CU ONSTAGE - Plisskën Edition!
Post punk, drum and bass, doom metal, synth-pop, dark indie, dark electronic και CU ONSTAGE… πού παίζουν όλα αυτά μαζί; Στο φετινό Plisskën Festival

CU ONSTAGE_PLISSKEN

Post punk, drum and bass, doom metal, synth-pop, dark indie, dark electronic και CU ONSTAGE… πού παίζουν όλα αυτά μαζί; Στο φετινό Plisskën Festival! Εκεί όπου στις 5 και 6 Ιουνίου θα εμφανιστεί live και ο νικητής του CU ON STAGE παρέα με το πιο  πρωτοποριακό εναλλακτικό line up. Beardyman, Brodinski, Cairo Liberation Front, Clip!, Dalhous, Evian Christ και 60 ακόμη ηχηρά ονόματα σε ένα διήμερο καλλιτεχνικής πολυσυλλεκτικότητας: Post punk, drum and bass, doom metal, synth-pop, dark indie, dark electronic…

Tο 6ο CU ONSTAGE δίνει την μοναδική ευκαιρία σε μπάντες ή djs οι οποίοι θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό να παίξουν στο ίδιο φεστιβάλ με καταξιωμένους καλλιτέχνες της εναλλακτικής σκηνής όπως οι Mogwai, Squarepusher,  The Horrors, WhoMadeWho, Savages, Mudhoney, Electric Wizard, Thee Oh Sees, Ariel Pink, Perfume Genius, Pharoahe Monch , Xylouris White, κ.ά.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παίξουν live στο Republic Stage και να αποθεωθούν απ’ τους χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ, θα πρέπει να υποβάλλουν το demo τους μέχρι τις 20/05 στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή.

Οι  τρεις καλύτερες θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Κατά τη διάρκεια του Plisskën Festival, πέρα από τα μουσικά δρώμενα,    στους χώρους του φεστιβάλ θα βρίσκεται και τις 2 ημέρες το CU pop up t-shirt bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, το οποίο θα τυπώνει εντελώς δωρεάν t-shirts με σχέδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το 5o Plisskën. Ενώ για τους φίλους του φεστιβάλ που θα επιλέξουν να έρθουν με το ποδήλατό τους, το CU Pop Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU, θα κυκλοφορεί και θα κάνει δωρεάν service.

Το CU όμως, εκτός από τους νέους μουσικούς και το φεστιβάλ, στηρίζει και την επιθυμία όσων θέλουν να βρεθούν στο Plisskën, Πειραιώς 254, Ελληνικός Κόσμος, κτίριο 56. Για όλους τους CU χρήστες 1+1 εισιτήριο δωρεάν, στέλνοντας MUSIC στο 54646 (0,5€/SMS) και αγοράζοντας το εισιτήριο τους μέσω Viva ή των εκδοτηρίων στο χώρο της διοργάνωσης. H προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Περισσότερες πληροφορίες  για το διαγωνισμό CU ONSTAGE, υποβολές συμμετοχών & ημερομηνίες των συναυλιών: www.vodafonecu.gr/cu-onstage. 

Περισσότερες πληροφορίες για το Plisskën Festival: www.plisskenfestival.gr, www.facebook.com/plisskenfestival

Εισιτήρια στο http://www.viva.gr/tickets/festival/plissken2015/

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;