Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις και Άρης στους Διδύμους!
Ο Άρης θα συναντηθεί με τους πλανήτες που ακολουθούν στην πορεία του στους Διδύμους:

Zwdia

Τολμώντας με νέες ιδέες
Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας έχει ως βασικό φαινόμενο την αλλαγή ζωδίου του Άρη, αφού εγκαταλείπει την θέση αδυναμίας του, τον Ταύρο, και εισέρχεται στους Διδύμους στις 6 πμ της 12ης Μαΐου.

Μετά από λίγες ημέρες όπου η δράση φάνηκε να είναι ασαφής, δύσκολη, αργή, ή περιοριστική, καθώς ο Άρης βρισκόταν στις Πλειάδες, την 12η Μαΐου η δράση μας αλλάζει ουσιαστικά. Θα παραμείνει στο ζώδιο αυτό ως τις 24 Ιουνίου.

Το ευέλικτο ζώδιο των Διδύμων αναπτύσσει καλύτερα τις ευκαιρίες, καθώς οι ιδέες προσδίδουν κίνητρο για κινητοποίηση και δράση τελικά.

Ο Άρης στο ζώδιο αυτό βοηθά να ανακαλύψουμε ιδέες, τρόπους, μέσα για να επικοινωνήσουμε δραστικά, δυναμικά, άμεσα.

Η έκφραση τονίζεται και μπορεί να φανούμε εύγλωττοι, αλλά και καυστικοί, καίριοι στον λόγο μας και απόλυτοι κάποιες φορές στην ιδεολογία μας. Ωστόσο η αντίληψη είναι γρήγορη, η σκέψη πολύμορφη και ενδιαφέρουσα.

Με δεξιοτεχνία και εύστοχες παρατηρήσεις, προωθούμε το έργο μας, αξιοποιούμε τα ταλέντα μας, γινόμαστε ανταγωνιστικοί.

Οι σκέψεις κουράζουν ενίοτε, καθώς είναι πολλές. Τα σχέδια μας ενθουσιάζουν αλλά δύσκολα ολοκληρώνονται. Οι αναζητήσεις είναι περίπλοκες, σύνθετες, με εναλλαγές και περιέργεια.
Η ανάγκη να ταξιδέψουμε, να συλλέξουμε εντυπώσεις, να εμπλουτίσουμε τις γνώσεις, να έχουμε περισσότερα ακούσματα, πληροφορίες, είναι κάποια από τα ενδιαφέροντα της εποχής του Άρη στους Διδύμους.

Η ζωή μοιάζει με ένα ερωτικό παιχνίδι, όπου οι εναλλαγές και η ευφυής προσέγγιση θα δώσουν το προβάδισμα στον νικητή.

Στις αρνητικές επιδράσεις του Άρη μπορεί να προκαλέσουν έριδες, αντιπαραθέσεις με οξύτητα και επιθετικότητα. Επίσης, ενδέχεται να είναι αποδυναμωθεί το νευρικό μας σύστημα, γι’ αυτό η φυσική άσκηση είναι απαραίτητη.

Στα φλερτ μπορεί να γίνουμε επιφανειακοί και επιπόλαιοι.

Στην υγεία, ας προσέχουμε ατυχήματα στις μετακινήσεις, κυρίως στην οδήγηση, προβλήματα στα άκρα, και στο αναπνευστικό σύστημα.

Ο Άρης θα συναντηθεί με τους πλανήτες που ακολουθούν στην πορεία του στους Διδύμους:

15 Μαΐου: Αντίθεση με τον Κρόνο
Σκληρότητα στις αντιπαραθέσεις, επιθετική και στενόμυαλη στάση ζωής. Ας προσέχουμε τα ατυχήματα και τις απότομες αντιδράσεις.

24 Μαΐου: Θετική όψη με τους Δεσμούς της Σελήνης
Πολύ ενδιαφέρουσα όψη για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον και ένα νέο κεφάλαιο ζωής

26 Μαΐου: Τετράγωνο προς τον Ποσειδώνα
Η ημέρα εφιστά την προσοχή σε εξαπάτηση, δόλια συμπεριφορά και λανθασμένες επιλογές. Ας προσέχουμε ευαισθησία σε ιώσεις, αλλεργίες, αναπνευστικό σύστημα. Αλλά και σε ατυχήματα κοντά σε νερό ή υγρασία.

