Γυναικεία μαγιό και beachwear: Οι καλύτερες προτάσεις online αγορών αναλόγως σωματότυπου!
Ψάξαμε και σου βρήκαμε τα πάντα για να βγεις "θεά" στην παραλία!

Γιατί το καλοκαίρι ήρθε πλέον και ημερολογιακά! Κι επιτέλους είναι η κατάλληλη εποχή για να “κάνεις τα κουμάντα” σου, και να αποφασίσεις τι μαγιό θα φορέσεις φέτος στην παραλία.

Ή ακόμη κι αν έχεις μαγιό από πέρσυ, το οποίο είναι σχεδόν καινούριο, και πάλι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να περιοριστείς μονάχα στο ένα. Γιατί “κακά τα ψέματα”, γυναίκα είσαι, και ως γυναίκα θες να έχεις αρκετές επιλογές ακόμη και στα μαγιό σου. Και για να τα λέμε και τα πράγματα όπως πραγματικά έχουν, ακόμη και για λόγους ατομικής υγιεινής, επιβάλλεται να έχεις ένα δεύτερο μαγιό, ώστε να μπορείς να αλλάζεις, και να μη μένεις για ώρες με το ίδιο. Επιπλέον στις διακοπές σου, το λογικό κι επόμενο είναι περνάς τουλάχιστον τη μισή σου μέρα με το μαγιό, γι’αυτό και μόνο, καλό είναι, να έχεις κι ένα -τουλάχιστον- δεύτερο για να μπορείς να αλλάζεις, και να μην το βαριέσαι.

Και τώρα να φτάσουμε και στα “μεγάλα” ερωτήματα σχετικά με αυτή την αρκετά δύσκολη απόφαση αγοράς! Και λέω δύσκολη γιατί ελάχιστες γυναίκες έχουν “ομοιόμορφες” αναλογίες, με την έννοια π.χ. να φορούν το ίδιο νούμερο στο πάνω, και στο κάτω μέρος ενός μπικίνι. Η αλήθεια είναι ότι άλλες μπορεί να έχουν μεγάλο στήθος, και να θέλουν καλό κράτημα στο πάνω μέρος του μαγιό, προς αποφυγή “αποκαλύψεων”, άλλες να έχουν μικρό στήθος, και να θέλουν να τους δημιουργεί το πάνω μέρος του μαγιό τους ένα πιο πλούσιο “οπτικό” εφέ. Άλλες να έχουν κάπως μεγάλη περιφέρεια ή/ και “ψωμάκια” τα οποία, ιδανικά, θα ήθελαν το μαγιό τους να μην τα τονίζει. Άλλες να έχουν φλατ γλουτούς και να θέλουν ένα μαγιό που να μην τραβά την προσοχή εκεί, ή τέλος πάντων να μην τονίζει την απουσία όγκου.

Κι ασφαλώς, βάσει των παραπάνω, προκύπτει το εξής κομβικό ζήτημα σχετικά με τα μαγιό:
Τι μαγιό να πάρεις ανάλογα με τον σωματότυπό σου: μπικίνι, ολόσωμο, τρικίνι, brazilian;

Επίσης το θες για να δείχνεις sexy, ή girlie, ή και τα δύο (αν αυτό είναι εφικτό); Να είναι σετ το πάνω με το κάτω (στην περίπτωση του μπικίνι), ή να συνδυάσεις δύο διαφορετικά μεταξύ τους κομμάτια; Να είναι μονόχρωμο, εμπριμέ, πουά, ριγέ, ή με patterns; Το πάνω μερος του μπικίνι να έχει ενίσχυση ή όχι, να είναι με φαρδύ τριγωνάκι ή με μικρό, να είναι στράπλες, με κρόσσια, με βολάν ή σκέτο;

Και τώρα τα βασικά tips που καλό θα είναι να τα λάβεις υπόψη σου πριν μπεις στη διαδικασία αγοράς μαγιο και θα σε συμβούλευα να τα έχεις “Ευαγγέλιο”:

