Δωρεάν μετακινήσεις το Σαββατοκύριακο χωρίς διόδια!
Για να διευκολυνθούν οι πολίτες για το δημοψήφισμα.

δημοψήφισμα 2015, μετακινήσεις, διόδια

Χωρίς διόδια είναι το Σαββατοκύριακο (4/5-7-2015) οι διελεύσεις σε όλους τους αυτοκινητόδρομους και στην Αττική Οδό την Κυριακή, ώστε να διευκολυνθούν οι πολίτες για το δημοψήφισμα.

Οι δωρεάν μετακινήσεις αφορούν τους εξής αυτοκινητόδρομους:

· Αυτοκινητόδρομοι Αιγαίου ΑΕ (Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ )

· Γέφυρα ΑΕ (Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου)

· Νέα Οδός ΑΕ (Ιόνια Οδός, Κεντρικός άξονας ΠΑΘΕ)-Ολυμπία Οδός ΑΕ (Βόρειος άξονας Πελοποννήσου)

· Μορέας ΑΕ (Κεντρικός άξονας Πελοποννήσου)

Επίσης, στην Εγνατία Οδό ΑΕ θα ισχύουν το Σαββατοκύριακο δωρεάν διελεύσεις, χωρίς διόδια Ι.Χ. και δικύκλων σε όλο το μήκος του βόρειου άξονα της χώρας (από Ηγουμενίτσα έως Αλεξανδρούπολη).

Δωρεάν ακόμη θα είναι οι διελεύσεις στην Αττική Οδό την Κυριακή 5 Ιουλίου 2015, με βάση σχετική απόφαση της Αττικές Διαδρομές ΑΕ.

Μειωμένα τα εισιτήρια σε ΤΡΑΙΝΟΣΕ και ΚΤΕΛ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ κάνει έκπτωση 50% επί των κανονικών τιμών των εισιτηρίων για απλή μετάβαση ή με επιστροφή στους επιβάτες, που θα ταξιδέψουν σιδηροδρομικά για να ψηφίσουν στο δημοψήφισμα. Οι εκπτώσεις ισχύουν από 1 έως 6 Ιουλίου.

Στα ΚΤΕΛ τέλος, θα ισχύσει έκπτωση 25% επί της τιμής των κανονικών εισιτηρίων για τις μετακινήσεις πολιτών λόγω του δημοψηφίσματος. Στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου και της Διοίκησης Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ, η πλευρά των ΚΤΕΛ ανταποκρίθηκε θετικά μόνον για έκπτωση 25% στα κανονικά εισιτήρια για υπερνομαρχιακές μετακινήσεις. Δεν συμφώνησε η έκπτωση να καλύψει ενδονομαρχιακές μετακινήσεις, όπως επίσης την έκδοση εισιτηρίων μετ’ επιστροφής (αναφέροντας ότι ισχύει ειδική τιμολογιακή πολιτική), ενώ απέρριψαν να ισχύσει για το δημοψήφισμα έκπτωση και για ειδικά εισιτήρια (πχ φοιτητικά κλπ), όπως ζήτησε το Υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;