3 Ιουνίου: χιαστί προς τον Πλούτωνα
Δυσκολία στην δράση, αναστολές ή φοβίες βγαίνουν στην επιφάνεια και φέρνουν διλήμματα ή δισταγμό.

6 Ιουνίου: εξάγωνο προς τον Δία
Ευκαιρίες για κάθε δραστηριότητα που μας ενδιαφέρει, αλλά ας ληφθεί υπόψη πως ο Ερμής είναι ανάδρομος. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εξετάσουμε κατ’ επανάληψη το σχέδιο για την δραστηριότητά μας και να είμαστε επιφυλακτικοί ως τις 12 του μήνα.

9 Ιουνίου: εξάγωνο προς τον Ουρανό
Ενδιαφέρουσα όψη, για καινοτομίες, πρωτοτυπία, και νέες ιδέες. Παράλληλα είναι μία ημέρα που ευνοεί την ενασχόληση με το διαδίκτυο και τη χρήση ηλεκτρονικών μηχανημάτων.

12 Ιουνίου: ο κυβερνήτης του Άρη, Ερμής, στρέφεται σε ορθή φορά
Οι ιδέες μπορούν να βρουν τον δρόμο της εφαρμογής πιο εύκολα πλέον.

15 Ιουνίου: ο Ήλιος σε ιδιομοιρία με τον Άρη
Φωτεινές επιλογές σε δραστηριότητες, κατακτάμε και διεκδικούμε, κερδίζουμε έδαφος στις επιλογές που κάνουμε.

23 Ιουνίου: χιαστί προς τον Κρόνο
Λίγο πριν ολοκληρώσει τη διαδρομή στους Διδύμους, ο Άρης συναντά ξανά τον Κρόνο σε δύσκολη όψη. Ίσως είναι η στιγμή να αναλογιστούμε αυτό που αποκομίσαμε από τις 12 Μαΐου και μετά. Κλείνουμε κύκλους.

Κριός

Αυτή την περίοδο γίνεστε πιο κινητικοί και πιο ομιλητικοί. Όμως και πιο αγχώδης γιατί έχετε πολλά να κάνετε αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, πιάνετε το ένα και το αφήνετε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο. Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε.
Είναι ένα διάστημα που θέλετε να περνάτε καλά, να έρχεστε σε επαφή με κόσμο, να συζητάτε και να φλερτάρετε. Δεν έχετε διάθεση να ασχολείστε με πρακτικά θέματα ή να χάνετε χρόνο με εργασίες που δεν σας προσφέρουν χαρά.
Γίνεστε αγαπητοί εύκολα στον περίγυρο, διεκδικώντας μία θέση στην συντροφιά σας. Τα φλερτ δεν θα λείψουν αυτές τις μέρες, ίσως απλά για να βιώσετε το παιχνίδι της κατάκτησης και της επιβεβαίωσης.
Είναι καλό διάστημα για να κλείσετε συμφωνίες ή να κάνετε συμβόλαια. Μπορείτε να γράψετε, να εκφράσετε τις ανησυχίες σας και τις σκέψεις σας.

Ταύρος

Μπορεί να υπάρξει η επιθυμία να αγοράσετε αυτοκίνητο, με τη διέλευση του Άρη στους Διδύμους. Είναι στα σχέδια σας αλλά θα πρέπει να αποφύγετε να κάνετε σημαντική κίνηση από τις 19 Μαΐου ως τις 12 Ιουνίου.
Είστε σε μια περίοδο όπου κάνετε αρκετά έξοδα για διάφορους λόγους.
Κερδίζετε χρήματα από περισσότερες από μία πηγές, ίσως κάνετε ένα δεύτερο επάγγελμα ή μπορεί να έχετε κέρδη από μια διανοητική εργασία.
Είστε περισσότερο κινητικοί από αυτό που επιτάσσει η φύση σας, ωστόσο, ας μην δημιουργείτε άγχος. Είναι η κατάλληλη περίοδος για περισσότερες ευκαιρίες και πρέπει να παλέψετε και να τις διεκδικήσετε!
Ένα κρυφό σας όνειρο, είναι σε εφαρμογή και υλοποιείται σταδιακά, αρκεί να είστε ευέλικτοι και ευπροσάρμοστοι.
Αν σχεδιάζετε ένα ταξίδι, απαιτείται να προγραμματίσετε σωστά, ούτως ώστε τα έξοδα να είναι σε αρμονία με τις δυνατότητές σας.