1. Το μαγιό, λόγω της φύσης του, δεν γίνεται να καλύπτει μεγάλη επιφάνεια του σώματός σου. Καλύπτει, βασικά, τα εντελώς επίμαχα. Επομένως να είσαι ρεαλίστρια. Αν έχεις π.χ. κυταρρίτιδα μην περιμένεις το μαγιό να στην καλύψει. Είναι φύσει αδύνατον. Εκτός αν αντί για μαγιό αποφασίσεις να φορέσεις κελεμπία. Μόνο έτσι. Επομένως το resume είναι να έχεις επίγνωση ότι οποιοδήποτε μαγιό κι αν φορέσεις, ο σκοπός είναι να αναδεικνύει τα “δυνατά” σου σημεία, χωρίς παράλληλα να τονίζει τις μικροατέλειες του σώματός σου. Αυτό είναι το ιδανικό μαγιό.

2. Για γυναίκες που έχουν είτε μεγάλη περιφέρεια, είτε ψωμάκια, ή γενικώς τοπικό πάχος στην περιοχή της μέσης και γύρω της, καλό είναι να επιλέγουν το κάτω μέρος του μπικίνι τους να είναι με κορδονάκια στο πλάι, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να το ανεβάζουν όσο ψηλά θέλουν εκείνες, και να το σφίγγουν επίσης όσο επιθυμούν, ώστε να μην πετάνε “εξογκώματα” τοπικού πάχους.

3. Το bikini bottom σε boxer style συνιστάται μονάχα για γυναίκες με αθλητικό σωματότυπο και εξαιρετικές αναλογίες, καθώς σε διαφορετική περίπτωση τονίζει τις μικροατέλειες στο κάτω μέρος του σώματος.

4. Το μαγιό σου, για να μην ξεχειλώσει γρήγορα από την πολύ χρήση, το αλάτι της θάλασσας, ή το χλώριο της πισίνας, καλό είναι να το πλένεις στο χέρι με κρύο νερό και με κάποιο απορρυπαντικό της επιλογής σου για ευαίσθητα.

5. Όταν το απλώνεις για να στεγνώσει, ιδανικά μην χρησιμοποιείς μανταλάκια, γιατί μπορεί να αφήσουν σημάδια πάνω του, αλλά προσπάθησε να το δένεις στην απλώστρα με τα λουράκια του, ή με τα ενσωματωμένα κουμπώματά του.

6. Προσπάθησε όταν βάζεις αντιηλιακό να μην λερώνεις με αυτό και το μαγιό σου. Το μαγιό δεν έχει ανάγκη αντιηλιακής προστασίας, η επιδερμίδα σου την έχει, οπότε προσπάθησε να μην είσαι αδέξια. Προσωπικά, θα σου πρότεινα να επιλέγεις αντιηλιακά σε μορφή spray που απλώνονται ευκολότερα, και έχεις καλύτερες πιθανότητες στο να μην γεμίσεις με αυτά το μαγιό σου με λεκέδες, από ότι με τα αντιηλιακά σε μορφή γαλακτώματος, για παράδειγμα.

7. Αν θες να μαυρίσεις, καλό είναι να ξεκινήσεις τα μπάνια σου με μαγιό μπικίνι, ώστε το μαύρισμά σου να απλωθεί σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη επιφάνεια του σώματός σου. Αφού πάρεις το χρώμα που θες, τότε μπορείς άνετα να φορέσεις ένα ωραίο ολόσωμο, ή τρικίνι μαγιό, μιας και πλέον δεν θα υπάρχει κίνδυνος να σε εμποδίσουν από το να επιτύχεις ένα ομοιόμορφο μαύρισμα.

8. Τα φλούο (aka φωσφοριζέ) χρώματα στα μαγιό να τα προτιμάς αφού θα έχεις ήδη μαυρίσει, γιατί σε λευκή επιδερμίδα δεν δείχνουν καθόλου ωραία. Για την ακρίβεια, αν επιλέξεις ένα μαγιό σε φλούο απόχρωση φρόντισε να είναι το δεύτερο μαγιό σου, και ξεκίνα να το φοράς αφού ήδη θα έχεις πάρει ηλιοκαμμένο χρώμα, ώστε να κάνει με την επιδερμίδα σου ένα ωραίο contrast.

