Καινοτομία για την Κοινωνία: Η Λύση στην Εξίσωση της Οικονομικής Ανάκαμψης!
Στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων

ashoka

Την Τετάρτη 29 Απριλίου και ώρα 9.00 π.μ – 16.15 μ.μ., o μεγαλύτερος και παγκόσμιος φορέας κοινωνικής επιχειρηματικότητας, η Ashoka, διοργανώνει στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Robert Bosch, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας THIS WORKS: – Ιδέες και Λύσεις για την Απασχόληση και την Ανάκαμψη στη Νότια Ευρώπη, εκδήλωση με αφορμή την έναρξη της παρουσίας της Ashoka στην Ελλάδα.

Στην εκδήλωση , με τίτλο «Καινοτομία για την Κοινωνία: η Λύση στην Εξίσωση της Οικονομικής Ανάκαμψης», θα παρευρεθούν παγκοσμίου φήμης κοινωνικοί επιχειρηματίες από διάφορα μέρη του κόσμου οι οποίοι θα μιλήσουν για τις πρωτοποριακές λύσεις που προσφέρουν σε καθημερινά πιεστικά κοινωνικά προβλήματα στις χώρες που δραστηριοποιούνται.​ Σκοπός της εκδήλωσης είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για την ελληνική κοινωνία και, με την υποστήριξη τοπικών συμβούλων, στρατηγικών εταίρων και τοπικών οργανισμών και επιχειρηματιών, να ενθαρρυνθεί η διάδοση και υιοθέτηση αυτών των καινοτομιών στην Ελλάδα.

Την ίδια μέρα θα παρουσιαστούν επίσης καινοτομίες από την Αφρική καθώς και αμιγώς ελληνικές δράσεις που προωθούν την κοινωνική αλλαγή και έχουν επιλεγεί στο πλαίσιο του διαγωνισμού “Destination Change” που διεξήγαγε η Ashoka στην Ελλάδα. Ελπίζουμε αυτή η εκδήλωση να αποτελέσει αφορμή για διεθνείς συνεργασίες και συνεργασίες μεταξύ των τομέων της οικονομίας που θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στην ανάδειξη ενός υποστηρικτικού περιβάλλοντος για την κοινωνική επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε επιχειρηματίες, δημοσιογράφους, πολίτες που ενδιαφέρονται για θέματα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, δημόσιους λειτουργούς, κοινωνιολόγους, φοιτητές, στον κάθε πολίτη που αναζητά απάντηση στο ερώτημα τι μπορεί να κάνει προκειμένου να αλλάξει η κοινωνία μας προς το καλύτερο.

Η παρουσίαση θα γίνει στα ελληνικά και τα αγγλικά με ταυτόχρονη μετάφραση. Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για την καλύτερη οργάνωση του χώρου παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας εδώ: www.innovationforsociety.org

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;