Μάθε τι δουλειά σου ταιριάζει! Κάνε ΔΩΡΕΑΝ το Test Horizon!
Το τεστ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού και τα αποτελέσματα με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα κάθε ατόμου

NEOLAIA-HORIZON_1

To neolaia.gr μαζί με τον όμιλο “Νέο Φροντιστήριο” παρέχουν τη δυνατότητα σε όλους τους μαθητές Α και Β Λυκείου να κάνουν εντελώς δωρεάν το τεστ Επαγγελματικών Ενδιαφερόντων Horizon αξίας 35 ευρώ.

Το τεστ αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ολοκληρωμένου προγράμματος επαγγελματικού προσανατολισμού και τα αποτελέσματα με τα επαγγελματικά ενδιαφέροντα κάθε ατόμου συσχετίζονται με όλες τις σχολές που υπάρχουν στο μηχανογραφικό δελτίο.

Μετρά 38 επιμέρους επαγγελματικές κατηγορίες, οι οποίες περιγράφονται αναλυτικά σε σύντομες παραγράφους έτσι ώστε να μπορούν να κατανοηθούν εύκολα, τόσο από τους μαθητές όσο και από τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραλαμβάνοντας την έκθεση από το πιο κοντινό εκπαιδευτήριο του ομίλου “Νέο Φροντιστήριο” που τους εξυπηρετεί θα έχουν τη δυνατότητα να συναντήσουν έναν κατάλληλα εκπαιδευμένο συνεργάτη, ώστε να γίνει σε αυτούς η απαραίτητη παρουσίαση και έκθεση των αποτελεσμάτων του τεστ!

Οδηγίες

Αφού αποδεχτείτε τους όρους, πρέπει να συμπληρώσετε και να υποβάλετε τη φόρμα δήλωση συμμετοχής.

Το αργότερο σε 24 ώρες θα λάβετε στο email σας ένα κωδικό και το αντίστοιχο link στο οποίο θα μπείτε για να κάνετε το online test HORIZON. Μέσα σε δύο μέρες θα σας καλέσουμε τηλεφωνικά για να κλείσετε κάποιο ραντεβού με εξειδικευμένο συνεργάτη ο οποίος θα σας παρουσιάσει και θα σας παραδώσει τα αποτελέσματα του test.

Επαναλαμβάνουμε: ΔΩΡΕΑΝ!

Όροι και προϋποθέσεις:

1) Το τεστ απευθύνεται αποκλειστικά σε μαθητές που φοίτησαν στη σχολική περίοδο 2014-2015 στην Α και Β Λυκείου
2) Όποιος επιθυμεί να συμμετέχει αρκεί να υποβάλλει τη δήλωση συμμετοχής συμπληρώνοντας τα στοιχεία που είναι απαραίτητα
3) μοναδική προϋπόθεση για να συμμετέχει ο ενδιαφερόμενος είναι να υπάρχει εκπαιδευτήριο “Νέο Φροντιστήριο” στην περιοχή μόνιμης κατοικίας του. Αυτό γιατί την έκθεση θα πρέπει να παραλάβει ο ίδιος από το εκπαιδευτήριο για να λάβει και την κατάλληλη παρουσίαση από τον εξειδικευμένο συνεργάτη μας.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 2