9. Αν αποφασίσεις να αγοράσεις σε από τα beachwear κάποιο φορεματάκι ή ολόσωμη φόρμα σε ύφασμα πετσετέ, έχε υπόψην σου να φροντίσεις να είναι το “ξυρισμένο” πετσετέ, προκειμένου να μην σου προσθέτει όγκο στη σιλουέτα. Καμιά γυναίκα άλλωστε, δεν θέλει, και πόσο μάλλον στην παραλία, τα ρούχα που φοράει να τις προσθέτουν κιλά. Ασφαλώς και οι δικές μας προτάσεις σε αυτή την κατηγορία αφορούν για beachwear από “ξυρισμένο” πετσετέ ύφασμα. Φυσικά και έχουμε προνοήσει.

Εμείς αποφασίσαμε να σου φτιάξουμε τον πιο πλήρη οδηγό αγοράς μαγιό, αναλόγως πάντα με τον σωματότυπό σου, ώστε να βρεις το μαγιό εκείνο που θα αναδεικνύει τα “δυνατά” σου σημεία, ενώ παράλληλα δεν θα τονίζει την οποιαδήποτε μικροατέλεια έχεις.

Στη λίστα λοιπόν που ακολουθεί θα βρεις τις καλύτερες προτάσεις για γυναικεία μαγιό, που είναι συνάμα οικονομικές, και συγκεκριμένα ξεκινούν από €10.96, ώστε να εντοπίσεις εύκολα αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο γούστο και στο σώμα σου, και μάλιστα με τη δυνατότητα online αγοράς, ώστε να το ψωνίσεις εύκολα, γρήγορα και ξεκούραστα!

Επιπλέον, μιας και θέλουμε να σου κάνουμε μονάχα τις πιο πλήρεις προτάσεις αγορών, σου προτείνουμε και όλα τα παρελκόμενα αξεσουάρ beachwear, ώστε να βγεις στην παραλία με όλα όσα θα σου χρειαστούν για να είσαι και stylish, και full εφοδιασμένη με τα απαραίτητα, όπως καπέλα, σαγιονάρες, αξεσουάρ, outfits beachwear και πετσέτες θαλάσσης!

Δες λοιπόν εδώ τις προτάσεις μας σε μαγιό, μαζί με special tips για το καθένα, σχετικά με το σε ποιους σωματότυπους ταιριάζει καλύτερα, καθώς και προτάσεις για αξεσουάρ παραλίας και beachwear:

– Γυναικείο ριγέ μπικίνι τοπ (ιδανικό για όλα σχεδόν τα μεγέθη στήθους, κυρίως για τα μεσαίου μεγέθους).

Τιμή: 18.80 €

Αγόρασε το
– Γυναικείο ριγέ μπικίνι διπλής όψεως με άψογη εφαρμογή (μπορείς ασφαλώς να το συνδυάσεις με το ακριβώς από πάνω τοπ, αλλά και με οποιδήποτε άλλο τοπ από μπικίνι σου θες. Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια. Επιπλέον το Brazilian cut πίσω μέρος του, δημιουργεί το αισθητικό εφέ της ανόρθωσης των γλουτών).

Τιμή: 17.50 €

Αγόρασε το

– Bikini Top με χιαστί δέσιμο πλάτης (ιδανικό για τις γυναίκες με πλούσιο στήθος, καθώς προσφέρει καλό κράτημα και ανορθώνει).

Τιμή: €19.18

Αγόρασε το

– Κάτω μέρος του μπικίνι με “παρτό” το πίσω μέρος του (ιδανικό για γυναίκες χωρίς περιττά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας, και της μέσης. Επιπλέον το κόκκινο χρώμα είναι ιδανικό για σένα που έχεις πολύ λευκή επιδερμίδα, ή που γενικώς δεν μαυρίζεις πολύ).

Τιμή: €16.44

Αγόρασε το

– Bikini Top αθλητικού τύπου black & white (ιδανικό για τις πιο sportif γυναίκες που έχουν μεσαίου μεγέθους στήθος. Στα plus του συγκαταλέγεται το γεγονός ότι μπορεί με ένα σορτσάκι ή με μια φούστα να φορεθεί και ως crop top).

Τιμή: €24.66

Αγόρασε το

– Bikini bottom αθλητικού τύπου black & white (ιδανικό για κοπέλες με αθλητικό σώμα και χωρίς περιττά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας και των γοφών).

