Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 21 Μαΐου
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου

maxresdefault

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 21 Μαΐου

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Η Συνταγή της Πολέτ

Η γιαγιά Πωλέτ από τότε που έχασε τον αγαπημένο της σύζυγο βρίσκεται σε άρνηση και έχει χάσει κάθε ενδιαφέρον για τη ζωή.

Εκτός από τη μοναξιά, αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα. Ζει σε μία φτωχογειτονιά στα προάστια του Παρισιού, δεν έχει ιδιαίτερες σχέσεις με την κόρη της, σιχαίνεται τον γαμπρό της και απεχθάνεται το ρόλο της γιαγιάς.

Όμως μία αναπάντεχη «ανακάλυψη» θα της αλλάξει για πάντα τη ζωή! Η Πωλέτ μυρίστηκε ότι στη γειτονιά της ανθεί ένα ιδιαίτερα επικερδές εμπόριο: αυτό της κάνναβης.

Ταπείνωση

Μπάρι Λέβινσον («Sleepers» ) και Αλ Πατσίνο διασκευάζουν Φίλιπ Ροθ. Στην «Ταπείνωση» («The Humbling» ) ο Πατσίνο υποδύεται έναν γερασμένο σαιξσπηρικό ηθοποιό ο οποίος περνάει μια βαριά κρίση αυτοπεποίθησης. Ύστερα από μια αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, θα συναντηθεί με την λεσβία κόρη μιας παλιάς φίλης με την οποία καταλήγει στο κρεβάτι, μια γνωριμία που αλλάζει την πορεία της ζωής του.

Χαμένος Παράδεισος

Ο Νικ (Τζος Χάτσερσον, «The Hunger Games») φτάνει στην Κολομβία όπου ζει ο αδερφός του, έτοιμος να εκμεταλλευτεί στο έπακρο όλα όσα έχει να προσφέρει η, εξωτική στα μάτια του, χώρα.

Με φόντο το ειδυλλιακό τοπίο, τις μπλε λίμνες και τις λευκές παραλίες, ερωτεύεται βαθιά την πανέμορφη Μαρία και η ζωή του μοιάζει ιδανική, ώσπου συναντά τον θείο της – τον θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ (Μπενίσιο Ντελ Τόρο, «Traffic» – βραβείο Όσκαρ).

Σιγά-σιγά, ο Νικ θα μπει όλο και πιο βαθιά στην τεράστια εγκληματική οργάνωση του Εσκομπάρ, η δεσποτική αλλά και χαρισματική προσωπικότητα του οποίου ελέγχει τους γύρω του. Θα μπορέσει να ξεφύγει από τα δίχτυα του καρτέλ όταν πια η κατάσταση εκτροχιαστεί;

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;