Δες όλα τα άρθρα Το μικρόβιο της δημοσιογραφίας υπήρχε μέσα μου, γι' αυτό και από την ηλικία των 17 ξεκίνησα να αρθρογραφώ. Μου αρέσει να ταξιδεύω να ανακαλύπτω μικρούς παραδείσους στο κέντρο της Αθήνας, να διαβάζω όμορφα λογοτεχνικά βιβλία και να συγγράφω, να πηγαίνω σινεμά και κυρίως να ξημερώνομαι κουβεντιάζοντας με τους φίλους μου. Απεχθάνομαι το ψέμα, την υποκρισία και την αδιαφορία και πιστεύω ακράδαντα πως όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Το moto μου: "Ποτέ μην προσπαθήσεις να γίνεις κάποιος άλλος απλώς γίνε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου".

15 μαγευτικές παραλίες που μπορείτε να επισκεφτείτε οδικώς!

Βοϊδοκοιλιά

Η Ελλάδα είναι γεμάτη ακρογιαλιές και κολπίσκους με γαλαζοπράσινα νερά, απέραντες αμμουδερές παραλίες, αλλά και όρμους με λευκό βότσαλο, και όλα αυτά δίπλα σε κατάφυτες βουνοπλαγιές, με τα πεύκα να φτάνουν μέχρι τη θάλασσα. Επειδή ζούμε εδώ, δεν μπορούμε πολλές φορές να συνειδητοποιήσουμε την ομορφιά του τόπου μας, αλλά βουνό και θάλασσα, πράσινο και γαλάζιο μόνο εδώ «παντρεύτηκαν» τόσο ταιριαστά.

Δείτε εν συνεχεία δεκαπέντε πανέμορφες παραλίες της ηπειρωτικής Ελλάδας, στις οποίες μπορείτε να πάτε οδικώς! Μερικές από αυτές βρίσκονται στην Λευκάδα και την Εύβοια, που αν και είναι νησιά, συνδέονται με γέφυρες με την απέναντι ακτή.

Βάλτος Πάργας
Βοϊδοκοιλιά Μεσσηνίας
Βουρβουρού Χαλκιδικής
Εγκρεμνοί Λευκάδας
Καβουρότρυπες Χαλκιδικής
Λούτσα Πρέβεζας
Μονολίθι Πρέβεζας
Μουρτερή Ευβοίας
Μυλοπόταμος Πηλίου
Μύτικας Αιτωλοακαρνανίας
Πόρτο Κατσίκι
Σαρακήνικο Πάργας
Σύβοτα Θεσπρωτίας
Φοινικούντα Μεσσηνίας
Χιλιαδού Εύβοιας

Φορτώνει το επόμενο άρθρο Ejekt Festival 2017: Είναι επίσημο! Έρχονται οι Killers!