Ζώδια: Εβδομαδιαίες προβλέψεις 7 ως 15 Ιουνίου
Η εβδομάδα μας ξεκινά προσδίδοντας έμφαση στα ζώδια της φωτιάς, με τον Ουρανό στον Κριό, τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Κρόνο στον Τοξότη.

Zwdia

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας ξεκινά προσδίδοντας έμφαση στα ζώδια της φωτιάς, με τον Ουρανό στον Κριό, τον Δία και την Αφροδίτη στον Λέοντα και τον Κρόνο στον Τοξότη.

Παράλληλα, ο Ερμής, ο Άρης, ο Ήλιος στους Διδύμους, συμπληρώνει μία αρμονική συνύπαρξη και ανθίζουν σταδιακά, ιδέες, σχέσεις, έργα ζωής.

Αέρας και φωτιά λοιπόν, έτοιμοι για αλλαγές, ουσίας προγράμματα, νέες ιδέες, πολλές αλλαγές, άνεμο χαράς και φωτός.

Αν και ως τις 12 του μήνα, ο ανάδρομος Ερμής αναστέλλει σημαντικές κινήσεις, είναι απαραίτητο να πιστέψουμε στην δύναμη της προσωπικής μας έκφρασης, των ταλέντων και της παραγωγικότητας, και να έχουμε αισιοδοξία.

Ας μην ξεχνάμε, πως η Αφροδίτη στον Λέοντα δίνει έμφαση στην τέχνη και στην χαρά, στην αισθητική αντίληψη και στην ανάγκη να λάμψουμε ξανά.

Ο Δίας στον Λέοντα της προσφέρει άπλετο φως και φυσικά ευκαιρίες κατά τους επόμενους μήνες.

Ο Κρόνος στον Τοξότη της προσδίδει διάκριση, όπως βλέπουμε, εξ αρχής. Αλλά και αξιοποίηση προσόντων. Με μέτρο λοιπόν κάθε μας κίνηση, εξ άλλου η ανάδρομη φορά της Αφροδίτης μέσα στο καλοκαίρι και η πολύμηνη παραμονή της στο ζώδιο αυτό, προσφέρει τον χρόνο να ανακαλύψουμε αξίες, αυτοαξία, αλλά και πολύτιμους στόχους ζωής.

Με νηφαλιότητα και σωστές κινήσεις επιλέγουμε λίγους και εκλεκτούς που μπορεί να παραμείνουν κοντά μας με καθαρή καρδιά. Είναι εκείνοι που στέκονται στο ύψος των περιστάσεων και έχουν ένα διακριτικό «παρών» στη ζωή μας, σε κάθε ανάγκη ή αδυναμία μας.

Εντιμότητα, αξιοπρέπεια, συνέπεια, υπευθυνότητα απέναντι στις σχέσεις, θα αποδειχτούν από σήμερα και θα έχουμε την ευχέρεια να τα εκτιμήσουμε ως το φθινόπωρο.

Ενώ οι τρεις βασικοί πλανήτες στους Διδύμους, δίνουν την άνεση για να παλέψουμε για τις επιθυμίες μας, να τολμήσουμε, να διορθώσουμε ως τις 12 Ιουνίου λεπτομέρειες και λάθη και να επανακάμψουμε πιο αποφασιστικοί μετά.

Κριός

Μία ενδιαφέρουσα και δυναμική εβδομάδα ανοίγεται για σας. Το «εγώ» και οι προσωπικές σας ανάγκες είναι πλέον ορατά και συνειδητοποιημένα στοιχεία. Έχετε ήδη συνειδητοποιήσει σχέδια, στόχους, προτάσεις και σκέψεις, είστε σε θέση δε, να τα επεξεργαστείτε αυτές τις μέρες. Καθώς έντονες είναι και οι προθέσεις για δράση, είστε περισσότερο αποφασιστικοί.
Όμως είναι δύσκολο να παρθεί μία πρωτοβουλία δίχως ρίσκο. Επειδή συχνά είναι της φύσης σας να ρισκάρετε, θα λέγαμε πως τώρα θα χρειαστεί να κάνετε περισσότερη υπομονή. Η υπομονή σας αυτή θα επιβραβευτεί το αμέσως επόμενο διάστημα και θα φέρει ισορροπίες αργότερα, προς τα μέσα του καλοκαιριού. Επομένως, ας μην βιαστείτε να κάνετε την αλλαγή, την ανατροπή, σε θέματα που δεν έχετε επεξεργαστεί.
Στην δημιουργικότητά σας και στα ταλέντα σας, ένα κλίμα ευφορίας μπορεί να σας δώσει ικανοποίηση. Αλλά δεν είναι σε θέση να σας προσδιορίσει πλήρως ακόμη μελλοντικές κινήσεις. Ας περιμένετε μετά τις 12 του μήνα, καθώς θα φανεί καλύτερα τότε, τι μπορεί να σας αποφέρει κέρδη και τι όχι.
Με το ταίρι σας, θα είστε ενθουσιώδεις, αλλά το συναίσθημα έχει εξάρσεις και την ευθύνη των εναλλαγών, καθώς και τον δισταγμό κάποιων αποφάσεων, την έχετε εσείς προφανώς.

