Job Fair Athens 2015: 12 και 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Το Job Fair Athens θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου στο Εκθεσιακό κέντρο Περιστερίου

10421201_898003903576278_8304259238938819987_n

Το Job Fair Athens αποτελεί τα τελευταία τέσσερα χρόνια τη μεγαλύτερη φοιτητική πρωτοβουλία στο χώρο της αγοράς εργασίας καταπολεμώντας στις ρίζες το πρόβλημα της ανεργίας των νέων. Έως τώρα, έχουν συμμετάσχει 90 από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Ελλάδας και το έχουν επισκεφθεί πάνω από 6.000 φοιτητές και απόφοιτοι από πολυτεχνικές, οικονομικές και τεχνολογικές σχολές της Ελλάδας

Κλειδί της επιτυχίας μας και δύναμή μας είναι οι εθελοντές μας, άλλωστε γι’αυτό δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην άρτια και προσεγμένη εκπαίδευσή τους κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της εκδήλωσης.Για 5η συνεχόμενη χρονιά στις 12 & 13 Μαΐου 2015, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου υπό την αιγίδα του Πολυτεχνείου και του Δήμου Περιστερίου από τις 10:00 πμ έως τις 5:00 μμ θα μπορείτε να ενημερωθείτε για ό,τι συμβαίνει στην αγορά εργασίας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πρόκειται για μία φοιτητική οργάνωση με έντονη δράση και δυναμικό χαρακτήρα.

Αν είστε φοιτητής ή απόφοιτος πολυτεχνικής, τεχνολογικής ή οικονομικής σχολής κάντε εγγραφή στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης, μάθετε τα νέα της και ανεβάστε το βιογραφικό σας στο οποίο οι εταιρίες θα έχουν πρόσβαση για έναν ολόκληρο χρόνο!

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.jobfairathens.gr/

Η είσοδος είναι ελεύθερη!

Στο πλαίσιο του Job Fair Athens 2015, την Πέμπτη 7/5, διοργανώνονται παράλληλα σε τρεις διαφορετικές πόλεις της Ελλάδος, τρία events με στόχο την σύνδεση, την προετοιμασία και την ενημέρωση των φοιτητών για την αγορά εργασίας.

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν στην Αθήνα, την Πάτρα και την Ξάνθη, οι παρακάτω εκδηλώσεις.

  • Σεμινάριο στην Αθήνα, από το Nokia Technology Center of Athens με τίτλο “Κάνοντας διεθνή καριέρα μένοντας στην Ελλάδα’’.  Στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του κτηρίου Διοίκησης’’ στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου και ώρα 10:30-12:30. Στελέχη της εταιρείαςNokia, μίας από τις μεγαλύτερες εταιρείες τεχνολογίας και τηλεπικοινωνιών στον κόσμο με ραγδαία ανάπτυξη και στην Ελλάδα, θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για το πώς θα δημιουργήσουν μια διεθνή καριέρα μένοντας στην Ελλάδα καθώς και για την αποτελεσματική σύνταξη ενός βιογραφικού σημειώματος και την επιτυχημένη παρουσία κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης.
  • Σεμινάριο στην Πάτρα με τίτλο «Unlock your Career Potential» στην Αίθουσα Διαλέξεων Κεντρικής Βιβλιοθήκης Πανεπιστημίου Πατρών και ώρα 11:00-14:00. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου οι ομιλητές, κύριοι Γιάννης Κανελλόπουλος (Practice Leader- Software Improvement Group), Μανώλης Λαμπόβας (Marketing Manager- HEPIS & Global Microsoft Youthspark Advisor), Θύμιος Γερασιμόπουλος (Engineer- TOBEA Seatrac) και Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (Σύμβουλος Γραφείου Διασύνδεσης Πανεπιστημίου Πατρών) θα αναφερθούν σε μια ποικιλία θεμάτων, από τα πρώτα βήματα στην αγορά εργασίας και την ορθή σύνταξη βιογραφικού σημειώματος μέχρι και την επιχειρηματικότητα.
  • Ημερίδα στην Ξάνθη, σε συνεργασία με την EESTEC LC Xanthi με τίτλο “Αποφοιτώ! Και μετά?” στο Κεντρικό Αμφιθέατρο των ΠΡΟΚΑΤ στην Πανεπιστημιούπολη της Ξάνθης και ώρα17.00-20.00. Κατά την διάρκεια της Ημερίδας, οι ομιλητές από το ΔΑΣΤΑ του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης, κ. Δημητριάδου Παρασκευή, ο κ. Παυλίδης Γεώργιος Research Director στο ερευνητικό κέντρο Αθηνά καθώς και ο κ.Μουρούτσος Σπυρίδων αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος Η.Μ.Μ.Υ του Δ.Π.Θ θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες για την αποτελεσματική σύνταξη του βιογραφικού σημειώματος αλλά και για θέματα απασχόλησης στην έρευνα και στην βιομηχανία.

 

Δήλωσε συμμετοχή εδώ 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;