Δείτε το τρομακτικότερο μονοπάτι στον κόσμο! Τολμάτε να το διασχίσετε;
Θα τολμούσατε να το διασχίσετε;

Πόσο μακριά είσαι ικανός να φτάσεις, για να απολαύσεις ένα φλιτζάνι τσάι έχοντας μπροστά σου μια υπέροχη θέα; Θα σκαρφάλωνες σε ένα βουνό, όπου θα αναγκαζόσουν να περπατήσεις πάνω στο «τρομακτικότερο μονοπάτι στον κόσμο»; Και γιατί ονομάστηκε έτσι; Μα φυσικά, γιατί είναι τόσο στενό, που πρέπει να προχωράει ο ένας πίσω από τον άλλον, για να μη πέσει στον γκρεμό.

Αυτό το «μονοπάτι του τρόμου» είναι απόλυτα αληθινό και οδηγεί στο κινέζικο βουνό Huashan, γνωστό και ως βουνό Hua. Πρόκειται για ένα από τα πέντε ιερά βουνά της Κίνας και βρίσκεται στην επαρχία Shaanxi, στα 7.087 πόδια.

Το βουνό Hua αποτελείται από πέντε συνολικά κορυφές και στην νοτιότερη από όλες βρίσκεται ένας ναός που διοργανώνει ιεροτελεστίες τσαγιού, για όσους ταξιδιώτες είναι αρκετά τολμηροί να φτάσουν έως εκεί.

Η πέτρινη σκάλα προκαλεί ίλιγγο, αλλά πιστέψτε μας, αυτό είναι το εύκολο μέρος! Από εκεί θα σας μεταφέρουν με τελεφερίκ στη βάση της νότιας κορυφής.

Η πραγματική δοκιμασία αρχίζει με ένα μονοπάτι που στην ουσία δεν είναι τίποτα άλλο από μια απότομη πλαγιά που είναι σκαλισμένη επάνω στα βράχια. Έχουμε όμως και χειρότερα: τις ξύλινες σανίδες που βρίσκονται στο πλάι του βουνού και ναι, δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σας προστατέψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;