκής και επίμονη προσπάθεια, αποβλέποντας σε ένα υψηλό στόχο. Θα αναγνωριστείτε, όχι άμεσα, αλλά θα έχει διάρκεια η επιβράβευσή σας.

Οι φίλοι θα σας ακολουθήσουν γιατί είναι σημαντικοί και διαρκεί η σχέση σας. Μπορεί να είναι λιγότεροι, θα είναι όμως σοβαροί και αξιόπιστοι.

Συναισθηματισμοί που σας εμπόδιζαν να δείτε σοβαρά το μέλλον, φέρνουν αυτή την εποχή αντιπαλότητα, ζήλια ή και διεκδικήσεις που σας κουράζουν σε ένα βαθμό, αλλά σας κρατούν σε εγρήγορση.

Η αντίθεση του Ήλιου προς τον Πλούτωνα όμως, δείχνει πως αυτή τη στιγμή, το νόημα στη ζωή σας είναι οι ομάδες και οι φιλίες. Υπάρχει έντονη ανάγκη να είστε αρεστοί και αποδεκτοί, γοητευτικοί.

Ζείτε με ιδεολογικές πεποιθήσεις και αγωνίζεστε για τα ιδανικά σας. Επίσης έχετε καλούς φίλους και θαυμαστές καθώς και οπαδούς των ιδεών σας.
Είναι σημαντικό να κατανοήσετε ότι η τελική επιδοκιμασία των άλλων δίνεται μόνο όταν οι ίδιοι σέβεστε τον εαυτό σας, ότι ομαδική προσπάθεια είναι να εργάζονται όλοι ως μέλη μιας ομάδας, αντί να κυριαρχούν πάνω σε αυτή, να εστιάζονται σε κοινούς στόχους και όχι να δίνουν έμφαση στις διαφορές.

Στο τέλος της εβδομάδας, η προσοχή εστιάζεται στα προβλήματα που μπορεί να δημιουργηθούν από αθέμιτο ανταγωνισμό σε ένα συλλογικό χώρο ή από ζήλια και αντιπαράθεση με το ταίρι σας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;