Τιμή: €16.44

Αγόρασε το

– Bikini Top τριγωνάκι σε λευκό χρώμα με μαύρη λεπτομέρεια (ιδανικό για γυναίκες με μικρό ή μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: €12.33

Αγόρασε το

– Bikini bottom σε λευκό χρώμα, με μαύρη λεπτομέρεια με κορδονάκια, και string η πίσω όψη του (για γυναίκες με σφιχτούς, ιδανικά καλογυμνασμένους γλουτούς).

Τιμή: €9.59

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιό (τρικίνι) με ανοίγματα στα πλάγια από τη σειρά Limited Edition και logo “Lifeguard” σε μαύρο χρώμα (ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους).

Τιμή: 34.90€

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιό (τρικίνι) από τη συλλογή Limited Edition σε μπλε ηλεκτρίκ χρώμα με πολλά ανοίγματα στο πλάι (ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους).

Τιμή: 49.90€

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιό (τρικίνι) με ανοίγματα στα πλάγια από τη σειρά Limited Edition σε μαύρο χρώμα (ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους).

Τιμή: 49.90€

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιό σε cupD από τη σειρά Limited Edition σε κόκκινο ρουά χρώμα (ιδανικό για τις γυναίκες με μεγάλου μεγέθους στήθος, καθώς προσφέρει καλό κράτημα και παράλληλα το ανορθώνει).

Τιμή: 39.90€

Αγόρασε το

– Μπικίνι σλιπ με κοψίματα στα πλάγια με tribal patterns, multi-colored, χαμηλοκάβαλο (για γυναίκες που δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα “χαμηλού βαρομετρικού” στη συγκεκριμένη περιοχή).

Τιμή: 22.90€

Αγόρασε το

– Bikini top με tribal patterns, multi-colored (ιδανικό για γυναίκες με μεγάλουμεγέθους στήθος, καθώς προσφέρει τόσο καλό κράτημα, όσο και ανόρθωση. Plus μπορεί να φορεθεί άνετα και ως top).

Τιμή: 26.90€

Αγόρασε το

– Bikini bottom σε κόκκινο χρώμα με σούρα στο πίσω μέρος (ιδανικό για γυναίκες που θέλουν να επιτύχουν το οπτικό εφέ της ανόρθωσης γλουτών).

Τιμή: 9.90€

Αγόρασε το

– Bikini top σε κόκκινο χρώμα με κρόσσια (ιδανικό για γυναίκες με μικρό στήθος καθώς χάρη στα κρόσσια “γεμίζει” τη συγκεκριμένη περιοχή).

Τιμή: 14.90€

Αγόρασε το

– Bikini bottom με χοντρά κορδόνια σε μαύρο χρώμα (Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια. Επιπλέον είναι χαμηλόκαβαλο, οπότε είναι ιδανικό για εκείνες που έχουν πλούσιους γλουτούς).

Τιμή: 11.90€

Αγόρασε το

– Bikini top με ενίσχυση σε μαύρο χρώμα (τέλειο για όσες έχουν μικρού ή μεσαίου μεγέθους στήθος, καθώς το “γεμίζει” και το κάνει να δείχνει μεγαλύτερο).

Τιμή: 22.90€

Αγόρασε το

– Bikini bottom με κοψίματα στο πλάι σε σκούρο ροζ χρώμα (τέλειο για όσες δεν έχουν επιπλέον κιλά στην περιοχή της μέσης ή της περιφέρειάς τους).

Τιμή: 19.90€

Αγόρασε το

– Bikini top σε σκούρο ροζ χρώμα, με κοψίματα στην πλάτη (ιδανικό για γυναίκες με μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: 24.90€

Αγόρασε το

– Bikini top με ενίσχυση, και χιαστί κοψίματα, με δύο δεσίματα στην πλάτη και με tribal, multi-colored patterns (ιδανικό για γυναίκες με πλούσιο στήθος, καθώς χάρη προσφέρει κράτημα και ενώ παράλληλα ανορθώνει. Στα Plus: φοριέται και ως crop top).

Τιμή: 29.90€

Αγόρασε το

– Bikini bottom με κορδονάκια, που στο πλάι καταλήγουν σε κρόσσια, και με tribal, multi-colored patterns (Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια. Επιπλέον έχει τέτοιο design τύπου “upper cut”, πράγμα που συντελεί στο οπτικό εφέ της ανόρθωσης των γλουτών).

