9 + 1 πράγματα που θέλουν οι γυναίκες από τους άντρες!
Τα 10 βασικά σημεία που θα σας κάνουν αρεστούς στα μάτια μιας γυναίκας.

σχέσεις

Αν ψάχνετε να βρείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν οι γυναίκες από έναν άντρα, τότε διαβάζετε το σωστό άρθρο. Δείτε εν συνεχεία τα δέκα βασικά πράγματα που ψάχνουν να βρουν οι γυναίκες στους άνδρες.

1. Να τους κάνουν μασάζ και να μη ζητάτε να σας κάνουν και αυτές σε αντάλλαγμα. Το μασάζ είναι απόλαυση και χάνεται κατευθείαν μόλις ζητήσει και ο άλλος σε αντάλλαγμα.

2. Να παίρνουν το μέρος τους. Μπορεί να μην έχουν πάντα δίκιο, αλλά είναι πολύ όμορφο να γνωρίζουν ότι υπάρχει κάποιος που τις στηρίζει.

3. Να τους απαντούν όταν ρωτάνε πως δουλεύει το χειριστήριο (ακόμα κι αν ρωτάνε για 20η φορά).

4. Να αναγνωρίζουν τα όριά τους και να τις κάνουν να τα ξεπερνάνε. Ο άντρας πρέπει να κινητοποιεί τη γυναίκα να κάνει όλα όσα φοβάται και να την κάνει να νιώθει ασφάλεια.

5. Να είναι γενναιόδωροι. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς σπάταλος, ούτε να αγοράζει ακριβά δώρα, αλλά το να αφήνει φιλοδώρημα είναι μία βασική αρετή που όλοι εκτιμούν.

6. Να είναι αποφασιστικοί. Μπορεί να μη συμφωνούν πάντοτε με τις αποφάσεις τους, αλλά η αναποφασιστικότητα δημιουργεί ανασφάλεια και δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από έναν δυναμικό άντρα.

7. Σχεδιάστε τις διακοπές τους. Συνήθως το βάρος του προγραμματισμού των διακοπών πέφτει στις γυναίκες, και αν και οι περισσότερες το απολαμβάνουν, είναι αναζωογονητικό καμιά φορά να παίρνει και ο άντρας την πρωτοβουλία.

8. Να σκέφτονται καλά τα δώρα που κάνουν. Κάθε ζευγάρι έχει πολλά δικά του αστεία και πράγματα που γνωρίζει μονάχα ο ένας για τον άλλο. Καλό θα ήταν οι άντρες να χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες προκειμένου να διαλέξουν ένα όμορφο δώρο, που δεν θα είναι απαραίτητα και ακριβό.

9. Να θυμούνται τις σημαντικές ημερομηνίες. Εάν μπορείτε να θυμάστε πότε πήρε το Πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός και με πόσους πόντους έχασε ο Παναθηναϊκός, μπορείτε σίγουρα να θυμηθείτε και τις επετείους.

10. Να παίρνουν λουλούδια. Χωρίς συγκεκριμένο λόγο, χωρίς να υπάρχει αφορμή, απλά να τα βρίσκουν μέσα σε ένα βάζο όταν γυρίζουν σπίτι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;