Η χαρά του να συμμετέχεις στην χαρά του άλλου!
Γιατί είναι πολύ εύκολο να λυπηθείς μαζί με τον άλλον ή να λυπηθείς για τον άλλον.

gatsby-leo-051113

Πολλοί λένε ότι οι φίλοι δεν φαίνονται στις λύπες αλλά στις χαρές. Γιατί είναι πολύ εύκολο να λυπηθείς μαζί με τον άλλον ή να λυπηθείς για τον άλλον. Αλλά είναι πολύ πιο δύσκολο να χαρείς με την χαρά του γιατί αυτό σημαίνει ότι ακόμα και αν έχει κάτι που εσύ δεν έχεις (και ίσως το θες πολύ), εσύ θα πρέπει να χαρείς και να το κάνεις από την καρδιά σου, ξεπερνώντας ζήλιες κλπ.

Αλλά είναι μεγάλη τιμή να σε καλεί ο άλλος στην χαρά του και να σε ευχαριστεί που μπόρεσες να είσαι εκεί και να χαρείς μαζί του. Επίσης είναι εξαιρετικά αισιόδοξο να βλέπεις ανθρώπους να επιλέγουν να κάνουν κάτι και να είναι ευτυχισμένοι με αυτή τους την επιλογή. Και δεν χρειάζεται να το πουν, τα λένε όλα τα μάτια τους.

Μόλις γύρισα από τον γάμο μιας πολύ αγαπημένης φίλης. Παρόλο που δεν νοιώθω πόδια και φωνή από την κούραση, αισθάνομαι γεμάτη γιατί είναι σαν να μου έδωσαν λίγη από την χαρά τους, την ευτυχία τους, την αισιοδοξία τους και τα όνειρά τους και τα έκανα δικά μου. Ευτυχισμένο ζευγάρι, με τους ανθρώπους που αγαπά και τους αγαπούν δίπλα τους και γύρω τους, να διασκεδάζουν και να τους εύχονται από καρδιάς.

Δεν ξέρω αν «φταίει» που ο γάμος ήταν μακριά από τα κυριλίκια της Αθήνας αλλά δεν το νομίζω. Αν το ζευγάρι αγαπιέται και είναι ευτυχισμένο, τότε ό,τι και να κάνει, όπου και να το κάνει θα είναι όπως πρέπει.

Οι μικρότεροι μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι λέω. Οι λίγο πιο μεγάλοι όμως, αυτοί που οι φίλοι τους ξεκινούν να παντρεύονται και να αλλάζουν φάσεις ζωής, θα παρατηρούν γύρω τους ζευγάρια που δεν είναι και τόσο ευτυχισμένα, που κάνουν γάμους και γλέντια χωρίς να τα νοιώθουν, που δεν θέλουν καν να παντρευτούν ή που δεν ταιριάζουν και αυτοί οι δύο είναι οι μόνοι που δεν το βλέπουν. Θα μου πείτε γιατί παντρεύονται…Αυτό είναι άλλο θέμα.

Βλέποντας όλα αυτά τα παραδείγματα γύρω μας, όταν βλέπεις ένα αυθεντικά ευτυχισμένο ζευγάρι είναι σαν όαση μέσα στην έρημο. Και νοιώθεις ότι δεν χάθηκαν τελικά όλα σε αυτή τη ρημάδα την ζωή, υπάρχουν πραγματικά αισθήματα. Και είναι ακόμα μεγαλύτερη η χαρά να συμμετέχεις στην χαρά τους.

Το να χαρείς μαζί τους δείχνει ότι τα έχεις και καλά με τον εαυτό σου. Και αυτό είναι ένα πολύ καλό βήμα για να τα έχεις καλά και με τους γύρω σου. Είναι ένας κύκλος όλα αυτά, συνδέονται και το ένα επηρεάζει και το άλλο. Αυτό είναι κάτι που γίνεται πιο ξεκάθαρο με το πέρασμα του χρόνου, οπότε κάντε μια χάρη στον εαυτό σας και ακούστε έστω και μια φορά τους λίγο πιο μεγάλους. Θα γλιτώσετε πολλές κρυάδες και ζήλιες που δεν είναι ανάγκη να έρθουν με την εμπειρία. Βρείτε τα με τον εαυτούλη σας και θα έχετε πολλές χαρές μπροστά σας αλλά και κόσμο να τις μοιραστείτε!

ΥΓ: Γιάννη και Αθηνά, να ζήσετε πάντα ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί!!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;