MSc PRIMA, AUEB: Πώς σε βοηθά να αποκτήσεις γνώσεις στο Global Business!
Το πτυχίο που προσφέρει τα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην ακαδημαϊκή γνώση και στην εργασιακή εμπειρία.

msc prima

Ως απόφοιτος γνωρίζεις ήδη την αξία της πανεπιστημιακής εκπαίδευσης. Αν προγραμματίζεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου, είτε ιδρύοντας τη δική σου εταιρεία είτε ξεκινώντας τη σταδιοδρομία σου στο Global Business, υπάρχουν πολλοί λόγοι να επιλέξεις το MSc PRIMA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Αλλά ας το πάρουμε από την αρχή.

Τι είναι το MSc PRIMA;

Πρόκειται για το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας, με πλήρες τίτλο: MSc Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας με Ειδίκευση στο Διεθνές Μάρκετινγκ (MSc Marketing & Communication with Specialization in International Marketing, PRIMA).

Σχεδιασμένο στις απαιτήσεις της σημερινής ανταγωνιστικής παγκόσμιας αγοράς, αποτελεί ένα σπουδαίο εφαλτήριο για ήδη καταρτισμένους φοιτητές που θέλουν να χτίσουν πάνω στη γνώση τους και να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους καριέρα.

Ποιος είναι ο στόχος του MSc PRIMA;

Στόχος του MSc PRIMA είναι να αποκτήσουν οι φοιτητές τις σχετικές δεξιότητες Marketing που
απαιτούνται για την ανάπτυξη, την τιμολόγηση, τη διανομή και την προώθηση των προϊόντων και
υπηρεσιών στις εξαγωγικές αγορές.

Γιατί είναι top;

  • Γιατί τα μαθήματα γίνονται στη γλώσσα των επιχειρήσεων, τα αγγλικά.
  • Γιατί είναι εξωστρεφές, ακολουθεί τη λογική “think global, act local”.
  • Γιατί το μάρκετινγκ, πρέπει πάντα να είναι διεθνές.
  • Γιατί έχει την εγγύηση του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Γιατί έχει μικρά και ευέλικτα τμήματα, με τους top class καθηγητές να απαντάνε στους
    προβληματισμούς των φοιτητών.
  • Γιατί γνωρίζεις κόσμο από πολλές χώρες και κουλτούρες.
  • Γιατί σπουδάζεις στην Ελλάδα χωρίς τα κόστη των σπουδών στο εξωτερικό.
  • Γιατί έχει άμεση σύνδεση με την αγορά, με επισκέπτες ομιλητές από εταιρίες που διαπρέπουν σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.
  • Γιατί συμμετέχει στο πρόγραμμα Erasmus.
  • Γιατί συνδυάζει ακαδημαϊκή γνώση και πρακτική κατάρτιση.

Ποιοι αποτελούν το διδακτικό προσωπικό;

Πρόκειται για άτομα ευρέως επιτυχημένα, στον τομέα της έρευνας, της διδασκαλίας και με στενές σχέσεις στο χώρο των επιχειρήσεων. Έχουν δημοσιεύσεις στα top επιστημονικά περιοδικά και παρουσία σε όλα τα μεγάλα διεθνή συνέδρια, παρέχοντας συμβουλευτική στους κορυφαίους οργανισμούς.

Και μετά το MSc PRIMA, τι;

Το πτυχίο που προσφέρει τα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, ισορροπεί ιδανικά ανάμεσα στην ακαδημαϊκή γνώση και στην εργασιακή εμπειρία. Οι προοπτικές απασχόλησης είναι άριστες, τόσο για την Ελλάδα, όσο και για το εξωτερικό. Πολλοί σπουδαστές ξεκινούν την ανάπτυξη της δικής του εταιρίας αμέσως μετά την αποφοίτησή τους, άλλοι συνεχίζουν τις σπουδές τους σε διδακτορικό επίπεδο, ενώ άλλοι αποφασίζουν να ακολουθήσουν μια καριέρα στις κορυφαίες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν και ολοκληρώνονται την 1η Ιουνίου 2015!
Δείτε δικαιολογητικά και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστείτε, στο
www.prima.aueb.gr

Η υπογραφή Ο.Π.Α.

Το Ο.Π.Α. είναι το τρίτο παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ελλάδας και αυτό με το μεγαλύτερο κύρος στον τομέα των οικονομικών και των της διοίκησης επιχειρήσεων. Προσφέρει οκτώ προπτυχιακά και περισσότερα από είκοσι μεταπτυχιακά προγράμματα, με διεθνή αναγνώριση. Πρόσφατα η διεθνής λίστα κατάταξης Πανεπιστημίων Quacquarelli Symonds (QS), μία από τις πιο σημαντικές λίστες στον κόσμο, κατατάσσει το ΟΠΑ στην ελίτ των Πανεπιστημίων σε παγκόσμιο επίπεδο στα 5 επιστημονικά πεδία στα οποία δραστηριοποιείται. Το Ο.Π.Α. ανήκει στο 5% των κορυφαίων Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων στον τομέα του, σύμφωνα με το Der Spiegel magazine, ενώ σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το κορυφαίο πανεπιστήμιο στις Ευρωπαϊκές Σπουδές στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;