Ταύρος

Η πορεία σας αυτό το διάστημα δεν είναι ακόμη πολύ σαφής. Η αγωνία που βιώνετε, είναι μια αγωνία κατά την οποία θα διαπιστώσετε πως δεν σας επιτρέπει να είστε ψύχραιμοι και πλήρως συγκροτημένοι, για να λειτουργήσετε μέσα από πιέσεις και ταχύτητα. Το επιπρόσθετο άγχος ενδέχεται να οδηγήσει σε αδυναμία και αυτό δεν βοηθά στην αποκατάσταση της ηρεμίας σας άμεσα. Ωστόσο, είναι αισιόδοξες οι προοπτικές!
Ως τις 12 του μήνα, ας είστε προσεκτικοί σε κινήσεις και , ενδέχεται να χαθεί η ψυχραιμία και να σας φέρουν δυσκολίες άτομα που έχουν κινηθεί παρασκηνιακά. Ας μην περιμένετε να σας στηρίξουν όσοι έχουν μία σχέση συνεργασίας, αλλά δεν είναι ξεκάθαροι απέναντί σας.
Στην πορεία, θα έχετε μία μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και πείσμα. Πεπεισμένοι πως είστε στα όριά σας, θα φανείτε πιο τολμηροί. Θα μπορείτε να εκφράσετε κρυφές σας σκέψεις και κρυφά συναισθήματα.
Αν είχατε ως τώρα επιθυμήσει ένα ταίρι, αλλά δεν συζητήσατε μαζί του για τα αισθήματά σας, θα έχετε πλέον την δύναμη να μιλήσετε γι’ αυτά. Κάποια ρομαντική ιστορία που κρατήσατε κρυφή, αποκαλύπτεται σταδιακά, είτε με δική σας απόφαση, είτε λόγω της ροής των γεγονότων. Ας είστε προετοιμασμένοι για μία πιθανή αποκάλυψη, προς το τέλος της εβδομάδας. Διεκδικήστε τα πρακτικά ζητήματα, από τότε και μετά.

Δίδυμοι

Σας ενδιαφέρει η κοινωνική συναναστροφή, λόγω της φύσης σας. Αλλά ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα, είστε δραστήριοι και κοινωνικοποιημένοι.
Δέχεστε μία γεύση των δυνατοτήτων σας αυτή την περίοδο, ωστόσο, παράλληλα διασκορπίζεστε σε πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες και ενθουσιάζεστε ή δοκιμάζετε πολλά παράλληλα. Επίσης, γνωριμίες εξελίσσονται, δίχως να έχετε μία σταθερή συντροφιά. Κάποιοι άλλοι, είναι πολύ πιθανόν να είχατε την ευχέρεια να κάνετε νέους φίλους, μερικοί εκ των οποίων, έτρεφαν ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον προς το πρόσωπό σας.
Αν ήσασταν σε μόνιμη σχέση, αυτό θα φέρει ζήλια και ανταγωνισμό, ίσως προκαλέσει απαιτήσεις ή παράπονα από το ταίρι σας.
Αν ήσασταν μόνοι ως τώρα, υπάρχουν ευκαιρίες για να προσεγγίσετε κάποιο σύντροφο. Αλλά δεν είναι ακόμη σταθερή η κατάσταση. Ο ενθουσιασμός σας κάνει να είστε θετικοί, προσιτοί και να μην παραμένετε στο ίδιο μοτίβο σχέσεων.
Ασχοληθείτε λίγο περισσότερο με τα σχέδια που σας ενδιαφέρουν για το μέλλον. Πολλά θα διευκρινιστούν τον επόμενο μήνα για σας, επομένως, ας είστε σε ετοιμότητα. Οι φιλίες και οι γνωριμίες της Άνοιξης, θα δείξουν πόσο θα αντέχουν στον χρόνο και πόσο σημαντικές υπήρξαν για σας μέσα στο καλοκαίρι.

