8 τύποι ανθρώπων που θα συναντήσεις στα chatrooms
Τα chatrooms και γενικά οι σελίδες γνωριμιών είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία online (ειδικά στην εποχή που ζούμε) για να γνωρίσεις νέα άτομα.

chat-people

Τα chatrooms και γενικά οι σελίδες γνωριμιών είναι από τα πιο ενδιαφέροντα σημεία online (ειδικά στην εποχή που ζούμε) για να γνωρίσεις νέα άτομα. Η ποικιλία σε ανθρώπους που θα βρεις εκεί είναι τόσο μεγάλη που καμιά φορά θα αναρωτιέσαι που κυκλοφορούν αυτοί οι άνθρωποι in real life. Παρακάτω θα διαβάσεις για 8 από τους τύπους ανθρώπων που συναντάω πιο συχνά στο neolaia chat και ίσως δεις και τον εαυτό σου μέσα σε κάποιον απ’ αυτούς 😛

Ο τύπος “νυχτερίδα“
Το άτομο αυτό θα είναι online τις ώρες που εσύ βλέπεις το τρίτο όνειρο και θα το πετύχεις μόνο αν γυρίσεις από έξοδο Σάββατο βράδυ και δε σε πιάνει ύπνος. Συνήθως είναι ψαγμένα άτομα που έχουν γνώσεις για θέματα δεν φανταζόσουν ότι υπάρχουν (οι οποίες είναι τις περισσότερες φορές άχρηστες).

Ο τύπος “νάρκισσος“
Χωρίς να κάνεις καμία απολύτως ερώτηση θα σου έχει πει τα πάντα για τη ζωή του/της, θα σου έχει στείλει 5-6 selfies, θα σου πει για τα ψώνια τα οποία πήγε σήμερα κι εσύ δε θα έχεις προλάβει να γράψεις ούτε δύο γραμμές στο chat για τον εαυτό σου.

Ο τύπος “standup comedian“
Κάθε του/ης σχόλιο περιλαμβάνει κι ένα αστείο. Κάθε απάντηση που γράφει συνοδεύεται κι από ένα “LOL”. Ενώ όντως έχει χιούμορ συνήθως το παρακάνει και οι συνομιλητές του αναγκάζονται να γράφουν “χάχα” καθαρά από ευγένεια.

Ο τύπος “emoji master“
Σε μία πρόταση που θα σου γράψει θα έχει περισσότερα emoticons παρά λέξεις. Στην αρχή θα δυσκολευτείς πάρα πολύ να καταλάβεις τι σου γράφει όμως σιγά-σιγά με την εμπειρία θα μπορείς να βγάλεις νόημα από τα ιερογλυφικά που σου στέλνει.

Ο τύπος “άνετος“
Ατάκες όπως “μωρό”, “μανάρι” σε γυναίκες και “κούκλε”,“όμορφε” σε άντρες θα σε προϊδεάσουν στις πρώτες δύο κουβέντες ότι πρόκειται για έναν άντρα ή μία γυναίκα με «άνεση». Έχει χαβαλέ και μπορείς να περάσεις ευχάριστα την ώρα μαζί του/ης αλλά δεν είναι για σοβαρή κουβέντα.

Ο τύπος “αδερφή ψυχή“
Είναι αυτοί οι άνθρωποι που μπορεί να τους ξέρεις μόνο λίγα λεπτά όμως ήδη τους έχεις πει μυστικά που ακόμα και οι κοντινοί σου άνθρωποι δεν ξέρουν. Σε καταλαβαίνουν και τους καταλαβαίνεις.

Ο τύπος “ανώμαλος“
Είναι ο τύπος που δε θες να σου τύχει (εκτός κι αν ανήκεις στην ίδια κατηγορία). Μπορεί να σου στείλει ντικ-πικ στις πρώτες τρεις κουβέντες που θα ανταλλάξετε ή θα σου ζητήσει να κάνετε sexting χωρίς να σε έχω ρωτήσει ούτε καν πως σε λένε.

Ο τύπος “ένας/μία από μας“
Είναι το άτομο που ψάχνεις για να μιλήσεις online. Μπορείς να συνομιλήσεις μαζί τους σα να γνωρίζεστε καιρό και είναι πολύ πιθανό να γίνετε φίλοι είτε online είτε και offline.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;