Προτάσεις ταινιών για DVD: 10 ταινίες για το… μπαλκόνι! (Μέρος ΙΙ)
και ίσως να δείτε το μπαλκόνι σας γεμάτο κεριά, αγκαλιές, γέλια και ταινίες.

abre-los-ojos

Πάντοτε πίστευα πως ο ήλιος δεν καταχωνιάζει στον πάτο της ντουλάπας μονάχα μπουφάν, γάντια και κασκόλ αλλά και απαιτήσεις ενίοτε περιττής πολυτέλειας που επιτάσσει η νύχτα του χειμώνα.Το τραπέζι στα μπουζούκια μετατρέπεται σε πετσέτα σε μια έρημη παραλία με μπύρες.

Το ασφυκτικά γεμάτο μπαρ μετατρέπεται σε μπαλκόνι με χαλαρή μουσική, εξομολογητική διάθεση και κρασί και το τέλειο χτένισμα σε μαλλιά μπλεγμένα που μυρίζουν αλάτι.

Και αν ο καιρός επιμένει σθεναρά να κάνει όλα αυτά να μοιάζουν με όνειρα θερινής νυκτός κλείστε τα μάτια βάλτε τη μουσική που σας έχει χαρίσει τις καλύτερες αναμνήσεις και ίσως να δείτε το μπαλκόνι σας γεμάτο κεριά, αγκαλιές, γέλια και ταινίες.

Η Ζωή της Αντέλ- Η αναζήτηση της σεξουαλικής ταυτότητας με φόντο δύο πανέμορφες γυναίκες και ένα Χρυσό Φοίνικα σε μια ταινία που ξέρει να προκαλεί παθιασμένες συζητήσεις.

Abre los Ojos- H Penelope Cruz και ο Alejandro Amenabar σε προσκαλούν σε ένα κόσμο τρομακτικά ερωτικό. Σε ένα κόσμο που αν θες να καταλάβεις θα χρειαστείς παραπάνω από 2-3 ποτά και μερικές ώρες συζητήσεων.

La piscine- Μυστήριο, πισίνα, ερωτικά τρίγωνα, Alain Delon, Romy Schneider, Jane Birkin και δεν περιγράφω άλλο.

Ο Ταλαντούχος Κύριος Ρίπλει- Μια ταινία κάπως εμβληματική για τους νυν 25άρηδες που ίσως να έχει ήδη συντροφεύσει εφηβικές στιγμές, αλλά ένα replay εφηβικών αναμνήσεων με φόντο μια μυστηριώδη ιστορία δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.

Κραυγές και Ψίθυροι- Ένας εξαιρετικός Μπέργκμαν. Ναι, σίγουρα το κλίμα δεν είναι απολύτως καλοκαιρινό, αλλά η ησυχία του μπαλκονιού και το ποτό είναι μάλλον οι πιστότεροι σύμμαχοι στις συζητήσεις που ξέρει να ξεσηκώνει ο Μπέργκμαν.

8 ½- Ο Φελλίνι σε μια ταινία που όσες φορές και να δω δεν θα καταλάβω, αλλά που θα συνεχίσω να αγαπώ με την ίδια απόμακρη αγάπη. Και αν φτάσετε, για το Φελλίνι ρε γαμώτο, στην κατάσταση αυτή μέθης που θα σας κάνει να τον καταλάβετε αγοράστε μου το ίδιο μπουκάλι που καταναλώσατε και το μπαλκόνι μου σας περιμένει.

Rebecca- Η αγαπημένη μου ταινία του Χίτσκοκ. Δράμα και μυστήριο με έναν ιδιοφυή δημιουργό που είχε βρει το μαγικό εκείνο τρόπο να μην απογοητεύει ποτέ το κοινό του.

Νiagara- Μια ωδή στο πιο σεξουαλικό πλάσμα που πέρασε ποτέ από τα σαλόνια της 7ης τέχνης.

Love in the Afternoon- Η αποθέωση της κομψότητας, Audrey Hepburn, η ερωτική αθωότητα και τα ατελείωτα καλοκαιρινά απογεύματα.

Η λεωφόρος της Δύσης- Γιατί δεν υπάρχει πιο νοσταλγική ώρα από εκείνα τα καλοκαιρινά βράδια που δε σταματάς να αναρωτιέσαι τι είχες, τι έχασες και εν τέλει τι κέρδισες. Και το παλιό καλό Χόλιγουντ ξέρει συχνά πώς να σου δώσει απαντήσεις.

Θυμηθείτε το πρώτο μέρος στο: Προτάσεις ταινιών για DVD: 10 ταινίες για το… μπαλκόνι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;