Καρκίνος

Σίγουρα ανήκετε στα άτομα που ήταν μέσα στην συγκινησιακή φόρτιση αυτό το διάστημα. Από τις αρχές της Άνοιξης, στον κοινωνικό σας χώρο, οι γνωριμίες ήταν με ξαφνικές αλλαγές, που τώρα πρέπει να αποφασίσετε πώς θα αντιμετωπίσετε. Ίσως θα ήταν καλό για σας να μην είστε διαρκώς σε μία πολύ-διάσπαση. Δεν σας ωφελεί να χάνετε χρόνο και να μην κάνετε το καλύτερο για να βγείτε κερδισμένοι.
Πολλοί όμως προσπαθούν να σας προσελκύσουν προς τα δικά τους ενδιαφέροντα και προτιμήσεις. Εσείς οφείλετε στον ίδιο σας τον εαυτό να διατηρήσετε ισορροπίες και να έχετε αντοχές ή αντίσταση. Κι αυτό, γιατί είστε ευάλωτοι και ευεπηρέαστοι και θα ήταν κρίμα να παρασυρθείτε από τις συγκινήσεις που σας δημιουργούν.
Η κοινωνικότητά σας είναι τονισμένη, διακρίνεστε και ξεχωρίζετε. Αλλά πρέπει παράλληλα να είστε λιγότερο δεκτικοί. Το να αναλώνεστε σε πολλές δραστηριότητες ή γνωριμίες, είναι τελικά ταλαιπωρία και χάσιμο χρόνου για σας.
Η πορεία σας απαιτεί ένα καλύτερο προγραμματισμό που οφείλετε να κάνετε άμεσα. Αποφύγετε το εσωτερικό άγχος, σας καταβάλει και μπορεί να βγάλει αντιδράσεις στην επιφάνεια, ως τα τέλη της εβδομάδας, που δεν επιθυμείτε. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να προκύψει ένας ανταγωνισμός που θα σας δυσαρεστήσει.

Λέων

Πολύ πιο ενδιαφέρουσα ήταν για σας η περίοδος αυτή, σας τονίζει την προσωπικότητα, την επικοινωνία με πολλά άλλα άτομα αλλά και την φιλοσοφία ζωής.
Νέες γνωριμίες που σας έδωσαν αφορμή για ιδέες και σκέψεις, πρέπει σταδιακά να ξεκαθαριστούν και να καταλήξετε κάπου. Αν είχατε επαφές με το εξωτερικό, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή για να διαπιστώσετε τι ακριβώς αποκομίσατε.
Αν έχετε τώρα την διάθεση να κάνετε μία νέα αρχή, ήδη γνωρίζετε το έδαφος κάτω από το οποίο θα πρέπει να κινηθείτε κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Μπορεί μάλιστα να αποφασίσετε τελικά, να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο ή ένα πρόγραμμα επιμορφωτικό, που θα βοηθήσει μελλοντικά στην καριέρα σας.
Το καλοκαίρι είναι η κατάλληλη εποχή για να ανοίξετε τις προοπτικές σας και να θέσετε τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον στα επαγγελματικά σας κυρίως ως τα μέσα Αυγούστου.
Καθώς έχετε καλή διάθεση, λειτουργείτε με ένα καυστικό αλλά και ευχάριστο τρόπο έκφρασης. Έχετε αισιοδοξία, ίσως χιούμορ, σίγουρα όμως κερδίζετε τις εντυπώσεις, αλλά μην ανοίγετε όλα τα «δεδομένα σας» ως τις 12 του μήνα. Ως την ημέρα αυτή, ας μην δώσετε αφορμή για αντιδικίες, γιατί μπορεί να αντιδράσετε παρορμητικά και στην συνέχεια να θεωρήσετε πως αυτό σας θίγει σαν προσωπικότητα.