Τιμή: 19.90€

Αγόρασε το

– Bikini top με ενίσχυση και φαρδιές τιράντες σε μαύρο χρώμα (τέλειο για όσε έχουν μεγάλου μεγέθους στήθος, καθώς το συγκρατεί τέλεια, ενώ παράλληλα το ανορθώνει).

Τιμή: €21.92

Αγόρασε το

– Bikini bottom σε μαύρο χρώμα (απαιτεί γυναίκες χωρίς ψωμάκια, ή περιττά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας).

Τιμή: €10.96

Αγόρασε το

– Bikini Top στράπλες σε μαύρο χρώμα (ιδανικό για γυναίκες με μικρού ή μεσαίου μεγεθους στήθος. Στα Plus του: μπορεί να φορεθεί και ως crop top).

Τιμή: €19.18

Αγόρασε το

–  Bikini bottom ψηλόμεσο, σε μαύρο χρώμα (ιδανικό για γυναίκες χωρίς καθόλου κοιλίτσα, ψωμάκια ή περιφέρεια, και ιδανικά για τις πιο ψηλές. Για τέλειες pin-up εμφανίσεις στην παραλία).

Τιμή: €19.18

Αγόρασε το

– Bikini top ψηλόμεσο, σε multi-colored, snake-skin effect (ιδανικό για γυναίκες με μικρό στήθος, και για τέλειες pin-up εμφανίσεις στην παραλία).

Τιμή: €20.55

Αγόρασε το

– Bikini bottom ψηλόμεσο, σε multi-colored, snake-skin effect (ιδανικό για γυναίκες χωρίς καθόλου κοιλίτσα, ψωμάκια ή περιφέρεια, και ιδανικά για τις πιο ψηλές. Για τέλειες pin-up εμφανίσεις στην παραλία).

Τιμή: €10.96

Αγόρασε το

– Bikini bottom με κορδονάκια στο πλάι, σε μαύρο χρώμα (Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια).

Τιμή: €10.96

Αγόρασε το

– Bikini top με ενίσχυση σε μαύρο χρώμα (τέλειο για όσες έχουν μεγάλο στήθος, καθώς το συγκρατεί τέλεια, ενώ ταυτόχρονα το ανορθώνει. Με 3 δεσίματα στην πλάτη, για να έχεις άψογη στήριξη).

Τιμή: €24.66

Αγόρασε το

– Bikini bottom με floral prints, multi-colored σε τριγωνάκι με κορδόνια (ιδανικό για εκείνες που έχουν μικρούς γλουτούς, ενώ παράλληλα δεν έχουν περιττά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας).

Τιμή: €16.44

Αγόρασε το

– Bikini top με floral prints, multi-colored σε τριγωνάκι, και με λεπτομέρειες με βολάν στο τελείωμα (τέλειο για όσες έχουν μικρό ή μεσαίου μεγέθους στήθος, καθώς “γεμίζει” τη φιγούρα τους στην περιοχή του στήθους).

Τιμή: €24.66

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιώ σε κίτρινο φλούο χρώμα με βαθύν ντεκολτέ (ιδανικό για κάθε σωματότυπο).

Τιμή: €24.66

Αγόρασε το 

– Ολόσωμο (τρικίνι) σε λευκό χρώμα, με χιαστί δέσιμο στη περιοχή του στήθους  (τέλειο για τις γυναίκες με μικρό ή μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: €38.35

Αγόρασε το 

– Bikini bottom σε σπορ στιλ με ριγέ λεπτομέρειες σε λευκό χρώμα, και με λεπτομέρεια ψιλό δίχτυ (ιδανικό για γυναίκες με αθλητικό κορμί).

Τιμή: €16.44

Αγόρασε το 

– Bikini top με ενίσχυση, σε λευκό χρώμα, και με ριγέ και ψιλό δίχτυ λεπτομέρειες (τέλειο για τις γυναίκες με μικρό στήθος, μιας και τους “γεμίζει” οπτικά το πάνω μέρος του κορμιού τους).

