10 τύποι που θα συναντήσεις στο στρατό (Part 2)
Και δεύτερο μέρος, γιατί εσείς (και καλά) το ζητήσατε!

fantaros-kourasmenos

Το πρώτο μέρος έσπασε κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας (καλά, υπερβάλλω, αλλά καλά πήγε τέλος παντων), οπότε προχωράμε στο δεύτερο μέρος των 10 τύπων που θα συναντήσεις όταν μπεις φαντάρος.

  1. Ο οπαδός. Θα τον συναντήσεις στο ΚΨΜ, να λέει ιστορίες για παλιούς παίχτες, ή στους θαλάμους να τραγουδάει συνθήματα. Σε περίπτωση αγώνα, είναι η ψυχή της παρέας, μετατρέποντας το ΚΨΜ σε κερκίδα γηπέδου.
  2. Ο γκαντέμης. Έχει κάνει ό,τι υπηρεσία υπάρχει και δεν υπάρχει, από λάτζα μέχρι καθάρισμα τουαλέτας, αν τον ψάχνεις και δεν τον βρίσκεις, κάπου θα τον έχουν “χώσει”, γιατί απλά έτυχε να είναι στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή.
  3. Ο τοπικιστής. Συνήθως μιλάει με τοπική προφορά, κυκλοφορεί με mp3 που παίζουν παραδοσιακά, αναφέρεται συχνά στην πατρίδα του και όλα του βρωμάνε, καθώς “εντάξει είναι το γάλα/η φέτα/το ψωμί εδώ, αλλά όχι σαν το δικό μας”.
  4. Ο γυμναστηριακός. Κάθε στιγμή, είναι στιγμή (κάρι) μπράτσου. Ο σφίχτης μας, βρίσκει ευκαιρία για γυμναστική παντού, έχει ονομάσει τα μπράτσα του (όχι κάρι) και μιλάει για πρωτεΐνες και συμπληρώματα, όπως ο Μαμαλάκης για το μοσχαράκι και τις πατατούλες.
  5. Ο τι-κάνω-εδώ-πέρα. Πάντα υπάρχει ένα περιθώριο λάθους. Ο φίλος μας εδώ, είναι αυτό ακριβώς: Δεν τα υπολόγισε σωστά και τώρα είναι στρατό. Ζει δράμα και κυνηγάει την αναβολή.
  6. Ο παπάς. Εδώ παπάς, εκεί παπάς, όλα τα στρατόπεδα τυχαίνει να έχουν μία καλτ φιγούρα παπά στους νεοσύλλεκτους. Η καλύτερη στιγμή, όταν τυχαίνει να παίζει μπάλα η ομάδα του και τον πειράζουν (φιλικά) οι υπόλοιποι φαντάροι.
  7. Ο λογικός (υπ)αξιωματικός. Κι όμως, αντίθετα με το τζένεραλ μπιλίφ, υπάρχουν και συζητήσιμοι και αξιόλογοι μόνιμοι στο στρατό, οι οποίοι (όσο κι αν δεν το πιστεύω ότι θα το έγραφα ποτέ αυτό το πράγμα) είναι και οι περισσότεροι.
  8. Ο παράλογος (υπ)αξιωματικός. Αυτό που περιγράφεται στις συζητήσεις, κι ακόμη χειρότερα. Οι κακοί μονιμάδες είναι λίγοι πλέον, αλλά κάνουν τόόόόση φασαρία που δεν θες δεύτερο.
  9. Ο γιατρός. Μία ακόμη από τις κατηγορίες που ζει δράμα με αυτά που βλέπει στο στρατό, ειδικά όταν δεν υπάρχουν αρκετοί μόνιμοι.
  10. Ο ηλίθιος. Παντού δεν υπάρχει ένας ηλίθιος; Ε, στην περίπτωση του στρατού, θα συναντήσεις πολλούς φίλε αναγνώστη. Δεν έχει ιδιαίτερη επαφή με το περιβάλλον, λέει ασυναρτησίες, γελάει μόνος του, βρίζει, δε σέβεται τους γύρω του. Και το κυριότερο: ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ. Απλά του βγαίνει. Συνήθως είναι 19 συν πλην 1 χρόνο, θα είσαι ιδιαίτερα άτυχος αν είσαι σε κοντινό κρεβάτι.

Bonus:

Ο άπλυτος. Αυτό που λέει η λέξη. Ο τύπος που καταφέρνει να σπάσει την ουρά και να διαλύσει τις στοιχίσεις, γιατί απλά οι γύρω του δεν αντέχουν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
22:00
-
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
22:00
-
Κλα

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;