Παρθένος

Πολλές δυνατές συγκινήσεις από τις αρχές της Άνοιξης, έγιναν η αιτία για να αισθανθείτε μία ταλαιπωρία και αναστάτωση στα θέματα σχέσεων και συνεργασιών. Η ανασφάλεια που τονίζεται από την δύσκολη οικονομική συγκυρία είναι μέρος των ενδιαφερόντων σας και της βασικής ενασχόλησης.
Με το να δημιουργείτε επιπρόσθετο άγχος, δεν έχετε την ευχέρεια να διακρίνετε με σαφήνεια τι πρέπει να κάνετε στο μέλλον. Επειδή όμως σταδιακά, η αγωνία θα μειωθεί γιατί είστε σε μία διαρκή εξέλιξη, παραμερίστε τις ανησυχίες σας. Καθώς πολλοί πλανήτες διελαύνουν στους Διδύμους αυτή την εποχή και σας κινητοποιούν σε δράση, θα έχετε την ευχέρεια η επιθυμία σας να γίνει πράξη. Αρκεί να σχεδιάσετε καλά και σωστά το πλάνο των επόμενων κινήσεών σας. Πώς μπορείτε να το κάνετε περισσότερο αποτελεσματικά; Ήδη γνωρίζετε τι θέλετε να κάνετε. Ήδη έχετε κατανοήσει αυτό που σας λείπει. Επειδή ως τις 12 του μήνα, οι δισταγμοί σας είναι αιτία να μείνετε πιο πίσω στις δραστηριότητές σας, έρχεται πλέον η ώρα να αποδείξετε τι αξίζετε από εκείνη την ημέρα και μετά.
Κάποια ταλέντα σας δεν έχουν εκφραστεί πλήρως. Συζητήστε, επικοινωνήστε και διαπραγματευθείτε λύσεις και ιδέες για εφαρμογή. Καθώς το επόμενο διάστημα, θα αναγκαστείτε να πάρετε αποφάσεις, ας αγωνιστείτε με τον καλύτερο τρόπο για τις ιδέες σας και τα όνειρά σας. Απαιτείστε την υλοποίηση ενός ονείρου σας!

Ζυγός

Οι πλανήτες στους Διδύμους σας ευνοούν και είστε σε μία εγρήγορση, πολλές ιδέες, πολλά σχέδια. Ενδεχομένως θα έχετε αρκετά ασχοληθεί με τις προσωπικές σας γνωριμίες, φέρνοντας μία διάσπαση στα ενδιαφέροντά σας και στις ασχολίες σας.
Καθώς δεν είστε σε θέση να ρυθμίσετε άμεσα με αποφάσεις τη ζωή σας, ας έχετε ψυχραιμία ως τις 12 του μήνα και ας επιδιώξετε να κατανοήσετε γιατί ήρθαν κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας. Η στιγμή για να κάνετε το καλύτερο για σας, μέσα από σωστές επιλογές, έχει φθάσει.
Ας αποφύγετε να είστε επιθετικοί ή πολύ ελαστικοί απέναντι στην επιθετικότητα των άλλων (ανάλογα με τον ατομικό σας χάρτη). Η εβδομάδα αυτή δεν είναι κατάλληλη για να ρυθμίσετε τα προβλήματα μίας διεκδίκησης νομικής. Βοηθά όμως πολύ την ανάπτυξη σημαντικών σχεδίων.
Στην συνέχεια, καθώς θα είστε περισσότερο συγκεκριμένοι στο πώς διαχειρίζεστε τις συνεργασίες και τα οικονομικά οφέλη από αυτές, θα μπορείτε να βρείτε λύσεις. Καθώς θα προχωρήσετε σε μία καλύτερη διευθέτηση των εκκρεμοτήτων σας σύντομα, μην βιάζεστε ακόμη.
Συναισθηματικά, ο ενθουσιασμός θα σας κάνει να εκφράζεστε άμεσα αλλά μην δώσετε υποσχέσεις αυτή τη στιγμή, γιατί ίσως αργότερα, μετανιώσετε για υποσχέσεις που δόθηκαν κάτω από μία παρόρμηση.

