Οι πρεμιέρες της εβδομάδας! Πέμπτη 23 Απριλίου
Δείτε αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου

10457380_733167123433452_1135929965581644339_o

Πιστοί και σήμερα στο ραντεβού μας με όλες τις πρεμιέρες των ταινιών που βγαίνουν στις αίθουσες των κινηματογράφων σήμερα Πέμπτη 23 Απριλίου.

Πάμε να δούμε αναλυτικές πληροφορίες καθώς και τα τρέιλερ όλων των ταινιών.

Το Μυστικό της Άνταλαϊν

Η Ανταλάιν Μπόουμαν (Μπλέικ Λάιβλι) είναι 27 χρονών – εδώ και οκτώ περίπου δεκαετίες. Το θαύμα αυτό όμως σημαίνει ότι έχει ζήσει μία μοναχική ζωή.

Δεν επιτρέπει στον εαυτό της να έρθει κοντά με κανέναν, από φόβο μήπως αποκαλυφθεί το μυστικό της. Η μόνη που το γνωρίζει είναι η πλέον ηλικιωμένη κόρη της, Φλέμινγκ (Έλεν Μπέρστιν).

Όμως μια τυχαία συνάντησή της με τον χαρισματικό φιλάνθρωπο Έλις Τζόουνς (Μ) αναζωπυρώνει το πάθος της Ανταλάιν για ζωή και έρωτα. Όταν ένα Σαββατοκύριακο στους γονείς του (Χάρισον Φορντ και Κάθι Μπέικερ) απειλεί να αποκαλύψει την αλήθεια, η Ανταλάιν παίρνει μια απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της για πάντα.

Η Συμμορία του Παρκούρ

Μία συναρπαστική ταινία δράσης με φόντο τον επικίνδυνο κόσμο του παρκούρ. Ο Καμ μετά βίας βγάζει τα προς το ζειν και ξεπληρώνει τα χρέη του.
Θα πέσει με το ποδήλατο του επάνω στη Νίκι, μια μυστηριώδη ξένη που θα τον παρασύρει στον ιλιγγιώδη κόσμο της.

Το παρκούρ τον μεταφέρει σε μέρη που δεν έχει πάει ποτέ και του χαρίζει μια καλοπληρωμένη δουλειά υπό την επίβλεψη του αρχηγού της συμμορίας Μίλερ.

Πρωταθλητές Με Ψυχή

Ο Kevin Costner πρωταγωνιστεί σε μια συγκινητική, αληθινή ιστορία σε έναν ρόλο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του σπουδαίου ηθοποιού.

Το “McFarland, USA”, σε σκηνοθεσία της Νεοζηλανδής Niki Caro (Το Σημάδι της Φάλαινας), διαδραματίζεται το 1987 και παρακολουθεί την προσπάθεια ενός προπονητή στίβου να γεφυρώσει τις διαφορές του με την ομάδα Λατινοαμερικανών εφήβων που έχει αναλάβει, καθώς και να πραγματοποιήσει ένα διαφορετικό αμερικάνικο όνειρο, μακριά από την πεπατημένη.

Γεμάτη έμπνευση και ελπίδα, η ταινία διαθέτει τη στόφα ενός κλασικού οικογενειακού φιλμ για τη δύναμη της θέλησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;