Δίδυμοι

Ο Άρης στο ζώδιο σας, βοηθά να αναπτύξετε ταχύτητα και αποφασιστικότητα. Αυτά που θέλετε να κάνετε είναι πολλά και αισθάνεστε ότι δεν σας φτάνει το εικοσιτετράωρο για να τα προλάβετε. Κάνετε πολλές σκέψεις και έχετε πολλά σχέδια αλλά δεν έχετε αποφασίσει τι ακριβώς είναι αυτό που θέλετε να κάνετε.
Η διάσπαση είναι ένα πρόβλημα για σας. Οι πολλές ανάγκες, ή τα πολλά ενδιαφέροντα δίχως να έχετε ένα μεθοδικό πρόγραμμα, θα σας αναλώσουν πολύ σύντομα και θα αφήσετε ημιτελή τα έργα σας.
Προσπαθείτε να επιβληθείτε και να περάσετε τις απόψεις σας έντονα. Κάποιοι θα θεωρήσουν πως είστε καυστικοί, αν δεν προσέξετε. Ας διατηρήσετε την λεπτότητα στην συμπεριφορά και ας συζητήσετε περισσότερο διαλλακτικά.
Προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε αιχμηρά αντικείμενα γιατί είστε επιρρεπείς σε ατυχήματα.
Η εικόνα σας μετρά και είστε αποφασισμένοι να την υποστηρίξετε!
Με την γοητεία σας κερδίζετε την προσοχή, την αγάπη και τον θαυμασμό όλων, αλλά και του αντίθετου φύλου. Αν είστε μόνοι, είναι κατάλληλη η στιγμή για να ξεκινήσετε μια σχέση. Το ενδιαφέρον σας αυτό το διάστημα είναι στραμμένο σε οικονομικά θέματα, συζητήσεις, συναντήσεις που έχουν κύριο σκοπό την αύξηση του εισοδήματος σας.
Ίσως σας απασχολεί έντονα ένα περιουσιακό ζήτημα ή επιθυμείτε να αποκτήσετε ένα δικό σας σπίτι. Πολλές εκπλήξεις ή αλλαγές σε στόχους, αλλά με δική σας πρωτοβουλία.

Καρκίνος
Αυτή την περίοδο γίνεστε περισσότερο κινητικοί αλλά με ένα εσωτερικό άγχος. Θα έχετε πολλές ιδέες, σκέψεις, οραματισμούς, αλλά δεν έχετε διάθεση να κάνετε τίποτα, θα ξεκινήσετε ένα θέμα και μπορεί το αφήσετε μετά αυτό που ξεκινήσατε για κάτι άλλο. Κάνετε σχέδια μέσα στο μυαλό σας, αλλά δεν έχετε διάθεση να τα εφαρμόσετε. Πρόκειται για μία περίοδο με εσωτερική αναζήτηση, ίσως ενασχόληση με τον εσωτερισμό, με τα βαθύτερα βιώματα και μία παροδική απόσυρση.
Θα αναπτύξετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, τη διαίσθηση κυρίως και θα ονειρευτείτε τα επόμενα βήματα της ζωής. Δεν αποκλείεται να έχετε μία κρυφή σχέση, δραστηριότητα, προσδοκία για δράση.
Ίσως έχετε αποφασίσει να ταξιδέψετε μακριά ή σχεδιάζετε να περάσετε τις διακοπές σας σε ένα μακρινό τόπο. Κάποιες φορές, το ταξίδι μπορεί να είναι απλά ένα όνειρο. Λόγω άγχους μπορεί να έλθετε σε λεκτική αντιπαράθεση με τον/την σύντροφο σας. Καλό θα ήταν να μην δώσετε συνέχεια γιατί μπορεί να προκληθεί σοβαρή παρεξήγηση μεταξύ σας.
Ίσως συναντήσετε αυτές τις ημέρες, κάποιο πρόσωπο που σας είχε συγκινήσει ερωτικά στο παρελθόν. Υπάρχει επίσης ενδεχόμενο, να σας απασχολεί ένας ανεκπλήρωτος έρωτας.

