Impact Hub Scaling Program: Το ταξίδι ξεκίνησε!
Οκτώ (8) Impact Hubs από όλη την Ευρώπη (Άμστερνταμ, Αθήνα, Βουκουρέστι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Στοκχόλμη και Βιέννη), ενώνουν τις δυνάμεις τους και με ημέρα εκκίνησης τις 22 Απριλίου

impact hub

Οκτώ (8) Impact Hubs από όλη την Ευρώπη (Άμστερνταμ, Αθήνα, Βουκουρέστι, Λονδίνο, Μαδρίτη, Μιλάνο, Στοκχόλμη και Βιέννη), ενώνουν τις δυνάμεις τους και με ημέρα εκκίνησης τις 22 Απριλίου θέτουν σε εφαρμογή ένα Scaling Program που αφορά στις κοινωνικές επιχειρήσεις.

Για μια ολόκληρη χρονιά, 100 περίπου κοινωνικοί καινοτόμοι θα συμμετάσχουν στο δίκτυο των 8 Impact Hubs, εμπλουτίζοντας τις γνώσεις τους, αξιοποιώντας τις δεξιότητες τους αλλά και λαμβάνοντας πολύτιμες συμβουλές από κορυφαίους συμβούλους. Στόχος αυτής της διαδικασίας, είναι η υποστήριξή τους προκειμένου να αναβαθμίσουν με επιτυχία τις κοινωνικές επιχειρήσεις τους, συμβάλλοντας παράλληλα στην κοινωνική καινοτομία και αποφέροντας ένα θετικό αποτέλεσμα στο κοινωνικό σύνολο.

Καινοτόμες επιχειρηματικές λύσεις που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών αλλά και περιβαλλοντικών προκλήσεων στην Ευρώπη γεννιούνται καθημερινά.

Ωστόσο, οι περισσότερες αποτυγχάνουν να αναπτυχθούν και περιορίζονται σε τοπικό επίπεδο.

Ο «τροχός» επανεφευρίσκεται διαρκώς και προκαλείται τεράστια σπατάλη πόρων και χρόνου.

Το Ιmpact Hub Scaling είναι σχεδιασμένο για όλες αυτές τις κοινωνικές επιχειρήσεις που είναι έτοιμες να αναπτυχθούν και να περάσουν στο επόμενο βήμα.

Κοινωνικοί επιχειρηματίες, διαμορφωτές, ριζοσπάστες, οραματιστές, καινοτόμοι, έχουν την ευκαιρία να φέρουν θετικά αποτελέσματα αναβαθμίζοντας τις επιχειρήσεις τους σε τοπικό και διεθνές επίπεδο. Είτε μέσω συμπράξεων, είτε μέσω επέκτασης ή franchising, οι σύμβουλοι και οι εμπειρογνώμονες του Impact Hub Scaling Program θα είναι δίπλα σε κάθε βήμα τους προκειμένου να προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση, προσφέροντας εξατομικευμένη υποστήριξη στους επιχειρηματίες που θα επιλεγούν, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους, ώστε να φέρουν θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το Impact Hub Scaling Program δίνει στους κοινωνικούς επιχειρηματίες και καινοτόμους τη δυνατότητα συνεργασίας με scaling σύμβουλους στα Impact Hubs του Άμστερνταμ, της Αθήνας, του Βουκουρεστίου, του Λονδίνου, της Μαδρίτης, του Μιλάνου, της Στοκχόλμης και της Βιέννης, που θα γίνουν συνταξιδιώτες τους στο επιχειρηματικό τους «ταξίδι», προσφέροντάς τους τις γνώσεις, τις δεξιότητες, την πρόσβαση στα δίκτυα των επενδυτών αλλά και τις συμβουλές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;