Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 28 Μαΐου
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα!

Země-zítřka-Imax

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 28 Μαΐου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Η Χώρα του Αύριο

Η μοίρα φέρνει κοντά μια έξυπνη, αισιόδοξη έφηβη με έντονες επιστημονικές αναζητήσεις με ένα πρώην παιδί θαύμα και νυν απογοητευμένο, γκριζομάλλη εφευρέτη.
Οι δυο τους θα αναλάβουν μια επικίνδυνη αποστολή, καθώς θα αποκαλύψουν τα μυστικά ενός αινιγματικού χωροχρόνου που ανήκει στη συλλογική μνήμη και ονομάζεται Tomorrowland.

Δεν υπάρχει ταινία που να την έχει καλύψει περισσότερο μυστήριο από το πολυαναμενόμενο “Tomorrowland” της Disney, μία από τις μεγαλύτερες παραγωγές για το 2015. Με πρωταγωνιστές τους George Clooney και Hugh Laurie (Dr.House) –ο οποίος υποδύεται τον κακό της υπόθεσης-, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου Brad Bird (Ρατατούης, Οι Απίθανοι) και σενάριο του Damon Lindelof (Lost TV series) η ταινία, που ανήκει στο είδος της επιστημονικής φαντασίας, προορίζεται να είναι ένα από τα μεγάλα blockbusters του 2015, μια στα πρότυπα της Disney φαντασμαγορική περιπέτεια με εντυπωσιακά σκηνικά, ένα παραμυθένιο παράλληλο σύμπαν και απολαυστικές ερμηνείες.

Καυτή Καταδίωξη

Στην καλοκαιρινή κωμωδία «Καυτή Καταδίωξη» μια αγχωμένη και σχολαστική αστυνομικός (Ρις Γουίδερσπουν) προσπαθεί να προστατεύσει την σέξι και πληθωρική χήρα (Σοφία Βεργκάρα) ενός βαρόνου ναρκωτικών, καθώς διασχίζουν το Τέξας, καταδιωκόμενες από διεφθαρμένους μπάτσους και επικίνδυνους εγκληματίες.

Η «Καυτή Καταδίωξη» ενώνει στη μεγάλη οθόνη την βραβευμένη με Όσκαρ, Ρις Γουίδερσπουν («Walk the Line», «Wild») και την Σοφία Βεργκάρα («Chef», «Modern Family»¨) στο πρώτο φετινό καλοκαιρινό χιτ. Η σκηνοθεσία είναι της Αν Φλέτσερ («The Proposal»), σε σενάριο των Ντέιβιντ Φίνεϊ («New Girl») & Τζον Κουέιντανς («Ben & Kate»).

Ο Νόμος της Σιωπής

Ο 19χρονος Τζέι Αρ φτάνει στη φυλακή για ένα μικρό παράπτωμα νευρικός και ευάλωτος.
Ο Μπρένταν θα τον πάρει υπό την προστασία του- ο πιο επικίνδυνος ίσως άντρας στην Αυστραλία, και θα τον αναγκάσει να βοηθήσει εκείνον και τη συμμορία του να σχεδιάσουν την απόδραση τους.

Ο Τζέι Αρ τυφλωμένος από την υπόσχεση για αμύθητο χρυσό που του δίνουν, τους βοηθά, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Καθώς οι εντάσεις ανεβαίνουν, ο νεαρός άντρας αρχίζει να αναρωτιέται αν μπορεί να εμπιστευτεί τον προστάτη του.

Θέλεις Ή Δεν Θέλεις;

Ο Λαμπέρ είναι εθισμένος – στο σεξ. Λόγω του εθισμού αυτού, έχασε κάποτε τη δουλειά του ως πιλότος, αλλά τώρα προσπαθεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημά του με τη βοήθεια μιας ομάδας υποστήριξης και την νέα του δουλειά ως σύμβουλος γάμου.

Η Ζουντίτ (Σοφί Μαρσό, «Braveheart», «The World Is Not Enough») είναι μια νυμφομανής που λατρεύει να ρίχνει άντρες στο κρεβάτι και ειδικά αυτούς με τους οποίους συνεργάζεται επαγγελματικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;