Τι ξεκαθάρισε το Υπουργείο Παιδείας για το Erasmus+!
Μέχρι σήμερα, δεν έχει τεθεί εκ μέρους της ΕΕ κάποιο ζήτημα που θα έθετε σε κίνδυνο την λειτουργία του ΙΚΥ ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού για τους τομείς

φοιτητικά-δάνεια-2015-erasmus-plus-ΙΚΥ

Έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν στην κατάργηση του προγράμματος Erasmus+.

Ο υπουργός παιδείας τόνισε:

Μέχρι σήμερα, δεν έχει τεθεί εκ μέρους της ΕΕ κάποιο ζήτημα που θα έθετε σε κίνδυνο την λειτουργία του ΙΚΥ ως Εθνικής Μονάδας Συντονισμού για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης του προγράμματος Erasmus+, ξεκαθάρισε στη Βουλή ο υπουργός Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς, απαντώντας , εγγράφως, σε σχετική ερώτηση του Βουλευτή της ΝΔ Αδωνη Γεωργιάδη.

Όσον αφορά τους Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν στην Ευρώπη με προγράμματα ανταλλαγών, ο υπουργός Παιδείας επικαλούμενος έγγραφο του ΙΚΥ τονίζει στην απάντησή του ότι το εν λόγω Ίδρυμα ως Εθνική Μονάδα Συντονισμού για την υλοποίηση του Erasmus + για τους τομείς της Εκπαίδευσης και της Κατάρτισης, είναι σε συνεργασία με το ΥΠΟΠΑΙΘ, ως Εθνική Αρχή του Προγράμματος Erasmus+, για την υλοποίηση αυτού στην Ελλάδα και το οποίο μέχρι σήμερα συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Ο κ. Μπαλτάς διαβεβαιώνει ότι η Εθνική Αρχή καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διασφάλιση της συνέχισης του προγράμματος Erasmus+ στον τομέα της Νεολαίας στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;