Είσαι ακόμα single; 5 συμβουλές που μπορούν να αλλάξουν την κατάσταση
Αν βλέπεις κάποιο σ’ αυτά που γράφουμε να ταιριάζει στη δική σου περίπτωση θα ξέρεις αμέσως τι πρέπει να αλλάξεις.

single

Είτε το να είσαι single είναι επιλογή σου είτε όχι σίγουρα κάποια στιγμή θα θελήσεις να αλλάξεις την κατάσταση. Ο λόγος που πολλές φορές δυσκολευόμαστε να μπούμε σε μία νέα σχέση είναι γιατί αγνοούμε κάποια βασικά συστατικά που μπορούν να μας κρατάνε πίσω.

Στο παρακάτω κείμενο προσπαθούμε να αναλύσουμε 5 από αυτά.

Αν βλέπεις κάποιο σ’ αυτά που γράφουμε να ταιριάζει στη δική σου περίπτωση θα ξέρεις αμέσως τι πρέπει να αλλάξεις.

Μη σκέφτεστε το παρελθόν

Ένας από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους δεν αφήνουμε τον εαυτό μας να αφεθεί ελεύθερος σε νέες προκλήσεις, έρωτες & περιπέτειες είναι το γεγονός ότι κολλάμε σε παλαιότερες σχέσεις, συγκρίνουμε κάθε τι καινούριο με παλιές ιδανικές καταστάσεις και δε δίνουμε ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους να μας πλησιάσουν. Κλείσε τους παλιούς λογαριασμούς σου, άφησε τα παλιά πάθη σου γιατί… τα καλύτερα έρχονται!

Να είσαι ανοιχτός/ή σε νέες ευκαιρίες

Σε συνέχεια της προηγούμενης παραγράφου, είναι σημαντικό να τονίσω ότι ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους μένουμε single είναι το γεγονός ότι κλεινόμαστε στους εαυτούς μας και δεν αφήνουμε άλλους να μας πλησιάσουν. Μη ζητάς πράγματα που έχεις ζήσει ξανά στο παρελθόν και δώσε ευκαιρίες σε νέες περιπέτειες που δεν έχεις ζήσει ξανά στη ζωή σας, όσο κι αν σε τρομάζουν.

Κυνήγησέ το

Μην περιμένεις απλά να έρθει το θαύμα και ο έρωτας της ζωής σας να εμφανιστεί μπροστά στην πόρτα σου. Θέλει και λίγη *γκουχου πολλή γκούχου* προσπάθεια. Μη λιώνεις στις σειρές και στο 9GAG. Κατέβασε κάποιο dating app ή μπες σε κάποιο chat room και ξεκίνα από ‘κει. Επόμενο βήμα όταν νιώσεις μεγαλύτερη σιγουριά είναι να βγεις έξω. Είτε με κάποιον/α που γνώρισες online είτε με τους φίλους σου για να γνωρίσεις κάποιον/α offline. Να θυμάσαι ότι το μυστικό εδώ είναι η συμβουλή No2.

Μην τα παρατάς με την πρώτη αποτυχία

Ας υποθέσουμε ότι γνώρισες κάποιον/α που σου αρέσει αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα το ήθελες. Μην αρχίσεις τις κλάψες ότι δε θα βρεις ποτέ κάποιον/α να σου ταιριάζει γιατί όσο εσύ κλαις ο έρωτας της ζωής σου μπορεί να περνάει από δίπλα σου κι εσύ να μην το βλέπεις. «Ο επιμένων νικά» και το ίδιο ισχύει όταν θέλεις να αλλάξεις το status σου από “single” σε “in relationship”. Ακόμα και στατιστικά να το πάρεις, που στο online dating τα στατιστικά παίζουν μεγάλο ρόλο, θα χρειαστείς πολλές προσπάθειες μέχρι να πετύχεις τον στόχο σου.

Μην είσαι υπερβολικά επιλεκτικός/ή

Είναι καλό να ξέρεις τι θέλεις όμως το να έχεις προδιαγραφές όπως “1.90, ξανθός, με τέλειο σώμα” ίσως να μην είναι πάντα ρεαλιστικές. Επικεντρώσου καλύτερα στην επικοινωνία που είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα σε μία σχέση γιατί το μαλλί βάφεται και το σώμα φτιάχνεται, τα μυαλά όμως δύσκολα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;