Λέων

Αυτό τον καιρό θα κάνετε πολλά σχέδια και όνειρα και ελπίζετε να πραγματοποιηθούν. Όμως για να πραγματοποιηθούν πρέπει να κάνετε κι εσείς κάτι, δεν πρέπει να μένετε μόνο στα λόγια ή στα σχέδια. Πρέπει να αποφασίσετε τελικά τι θέλετε να κάνετε και να ξεκινήσετε να τα εφαρμόζετε.
Έχετε καλούς φίλους που είναι έτοιμοι να σας συμπαρασταθούν ή να συμμετέχουν σε ένα έργο σας. Είστε αγαπητοί και προσιτοί στις παρέες σας έτσι δεν αποκλείετε να κάνετε μια νέα γνωριμία με κάποιο πρόσωπο που θα σας συγκινήσει ερωτικά. Μία συλλογική δραστηριότητα θα αποδώσει αυτή την εποχή και μπορείτε να ασχοληθείτε με φιλανθρωπικά έργα ή κοινωνικά έργα.
Κάποια δυσκολία ίσως υπάρξει παροδικά στις προσωπικές σχέσεις, καθώς θα σας απορροφήσουν οι δραστηριότητες στον κοινωνικό χώρο. Ζυγίστε καλύτερα τις σχέσεις που έχουν βαρύτητα για σας και αποφασίστε να μοιράσετε σωστά τον ελεύθερο χρόνο σας.
Ίσως έρθετε σε ρήξη ή δύσκολη θέση με κάποιο φίλο αλλά θα φανείτε ευέλικτοι προφανώς και θα ξεπεραστεί η διαφωνία.
Κάποιες ειδήσεις που θα πάρετε θα σας εκπλήξουν ευχάριστα.

Παρθένος

Οι κοινωνικές και επαγγελματικές υποχρεώσεις είναι πολλές και επιτείνουν το φυσικό σας άγχος. Έχετε κουραστεί και αλλά σας ενδιαφέρει η αναγνώριση. Πολλές ιδέες, πολλές δραστηριότητες, προτάσεις, προκλήσεις…
Θα μπορούσατε για να μην αγχώνεστε να ρυθμίσετε μεθοδικά και υπομονετικά τον χρόνο σας. Συζητήστε, ενημερωθείτε, πληροφορηθείτε, για το αντικείμενό σας. Αν είστε σε μία ανοδική πορεία στην καριέρα, κάνετε τις προτάσεις σας αυτή την εποχή. Αν δεν έχετε εργασία, τολμήστε και στείλετε βιογραφικά.
Αποφύγετε όμως συζητήσεις, σχόλια και αντιπαραθέσεις που μπορεί να σας εκθέσουν κοινωνικά. Ενδεχομένως μπορείτε να συμβουλέψετε όποιον ζητήσει την γνώμη σας. Ας είστε αντικειμενικοί και δίχως πολλά λόγια όμως.
Η ειλικρίνεια κάποιου συνεργάτη θα αμφισβητηθεί και θα ήταν καλό να μην είστε εντελώς εύπιστοι και βολικοί.
Επίσης, ενδέχεται να επιβαρυνθείτε με κάποιες οικογενειακές δεσμεύσεις, με αποτέλεσμα να έχετε δυσκολία αρχικά να ισορροπήσετε μεταξύ των υποχρεώσεων αυτών και της καριέρας.

Ζυγός

Με τον Άρη σε θετική γωνία προς το ζώδιό σας, είστε κοινωνικοί και χαρούμενοι, κάνετε σχέδια για ταξίδια και γνώση.
Είναι τόσες πολλές οι ιδέες κι ίσως δεν μπορείτε να αποφασίσετε εύκολα ποια θα επιλέξετε ως προτεραιότητα.
Με τις δραστηριότητές μας ωστόσο, θα υπάρξει ευχέρεια και ένα άνοιγμα προς το εξωτερικό, αν αυτό συνάγει με το ατομικό σας ωροσκόπιο. Δεν αποκλείεται να κάνετε κάποιο ταξίδι.
Σε μία μετακίνηση ή ταξίδι, μία κατάκτηση θα σας προσελκύσει προφανώς, αλλά πρέπει να είστε επιφυλακτικοί πριν επενδύσετε. Η διάρκεια δεν είναι σίγουρη.
Κάποιες υποχρεώσεις αρχικά φέρνουν καθυστερήσεις σε μακρόπνοους στόχους, αλλά μην αποθαρρύνεστε καθώς θα επέλθει σύντομα η αλλαγή. Χειρίζεστε τα θέματα με υπευθυνότητα και σοβαρότητα πράγμα που εκτιμάται.
Υπάρχει η τάση για μικροατυχήματα γι αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί στο δρόμο ή στο αυτοκίνητο.
Αποφύγετε τις λεκτικές διενέξεις, γιατί μπορεί να φανεί πως ασκείτε σκληρή κριτική σε και να πικράνετε τους συνομιλητές σας.

