Συναυλίες 2015: Κωστής Μαραβέγιας @ Κήπος του Μεγάρου
Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, θα γίνει και δεύτερη συναυλία το Σάββατο 27 Ιουνίου

Kostis Maraveyas

Κωστής Μαραβέγιας

στον Κήπο του Μεγάρου”

Παρασκευή 26 & Σάββατο 27 Ιουνίου 2015, ώρα 21:00

ΛΟΓΩ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΙΟΥΝΙΟΥ

Από τους πιο ταλαντούχους και αγαπητούς δημιουργούς της γενιάς του, ο Κωστής Μαραβέγιας μας καλεί όλους για τρίτη χρονιά στον δροσερό Κήπο του Μεγάρου σε ένα ακόμα μουσικό πάρτι από αυτά που ξέρει να στήνει με σίγουρη επιτυχία. Δεν είναι τυχαίο ότι τα εισιτήρια για την πρώτη συναυλία εξαντλήθηκαν μέσα σε τρεις ημέρες και ήδη προστέθηκε και δεύτερη συναυλία για το Σάββατο 27 Ιουνίου!

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Maraveyas Ilegál), μετά τις πολυσυζητημένες sold out  συναυλίες του πέρυσι και πρόπερσι στον Κήπο, συνεχίζει και φέτος δυναμικά προσθέτοντας μια ακόμα συναυλία στον Κήπο του Μεγάρου το Σάββατο 27 Ιουνίου.

Με τη γνώριμη πλέον θετική ενέργεια που εκπέμπει από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα επί σκηνής, το χιούμορ αλλά και το ενθουσιώδες ταμπεραμέντο του, ο Κωστής Μαραβέγιας μάς παρασύρει στους ρυθμούς μιας γιορτής που δεν τελειώνει ποτέ.

Την Παρασκευή 26 και το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 9 το βράδυ θα ανέβει στη σκηνή του Κήπου για να φτιάξει και πάλι το soundtrack του καλοκαιριού μας. Με το χαρακτηριστικά προσωπικό στυλ του, ο Κωστής Μαραβέγιας προτείνει στους φίλους του ένα ταξίδι γεμάτο κέφι, χορό και υπέροχες μουσικές στιγμές με την υπογραφή του.

Στον πιο δροσερό κήπο της πρωτεύουσας, σημείο αναφοράς το καλοκαίρι για τους πολίτες της Αθήνας, ο Κωστής Μαραβέγιας θα μας χαρίσει τραγούδια από το ξεκίνημά του μέχρι τις ιστορίες της «Λόλας» αλλά και από τις συναυλίες του στον Κήπο τα δυο τελευταία καλοκαίρια. Στο πολυπολιτισμικό σύμπαν του γνωστού τραγουδοποιού υπάρχουν όμως και κομμάτια από κάθε γωνιά του πλανήτη, που θα τα ερμηνεύσει με τον δικό του μοναδικό τρόπο, με τη βοήθεια των εξαιρετικών μουσικών της μπάντας του: του Νίκου Αγγλούπα (ηλεκτρική κιθάρα, πλήκτρα), του Άγγελου Αγγελίδη (ηλεκτρική κιθάρα), του Jim Σταρίδα (τρομπόνι), του Αντώνη Ανδρέου (τρομπόνι), του Κρίτωνα Μπελλώνια (τύμπανα) και του Κωσταντίνου Μάνου (κοντραμπάσο).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;