Τιμή: €21.92

Αγόρασε το 

– Bikini top με φαρδύ τριγωνάκι, σε κόκκινο χρώμα (ιδανικό για γυναίκες με μεσαίου ή μεγάλου μεγέθους στήθος. Προσφέρει καλό κράτημα και ανόρθωση).

Τιμή: €19.18

Αγόρασε το 

– Bikini top σε μαύρο χρώμα, και χιαστί σχέδιο στην μπροστινή όψη (τέλειο για εκείνες που έχουν μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: €21.92

Αγόρασε το 

– Bikini top στράπλες σε γαλάζιο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες (τέλειο για όσες έχουν μικρό ή μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: €20.55

Αγόρασε το 

– Bikini bottom σε γαλάζιο χρώμα με μαύρες λεπτομέρειες (ιδανικό για εκείνες που δεν έχουν επιπλέον κιλά στην περιοχή της περιφέρειας).

Τιμή: €10.96

Αγόρασε το 

– Bikini top στράπλες με βολάν, σε μαύρο χρώμα (ιδανικό για τις γυναίκες με μικρό στήθος, μιας και κάνει το οπτικό effect του “γεμίσματος” της πάνω περιοχής).

Τιμή: €24.66

Αγόρασε το 

– Bikini bottom με κορδονάκια στο πλάι, σε μαύρο χρώμα (Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια).

 Τιμή: €16.44

Αγόρασε το

– Ολόσωμο μαγιό σε λευκό χρώμα με βαθύ ντεκολτέ και χιαστή κορδόνια πλάτης (εξαιρετικό για όλους τους σωματότυπους).

Τιμή: €27.40

Αγόρασε το 

– Ολόσωμο μαγιό σε μαύρο χρώμα στράπλες με κορδονάκια σε σχήμα “βε” στον λαιμό (εξαιρετικό για όλους τους σωματότυπους).

 Τιμή: €54.79

Αγόρασε το

– Bikini top σε πλεκτή υφή, σε μπλε ρουά χρώμα, τριγωνάκι (εξαιρετικό για εκείνες με μικρό ή μεσαίου μεγέθους στήθος).

Τιμή: €16.44

Αγόρασε το 

– Bikini bottom σε πλεκτή υφή, σε μπλε ρουά χρώμα, με κορδονάκια στο πλάι (Ιδανικό για γυναίκες με καμπύλες, καθώς δεν τονίζει καθόλου, εξαιτίας των κορδονιών, τα πιθανά “ψωμάκια” σου, ή την ελαφρώς μεγάλη περιφέρεια).

 Τιμή: €16.44

Αγόρασε το

– Bikini top με ενίσχυση και φαρδιά δεσίματα στο πάνω μέρος, μαύρο με λευκά πουά σχέδια (Ιδανικό για γυναίκες με μεγάλο στήθος, καθώς τους προσφέρει καλό κράτημα και ανόρθωση).

Τιμή: €21.92

Αγόρασε το 

– Bikini bottom μαύρο με λευκά πουά σχέδια (τέλεια επιλογή για γυναίκες χωρίς περιττά κιλά στην περιοχή της περιφέρειας).

 Τιμή: €12.33

Αγόρασε το

 

– Φόρεμα μάξι στράπλες εξώπλατο, με βολάν μπροστά

Τιμή: €16,99

Αγόρασε το

– Τουνίκ κοντομάνικη με δαντέλα στο τελείωμα, φαρδιά one size

Τιμή: €19,95

Αγόρασε το

– Φόρεμα αμάνικο, μάξι, με αθλητική πλάτη, μονόχρωμο

Τιμή: €16,99

Αγόρασε το

– Animal Print Πετσετέ Ολόσωμη Φόρμα (Κοντή ολόσωμη φόρμα σε animal print: ανοιχτή πλάτη, λάστιχο στη μέση,τσέπες μπρος & πίσω).