Σκορπιός

Αν συναντήσετε άτομα που είναι ενάντια στα πιστεύω σας ή στις προσωπικές σας ανάγκες, θα έχετε άγχος και ίσως θα ενοχληθείτε ιδιαιτέρως. Δεν αποκλείεται, να έρθετε σε σύγκρουση με τον/την σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας, για οικονομικά θέματα και αυτό θα γίνει αφορμή να αλλάξετε στάση στις οικονομικές σας συναλλαγές. Ας είστε επιφυλακτικοί και συνετοί στη διαχείριση των οικονομικών σας.
Συναισθήματα ζήλιας σας στενοχωρούν αλλά και προκαλούν να γίνετε περισσότερο εκφραστικοί στην ερωτική σας σχέση.
Αναζητώντας την λογική αιτία για ό,τι σας απασχολεί αυτή την εποχή, αποφορτίζεστε ψυχολογικά. Είναι απαραίτητο, καθώς έχετε την τάση να διατηρείτε στη μνήμη τις εμπειρίες και να ταλαιπωρείστε.
Οι αποφάσεις που θα πάρετε, πρέπει να διερευνηθούν σε βάθος για να έχουν την επιτυχία που επιθυμείτε.
Κάθε διαπραγμάτευση ή συναλλαγή που έχει σχέση με την προσωπική σας περιουσία ενέχει τον κίνδυνο του λάθους ή της εξαπάτησης. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη!
Απρόοπτες συναντήσεις θα σας δώσουν χαρά.

Τοξότης

Απέναντι από το ζώδιό σας ο Άρης αυτή την εποχή, προκαλεί το ενδιαφέρον σας μέσω συνεργασίας ή μίας σημαντικής σχέσης,
Ενδεχομένως να αισθανθείτε ότι οι άνθρωποι με τους οποίους έρχεστε σε επαφή αντιμετωπίζουν με κάποια δόση επιπολαιότητας την ζωή, αυτό μπορεί να σας ενοχλήσει αλλά δεν υπάρχει λόγος να τους ασκήσετε κριτική διότι θα αντιδράσουν εριστικά. Δεν σας συμφέρει να χαλάσετε τις καλές σχέσεις που έχετε δημιουργήσει τον τελευταίο καιρό.
Με το ταίρι σας μπορεί να έλθετε σε αντιπαράθεση αν προσπαθήσει ο ένας από τους δύο να υπερισχύσει του άλλου.
Υπάρχει όμως περίπτωση να δεχτείτε άδικη επίθεση από κάποιους συγγενείς. Ίσως υπάρχει παρεξήγηση ή σας έχουν δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις. Αυτό το διάστημα οι σκέψεις σας εστιάζονται έντονα σε θέματα προσωπικά ή οικογενειακά και κάνετε όνειρα που δεν μπορούν να προοδεύσουν -όπως θα θέλατε- άμεσα. Κάποιες καθυστερήσεις σας καταπονούν, αλλά χρειάζεται να μην αποθαρρύνεστε.
Ίσως έχετε κάποιες εκκρεμότητες με ακίνητη περιουσία ή με κάποιον γονιό που αντιμετωπίζει προβλήματα. Το πρόγραμμά σας περιπλέκεται παροδικά, αλλά θα ξαναβρείτε τους ρυθμούς σας.
Οι πολλαπλές υποχρεώσεις που είχατε αναλάβει το τελευταίο διάστημα σας έχουν εξουθενώσει και σας έχουν αγχώσει, έχετε ανάγκη από ξεκούραση για να συνέλθετε.
Θα μπορέσετε να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με κάποιο πολύ κοντινό σας πρόσωπο, οι συμβουλές που θα πάρετε και οι συζητήσεις που θα κάνετε μαζί του, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις λύσεις.