lilian

Σκορπιός

Κάνοντας τον απολογισμό σας, θα λέγαμε πως ήσασταν σε μία έντονη ανάγκη προώθησης της εικόνας και του έργου σας, με δραστηριότητες, υποχρεώσεις και πολλές γνωριμίες, που θα αποφέρουν σε σας πολλές και ιδιαίτερες εμπειρίες. Επομένως, οι εμπειρίες αυτές θα σας προσφέρουν τη βάση για να αρχίσετε να διεκδικείτε ξανά τη ζωή και να κάνετε ό,τι καλύτερο για σας.
Μία συνεργασία που μπορεί να σας παρουσιαστεί στο επόμενο διάστημα, θα πρέπει να μην την εμπιστευθείτε άμεσα και να μην αποφασίσετε μετά την τρέχουσα εβδομάδα. Αν είναι ή όχι συμφέρουσα για σας, θα φανεί από την επόμενη εβδομάδα και μετά. Για τον λόγο αυτό, μην βιαστείτε.
Καθώς θα σας ενδιαφέρει να διακριθείτε, θα είναι καλό, αν έχετε ήδη ολοκληρώσει ένα έργο, να σκεφθείτε την εξέλιξή σας μέσω αυτού. Οι προοπτικές θα είναι όλο και πιο συγκεκριμένες και θετικές. Στα επαγγελματικά σας, θα καταλήξετε μέσα στην επόμενη εβδομάδα, κυρίως για οικονομικά θέματα μίας επένδυσης.
Καθώς θα είναι περισσότερο διευρυμένες οι δυνατότητες για να εξελίξετε τις γνωριμίες και να τολμήσετε να διεκδικήσετε μία θέση στην καρδιά ενός συντρόφου, θα ήταν ενδιαφέρον να οργανώσετε συναντήσεις και μέσα από αυτές θα είστε περισσότερο ελκυστικοί.

Τοξότης

Ανήκετε στα άτομα που θα πρέπει να έχετε ωφεληθεί από εμπειρίες και γνώση μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Δεν καταλήξατε σε συμπεράσματα, αλλά η κινητοποίηση αποκάλυψε θέματα και σας έφερε κοντά σε εκείνους που απέδειξαν τα αισθήματά τους για σας.
Θα είστε αρκετά εκφραστικοί και σε θέση να κάνετε συζητήσεις ουσίας, για το μέλλον και την δημιουργικότητά σας, ας είστε επιφυλακτικοί ως τις 12 του μήνα.
Ανάμεσα σε πολλές και διαφορετικές γνωριμίες, ακούσατε, είδατε, συζητήσατε πολλά. Αλλά τελικά δεν βγήκε ένα συμπέρασμα ακόμη. Κι αυτό γιατί δεν σας επιτρέπει η κατάσταση που βιώνετε, να είστε συνεπείς και σταθεροί στον λόγο και στις αποφάσεις σας. Δεν μπορείτε να είστε αρκετά δημιουργικοί, δίχως ένα κεντρικό στόχο και επιμονή στην δράση σας.
Ωστόσο, η ερωτική και δημιουργική σας ζωή ανθίζει σταδιακά.
Καθώς θα είστε περισσότερο αναγκασμένοι να συγκεντρωθείτε στον βασικό σας στόχο, μην χάσετε την ευκαιρία να γίνει πράξη κάθε ιδέα που είχατε ως τώρα.

Αιγόκερως

Μέσα στο προηγούμενο τρίμηνο, η περίοδος έφερε πολλές εντάσεις και έξαρση όσων ήδη έχουν προηγηθεί από την αρχή του έτους. Αλλά κατά την διάρκεια της Άνοιξης, έχετε αντιληφθεί μία επιθετική και δυναμική συμπεριφορά στον χώρο της καριέρας. Γνωριμίες και ανταγωνισμοί τελειώνουν σταδιακά ή μειώνουν τις εντάσεις τους.
Αυτή την περίοδο για να ανανεωθείτε καλό θα ήταν να κάνετε κοινωνικές συναναστροφές και να αποφύγετε κινήσεις οι οποίες θα σας διασπάσουν σε πολλές υποχρεώσεις.
Μία επένδυση αξίζει να μελετηθεί, αλλά να αποφασίσετε μετά τις 12 του μήνα για κάθε επόμενο βήμα. Απρόσμενοι παράγοντες μπορεί να καθυστερήσουν ή και να αναβάλλουν αυτό που θα θέλατε να κάνετε.
Σε προσωπικό επίπεδο, μπορεί να αισθανθείτε την ανάγκη να αναπολήσετε το παρελθόν και να ξαναζήσετε όμορφες στιγμές του παρελθόντος. Είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαναζεστάνετε την σχέση με τους οικείους σας, να αναζωογονηθείτε, να θέσετε νέες βάσεις.
Όσοι είστε χωρίς ταίρι αυτό το διάστημα θα σας εμφανιστούν ευκαιρίες και γνωριμίες. Φροντίστε όμως να μπορέσετε να τα προλάβετε όλα και να έχετε μια σωστή οργάνωση. Αν ταλαιπωρείστε λίγο με την υγεία σας , αφιερώσετε χρόνο στη διασκέδαση και χαλάρωση όλα θα πάνε καλά.

