Γνωρίζοντας το Athens Acting Studio!
Το Athens Acting Studio είναι ένα μέρος όπου καλλιτέχνες έρχονται μαζί, εργάζονται πάνω στην τέχνη τους και δημιουργούν νέα έργα!

athens-acting-studio

Τι είναι το Athens Acting Studio;

Το Athens Acting Studio είναι ένα μέρος όπου καλλιτέχνες έρχονται μαζί, εργάζονται πάνω στην τέχνη τους και δημιουργούν νέα έργα. Είναι ένα μέρος όπου εργαζόμαστε για τη δημιουργία ανεξάρτητων καλλιτεχνών με νέες ιδέες. Αντιμετωπίζουμε όλους τους καλλιτέχνες απο την πρώτη μέρα και θέλουμε όλοι πραγματικά να αισθάνονται έτσι. Είναι ώρα να ξαναδώσουμε στο θέατρο τη σωστή του θέση στην κοινωνία και οχι ως επιχείριση. Δουλεύουμε ανοίγοντας το μυαλό και ξεκλειδώνοντας το σώμα.

Ποιες είναι οι δραστηριότητες και τα ενδιαφέροντα του στούντιο;

Η προώθηση των τεχνών και του πολιτισμού στην Ελλάδα και στο εξωτερικό εμπνέοντας τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν. Ένα πρόγραμμα, μαθήματα και σεμινάρια που φέρνουν κοντά όλους τους καλλιτέχνες. Δουλεύουμε στην ανάπτυξη του καθενός και δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στο σώμα. Οργανώνουμε θεατρικές παραστάσεις μέσω του θιάσου του στούντιο. Διεξάγουμε μαθήματα για ολα τα επίπεδα και για όλους που θέλουν να αναπτύξουν τον εαυτό τους.

Ποιο είναι το όραμα του στούντιο και πώς μπορεί να συμβάλλει στις τέχνες σε τοπικό και διεθνές επίπεδο;

Το όραμα του στούντιο είναι να δημιουργήσει καλλιτέχνες που να βλέπουν πέρα απο το δεδομένο. Καλλιτέχνες που βλέπουν με τα δικά τους μάτια. Βοηθάμε τους καλλιτέχνες να αφαιρέσουν τα περιττά στρώματα απο πάνω τους. Αντιλαμβανόμαστε ότι το θέατρο φτιάχνεται μέσα απο ανθρώπους που έρχονται μαζί. Θέλουμε να διαμορφώσουμε ανεξάρτητους καλλιτέχνες που θα δημιουργήσουν τα δικά τους έργα και το δικό τους κοινό.
Μπορούμε να διαμορφώσουμε τη νοοτροπία του κοινού μας, δίνοντας πνοή σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Βρισκόμαστε στο Μοναστηράκι, μια περιοχή της Αθήνας όπου όλοι οι καλλιτέχνες έρχονται μαζί. Θέλουμε να ενθαρρύνουμε τους Έλληνες καλλιτέχνες να εξάγουν το ταλέντο και τον χαρακτήρα τους εξω απο την Ελλάδα γιατί έχουν πολλά να προσφέρουν. Θα δείξουν πως η Ελλάδα και οι Έλληνες έχουν πολλά να δώσουν. Όλος ο κόσμος πρέπει να δει το πνεύμα μας, κάτι που καλλιεργούμε και προσπαθούμε να εμπνεύσουμε με αυτό τους καλλιτέχνες μας.

Επισκεφθείτε την σελίδα μας στο Facebook: https://www.facebook.com/athensacting

athens-acting-studio2

Β. Λίγα λόγια για την παραγωγή μας: Οι «Τρεις Αδελφές» του Τσέχωφ

Το έργο θα ανέβει απο την θεατρική ομάδα του Athens Acting Studio που αποτελείται απο νέους και παλιούς καλλιτέχνες του στούντιο. Το στούντιο βάζει το όραμά του, ωθώντας τους καλλιτέχνες του να βάλουν τις ιδέες τους σε πράξη. Τους ενδυναμώνει και τους δίνει τα εργαλεία να δημιουργήσουν. Πρόκειται για ενα έργο με το οποίο καλούμε τον ελληνικό φιλότεχνο κοινό να ταυτιστεί και να αντιληφθεί τη σημασία του για την παρούσα κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική κοινωνία, καθώς είναι το κατάλληλο έργο για το σήμερα. Αντικατοπτρίζει το αδιέξοδο της κοινωνίας αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Οι άνθρωποι θέλουν κάτι, αναζητούν την ταυτότητά τους, αλλά περιμένουν, βρίσκονται σε αδράνεια. Συνεχώς κάνουμε λόγο για το παρελθόν και το μέλλον, αλλά σπάνια για το παρόν.

Οι παραστάσεις θα αρχίσουν στις 25 Ιουνίου στο Σύγχρονο Θέατρο.

Γ. Χρηματοδότηση

Καλούμε τον κόσμο να γνωρίσει και να ενωθεί με το όραμα του Athens Acting Studio. Έχουμε ξεκινήσει εκστρατεία χρηματοδότησης μέσω crowd-funding. Η εκστρατεία βρίσκεται σε εξέλιξη απο τις 11 Μαΐου και μέχρι την 3η Ιουνίου. Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο της εκστρατείας μας, όπου σας καλούμε να διαλέξετε το ποσό της αρεσκείας σας, ανάλογα με τα προνόμια (perks) που επιθυμείτε:

http://igg.me/at/athensacting

Το συνολικό ποσό για το οποίο στοχεύουμε είναι 4000 ευρώ. Η κατανομή των χρημάτων θα είναι η εξής:

– Θέατρο – Ενοίκιο 2500 ευρώ (κόστος της ενοικίασης του Θεάτρου για τις ημέρες των παραστάσεων και για τις πρόβες μας)
– Σκηνικά / Φώτα 500 ευρώ (το κόστος εργασίας έχει δωριστεί, κόστος των υλικών και εξοπλισμού μόνο)
– Κοστούμια 700 ευρώ (το κόστος της εργασίας έχει δωριστεί, κόστος των υλικών μόνο)
– Διαφήμιση και Προώθηση 200 ευρώ (οι δημιουργοί περιεχομένου δωρίζουν τον χρόνο τους, κάλυψη κόστους εκτύπωσης αφισών, φυλλαδίων και διαφήμισης στο εξωτερικό)
– Οδοιπορικά 50 ευρώ (μίσθωση minibus, ενδιαφερόμαστε για το περιβάλλον και εξοικονομούμε χρήματα)

ΥΓ.: Σας αφήσαμε το καλύτερο για το τέλος. Απόψε σας περιμένουμε στο ετήσιο καλοκαιρινό party του Athens Acting Studio στο The Party Bar (Καραϊσκάκη 31, Ψυρρή) για να διασκεδάσουμε μέχρι το ξημέρωμα με δυνατή μουσική και ευχάριστη παρέα. Οι παρευρισκόμενοι θα μπορούν να λάβουν ενα κουπόνι για ενα δωρεάν μάθημα στο στούντιό μας.

(Δελτίο Τύπου)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;