Αιγόκερως

Προσαρμόζετε τους τρόπους και την συμπεριφορά σας ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν καθημερινά, για να πετύχετε καλύτερες σχέσεις. Εκφράζετε τα συναισθήματα σας και μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ανησυχίες σας μαζί τους.
Η ανταλλαγή απόψεων και οι συζητήσεις για θέματα που σας απασχολούν, θα φανούν πολύ χρήσιμες διότι θα σας βοηθήσουν να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούν. Οι συμβουλές τους είναι αξιόπιστες, αν και σας περιορίζουν αυστηρά σε πλαίσια, γιατί προέρχονται από ευσυνείδητα και υπεύθυνα πρόσωπα.
Ενδιαφέρεστε να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες, να αρχίσετε μια καλή επαγγελματική συνεργασία και να κάνετε τις συναλλαγές εκείνες που θα σας ωφελήσουν.
Ωστόσο, μην αναλωθείτε σε πολλές δραστηριότητες ταυτόχρονα γιατί θα κουραστείτε να τα φέρετε εις πέρας
Στην υγεία, ας φροντίσετε να ξεπερνάτε τις εντάσεις με την κίνηση. Δηλαδή, μία άσκηση καθημερινή, ένας περίπατος, μία έξοδος για να αλλάξετε παραστάσεις και να ηρεμήσετε.
Όμως η καθημερινότητα σας είναι ευχάριστη και με ποικίλα ενδιαφέροντα, ενώ θα είστε αρκετά κοινωνικοί και προσιτοί, ευέλικτοι και δραστήριοι.

Υδροχόος

Θετικά σας αγγίζει ο Άρης αυτή την εποχή. Ενθαρρύνεστε να δημιουργήσετε μέσω ιδεών, γνώσης, πληροφοριών, δραστηριοτήτων. Θα πειραματιστείτε, θα προκαλέσετε την τύχη σας, θα ευνοηθείτε.
Είστε σε μία περίοδο που κάνετε τις σωστές επαγγελματικές κινήσεις την κατάλληλη στιγμή. Άλλωστε είστε συνετοί και σοβαροί σ’ αυτό που κάνετε και κανείς δεν μπορεί να σας το αμφισβητήσει αυτό.
Θα είστε περισσότερο εκδηλωτικοί και εκφραστικοί στα συναισθήματα σας. Θα είναι εύκολο να κατακτήσετε το ταίρι που σας ενδιαφέρει, ή να αναθερμάνετε την ήδη υπάρχουσα σχέση.
Με το παιδί σας μπορείτε να έχετε μία δραστηριότητα από κοινού. Μπορεί να είναι ένα άθλημα, αλλά και μικρές έξοδοι, όπου η επικοινωνία θα σας φέρει πιο κοντά.
Ένα δημιουργικό χόμπι σας συναρπάζει, κυρίως αν έχει σχέση με εγκεφαλικό χόμπι ή ένα σπορ.
Η ψυχαγωγία σας αναπτερώνει το ηθικό και τη διάθεση, γι αυτό μην την παραμελείτε. Σκεφθείτε τις μελλοντικές διακοπές και σχεδιάστε πώς θα περάσετε όμορφα, χαρούμενα και με καλή παρέα. Θα το πετύχετε όταν το οργανώσετε σωστά. πραγματικά.

Ιχθείς

Βασικό σας ενδιαφέρον είναι το σπίτι και η οικογένεια αυτή την εποχή. Σας απασχολούν ιδιαίτερα και δραστηριοποιείστε μέσω αυτών. Οι συναντήσεις και οι συναλλαγές για οικογενειακές υποθέσεις, επιβαρύνουν από το πρόγραμμά σας.
Τακτοποιείτε τις εργασίες που έχετε να κάνετε και θέσετε ψύχραιμα όρια και πρόγραμμα, για να τις διεκπεραιώσετε στον σωστό χρόνο. ‘
Καθώς αναλώνεστε σε πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, μπορεί να δυσκολευτείτε να τις προωθήσετε. Χαλαρώστε και ακολουθείτε με σειρά τις προτεραιότητες.
Αποφύγετε αυτή την εποχή τις διενέξεις, γιατί θα είναι αρκετά δύσκολο να εστιάσετε στα σοβαρά και ουσιαστικά θέματα. Προκλήσεις για αντιπαράθεση με τους οικείους, θα σας πικράνουν. Ας τις αποφύγετε.
Η ανταλλαγή απόψεων βοηθά να βρείτε τις σωστές λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.
Ψάχνετε ένα όμορφο και ρομαντικό προορισμό που θα βρεθείτε εσείς και το ταίρι σας για τις μελλοντικές αποδράσεις του καλοκαιριού.
Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες επισκευές σε ένα ακίνητο, αλλά οι επιδιορθώσεις πρέπει να γίνουν με σύνεση και καλύτερα πριν τις 19 του μήνα. Διαφορετικά, ας τις αποφασίσετε μετά τις 12 Ιουνίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;