Τιμή: 39.90€

Αγόρασε το

– Πετσετέ σορτσάκι σε σκούρο ροζ χρώμα 

Τιμή: 19.90€

Αγόρασε το

– Πετσετέ στράπλες φόρεμα σε μπλε ρουά χρώμα

Τιμή: 22.90€

Αγόρασε το

– Πετσετέ φόρεμα με κοντά μανίκια σε ροδακινί χρώμα

Τιμή: 29.90€

Αγόρασε το

– Πετσετέ μίνι φόρεμα με βολάν σε βεραμάν χρώμα

Τιμή: 34.90€

Αγόρασε το

– Βαμβακερή πετσέτα θαλάσσης διπλής όψης με tropical print

Τιμή: 24,95€

Αγόρασε το

– Τσάντα tropical themed

Τιμή: 15,90€

Αγόρασε το

– Duffle ριγέ τσάντα ταξιδίου (Σακ βουαγιάζ από καμβά με δύο χειρολαβές ρυθμιζόμενο λουράκι ώμου και κλείσιμο με φερμουάρ. Tυπωμένο λογότυπο στην μπροστινή όψη. Ιδανικό για μίνι διακοπές ή το γυμναστήριο).

Τιμή: 15,99€

Αγόρασε το

– Duffle ριγέ σακίδιο (Duffle σακίδιο απο μαλακό ύφασμα με σκληρό πάτο και διπλό σχοινί πλάτης με τυπωμένο λογότυπο μπροστά. Ιδανικό για μίνι διακοπές για την παραλία αλλά και urban εμφανίσεις).

Τιμή: 15,99€

Αγόρασε το

– Ριγέ τσάντα θαλάσσης (Ριγέ τσάντα θαλάσσης μεγάλης χωρητικότητας με logo. Απο καμβά με μαλακές μεγάλες λαβές απο σχοινί. Κλείνει επάνω με φερμουάρ).

Τιμή: 15,99€

Αγόρασε το

– Graphic print τσάντα θαλάσσης (Τσάντα θαλάσσης απο ψάθα με graphic σχέδια και μεγάλα λουράκια ώμου απο σχοινί).

Τιμή: 17,99€

Αγόρασε το

– Καπέλο τζόκεϋ Nike κόκκινο

Τιμή: 10,90€

Αγόρασε το

– Καπέλο Nike Rafa Bull Logo τιρκουάζ

Τιμή:  19,90€

Αγόρασε το

– Γυναικείες σαγιονάρες Ipanema μαύρες (Σαγιονάρες με πλατφόρμα σε μαύρη απόχρωση, και σχέδια με “άγκυρες” περιμετρικά. Στυλάτη και άνετη επιλογή που μπορεί να φορεθεί στη παραλία (για σένα που απεχθάνεσαι να βουλιάζουν τα πόδια σου στην άμμο), αλλά και στις βόλτες. Αν είσαι λάτρης του τακουνιού τότε σίγουρα θα τις λατρέψεις).

Τιμή: 35,90€

Αγόρασε το

– Γυναικείες σαγιονάρες Ipanema μαύρες- λευκές (Σαγιονάρες με μαύρο πάτο, και λευκά σχέδια με νεκροκεφαλές. Ο ανθετικός και μαλακός τους πάτος, τις καθιστά ιδανικές για τη παραλία και τις χαλαρές βόλτες).

Τιμή: 19,90€

Αγόρασε το

– Gold Multilayer Harness κολιέ (Statement σχέδιο harness με ρυθμιζόμενο μήκος αλυσίδας, και κούμπωμα στο πίσω μέρος).

Τιμή: 29€

Αγόρασε το

– Leaves Tassels χρυσό Harness κολιέ (Statement σχέδιο harness με ρυθμιζόμενο μήκος, αλυσίδας, με κούμπωμα στο πίσω μέρος.Φοριέται στο κεφάλι, ή στο λαιμό).

Τιμή: 28€

Αγόρασε το

– Limited edition hair turban σε μπεζ χρώμα 

Τιμή: 8€

Αγόρασε το

– Βραχιόλι & Δαχτυλίδι ποδιού σε ενιαία αλυσίδα με τιρκουάζ χάντρες σε χρυσό χρώμα

Τιμή: 15,20€

Αγόρασε το

– Πετσέτα Θαλάσσης “Enjoy The Sun” Med σε κόκκινο χρώμα

Τιμή: €26.90

Αγόρασε το

– Πετσέτα Θαλάσσης “All Black” Med

Τιμή: €24.90

Αγόρασε το

– Πετσέτα Θαλάσσης “Greek Summer” Med

Τιμή: €24.90

Αγόρασε το

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
ΤΕΛ
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;