Υδροχόος

Αυτή η εποχή, φέρνει στο προσκήνιο αρκετές επαφές με άτομα που ίσως τελικά σας δημιούργησαν περισσότερο άγχος και ιδέες, δίχως να καταλήξετε κάπου. Αν και θα αλλάξει το τοπίο σύντομα, από τις 12 του μήνα και μετά, ας είστε υπομονετικοί και παρατηρητικοί προς το παρόν.
Είστε αρκετά πιεσμένοι ίσως, αισθάνεστε την ανάγκη για ξεκούραση. Διοργανώστε εξόδους, διασκέδαση, συναντήσεις με αγαπημένους, μία μικρή απόδραση. Ακόμη κι ένας περίπατος, θα είναι ουσιαστική ανακούφιση.
Η χαλάρωση από την καθημερινή ρουτίνα είναι απαραίτητη και θα σας δώσει τη δύναμη να πάρετε συγκεκριμένες αποφάσεις. Η δημιουργική σας έμπνευση, σας οδηγεί σε ένα έργο που θα αναδείξει γνώσεις, δεξιότητες και ταλέντα.
Στα ερωτικά σας φαίνεται να υπάρχουν κάποιες δυσκολίες συνεννόησης με το ταίρι σας. Για αυτό επενδύστε στο διάλογο μετά τις 12 Ιουνίου και προσπαθήστε να βρείτε λύση και να μην αφήσετε τις άσχημες καταστάσεις να κορυφωθούν.
Όσοι είστε μόνοι αισθάνεστε την ανάγκη μίας μεγαλύτερης προσέγγισης και μπορεί να επιδιώξετε την σταθερότητα μίας σχέσης.

Ιχθείς

Θα θελήσετε να κάνετε πλέον τον απολογισμό σας και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την οικονομική και κοινωνική πρόοδο, ίσως θεμελιώνοντας γερές βάσεις εξ αρχής. Σημαντικές αποφάσεις ας πάρετε μετά τις 12 του μήνα.
Κάποια εμπόδια στα επαγγελματικά σας περιορίζονται πλέον και είναι σημαντικό να εστιάσετε προς μία νέα ευκαιρία, ή ανάπτυξη στο πεδίο δράσης σας. Διευρύνετε τον επαγγελματικό σας κύκλο αυτή την εποχή, συναντηθούμε με φίλους, συζητήστε για τα ενδιαφέροντα και τους στόχους σας, προσκαλέστε στον χώρο σας εκείνους που έχουν ιδέες και αισιόδοξη στάση ζωής.
Για αυτό αποφύγετε να ρισκάρετε στις επενδύσεις, οργανωθείτε καλά, μελετήστε τα σχέδια που έχετε, προσπαθήστε να κάνετε όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση των χρημάτων σας.
Στον γάμο σας, καλό θα ήταν να ξεπεράσετε κάποιες ανασφάλειες που έχετε με το σύντροφό σας και συζητήσετε για τα θέματα που σας απασχολούν ήρεμα και με καλή προαίρεση για συνεννόηση.
Όσοι δεν έχετε σχέση φαίνεται να ταλαντεύεστε ανάμεσα στις αναμνήσεις του παρελθόντος και στην αναζήτηση ενός νέου προσώπου. Καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσετε τα αισθήματα που έχετε και να κάνετε το καλύτερο για εσάς. Γενικά αυτήν την εβδομάδα η διάθεσή σας θα είναι ευμετάβλητη αλλά βοηθά να πιστέψετε στο όραμά σας ξανά, να οργανώσετε καλύτερα τα επόμενα βήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;