CU ON STAGE - Plisskën Edition
Ψήφισε τώρα ποιον θα δεις live στη σκηνή του Plisskën Festival!

voting

CU ON STAGE – Plisskën Edition
Ψήφισε τώρα ποιον θα δεις live στη σκηνή του Plisskën Festival!

“Κατά κάποιο τρόπο είναι ένα τέλειο φεστιβάλ” έγραψε το Crack magazine και ο λόγος αφορά σε τι άλλο; Στο Plissken festival. Εκεί όπου στις 5 Ιουνίου θα εμφανιστεί live και ο νικητής του CU ONSTAGE. H επιτροπή επέλεξε τους 3 επικρατέστερους και αυτό που χρειάζεται τώρα είναι η δική σου ψήφος. Ποιόν θέλεις να ανεβάσουμε στo Republic Stage; Kissing Strangers, ΔreamCcore και Hardpan. Μπες και ψήφισε στο www.CU-onstage.com μέχρι την Παρασκευή 29 Μαΐου.

Hardpan
NOT SOBER PARTIES

Ο Νίκος ξεκίνησε τα επαγγελματικά του βήματα το 2011, παίζοντας μουσική σε bars της Πετρούπολης, κυρίως indie και electronica, αλλά τα μουσικά είδη δεν τον περιόριζαν. Μετά από 2 χρόνια τοπικής πορείας, ο Νίκος βρίσκεται να παίζει μαζί με τα καλύτερα underground teams της Αθήνας, πλέον συνδυάζοντας hiphop – house στοιχεία στα sets του. Πλέον, είναι μέλος του crew Not Sober Parties και βλέπει θετικά το μέλλον με πολλά περισσότερα sets & parties, συνδυάζοντας τα αγαπημένα του είδη.

Kissing Strangers, ονομάζεται το μουσικό project του Σπύρου Παναγόπουλου, το οποίο είναι εμπνευσμένο από μια σειρά ακουσμάτων και μουσικών ειδών από τα οποία επηρεάστηκε ανά τα χρόνια (Pop, House, Disco, Folk, Soul, Funk). Μια συνταγή την οποία χρησιμοποιεί τόσο στις παραγωγές τις οποίες δημιουργεί, όσο και στα Dj sets του. Κύριο χαρακτηριστικό του project είναι, όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομα του, ο ερωτισμός αλλά και το αυθόρμητο μιας γνωριμίας, μιας άμεσης ερωτικής χημείας. Αυτά τα στοιχεία και ατμόσφαιρα προσπαθεί να περάσει στα events τα οποία διοργανώνει με κύριο σημείο αναφοράς το μπαρ Cantina Social στο οποίο είναι resident από το 2013 αλλά και ως guest σε διάφορες Αθηναϊκές ομάδες/πάρτυ (Yes it does, Amateurboyz, Flippin Radio,Κοrmoranos).

Η ΔreamCcore, aka Τίφανυ Γραμμένου, είναι ανερχόμενη Ελληνογαλλίδα DJ από τον χώρο της μόδας, που πλέον ζει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια στο Λονδίνο. Οι επιρροές της πηγάζουν από τις σκοτεινότερες γωνίες της ηλεκτρονικής μουσικής, του κινηματογράφου και της μόδας, ενώ οι μουσικές της επιλογές κυμαίνονται από το γαλλικό new wave και το βελγικό new beat μέχρι το σκοτεινό techno του L.A. και της Νέας Υόρκης. Τον τελευταίο χρόνο συμμετείχε ως support DJ σε events με καλλιτέχνες όπως η Marie Davidson, Antoni Maiovvi και Oliver Ho aka Broken English.

Μια ξεχωριστή μουσική συνάντηση δίνει το σήμα για την έναρξη του καλοκαιριού. 5 και 6 Ιουνίου το Plissken Festival παίζει στον Ελληνικό Κόσμο, Πειραιώς 254. CU on Plisskën Stage!
www.CU-onstage.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
ΑΕΚ
FT
3 - 0
Παν
24 Απρ. 2024
BARC
9'
37 - 45
ΟΣΦΠ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;