Η Κιμ Καρντάσιαν αποκαλύπτει το μυστικό της επιτυχίας!
Τρεις επιχειρηματικές συμβουλές από την Κιμ Καρντάσιαν.

kim kardashian

Ανεξάρτητα με το τι άποψη έχει ο καθένας μας για την τηλεοπτική περσόνα και σταρ Κιμ Καρντάσιαν, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για μία επιτυχημένη και πολυμήχανη επιχειρηματία.

Η 34χρονη σταρ είναι παραγωγός στο reality show που συμμετέχει η ίδια μαζί με όλη της την οικογένεια, ενώ ταυτόχρονα έχει και άλλες επαγγελματικές ασχολίες, όπως μία εφαρμογή για το κινητό με θέμα τη ζωή της, σειρά με ρούχα και καλλυντικά, μαζί με τις αδερφές της, και πρόσφατα δημοσίευσε και ένα βιβλίο με selfies φωτογραφίες της. Και όλα αυτά, ανάμεσα σε εμφανίσεις και εμπορικές συμφωνίες για τις οποίες πληρώνεται αδρά.

Σύμφωνα με το περιοδικό Forbes η Κιμ έβγαλε μόνη της 28 εκατομμύρια δολάρια μέσα στο 2014 και το περιοδικό TIMES την έβαλε στη λίστα με τους 100 ανθρώπους με τη μεγαλύτερη επιρροή για το 2015.

Όπως αναφέρει και το Business Insider, σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Κιμ Καρντάσιαν στο περιοδικό Variety, η ίδια ακολουθεί 3 επαγγελματικούς κανόνες που την έχουν βοηθήσει να πετύχει επαγγελματικά.

Δείτε ποιοι είναι αυτοί!

1. «Πρέπει να είσαι οργανωμένος. Μπορεί κάτι να είναι πολύ απλό και επειδή δεν είσαι εντελώς οργανωμένος, να γίνει μεγάλο πρόβλημα.»

2. «Δεν είμαι τεμπέλα. Στην πραγματικότητα, πολλοί είναι που δεν θέλουν να σηκωθούν και να πάνε να δουλέψουν. Ακούγεται τρελό, αλλά το έχω δει πολλές φορές να συμβαίνει.»

3. «Αν βρεις κάτι που σου αρέσει πάρα πολύ, βρες έναν τρόπο για να το κάνεις να είναι η δουλειά σου. Τότε θα είσαι πραγματικά χαρούμενος. Ενώ, αν δεν κάνεις αυτό που θέλεις θα είσαι εκνευρισμένος.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;