Μεταπτυχιακά 2015: ”Logistics και Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας” - ΑΠΘ
Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για το μεταπτυχιακό τίτλο του ΑΠΘ «Logistics & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics & Supply Chain Management)»

578672_ΑΠΘ_2

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καλεί τους ενδιαφερομένους να υποβάλουν την αίτησή τους για την παρακολούθηση του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Logistics & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics & Supply Chain Management)» για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Αντικείμενο του προγράμματος «Logistics & Διοίκηση Αλυσίδας Εφοδιασμού (Logistics & Supply Chain Management)» είναι η παροχή εκπαίδευσης και εξειδικευμένης γνώσης μεταπτυχιακού επιπέδου σε αποφοίτους τριτοβάθμιας εκπαίδευσης στο αντικείμενο της Διοίκησης Logistics και Εφοδιαστικής Αλυσίδας.

Σκοπός του μεταπτυχιακού προγράμματος είναι:

Η προαγωγή της γνώσης και της έρευνας στην περιοχή της Επιστήμης της Διοίκησης, των Επιχειρησιακών Λειτουργιών, των Logistics και της Εφοδιαστικής Αλυσίδας.
Η καταξίωση του ΠΜΣ μεταξύ των καλύτερων μεταπτυχιακών προγραμμάτων της Ευρώπης στο αντικείμενο των Logistics και της Διοίκησης της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και η σύνδεσή του στο ευρωπαϊκό και παγκόσμιο δίκτυο των αντίστοιχων προγραμμάτων.
Η δημιουργία εξειδικευμένων επιστημόνων, και
Η προετοιμασία στελεχών για σταδιοδρομία ως Διευθυντές Logistics, Προγραμματιστές Υλικών/Διευθυντές Αποθεμάτων, Διευθυντές Αγορών, Διευθυντές Μεταφορών και Διανομής, Διευθυντές και στελέχη Διαχείρισης Αποθηκών, Διευθυντές Εφοδιαστικής Αλυσίδας σε όλες τις βιομηχανίες, εμπορικές επιχειρήσεις και υπηρεσίες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το Π.Μ.Σ. απευθύνεται σε πτυχιούχους Τμημάτων Διοίκησης, Οικονομικών, Θετικών Επιστημών, Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Μηχανικών   Η/Υ, καθώς και άλλων Τμημάτων Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Επίσης γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Τμημάτων ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου καθώς και στελέχη επιχειρήσεων με εμπειρία σε συναφές αντικείμενο.

Η χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν από 1 Μαΐου μέχρι 15 Ιουνίου 2015, στη Γραμματεία της Σχολής τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (προσπελάσιμη στην ιστοσελίδα του Μεταπτυχιακού).
2. Βιογραφικό σημείωμα.
3. Φωτοαντίγραφο του αντίγραφου πτυχίου ή διπλώματος, (με βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το ΔΟΑΤΑΠ εφόσον πρόκειται για τίτλο της αλλοδαπής).
4. Αντίγραφα τυχόν αναγνωρισμένων μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών (εφόσον υπάρχουν).
5. Βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών ή και μεταπτυχιακών σπουδών (αν υπάρχουν).
6. Η επίδοση στο τεστ GMAT.
7. Δύο (2) συστατικές επιστολές (υποχρεωτικά) από Καθηγητές των προπτυχιακών προγραμμάτων (μία τουλάχιστον) ή/και υψηλόβαθμα στελέχη για τα στελέχη των επιχειρήσεων (το πολύ μία).
8. Αποδεικτικά γνώσης αγγλικής γλώσσας για τους Έλληνες (Proficiency, TOEFL, IELTS) (υποχρεωτικά).
9. Επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις (εφόσον υπάρχουν).
10. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας ή Διαβατηρίου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
Φεν
46'
1 - 0
Ολυ
18 Απρ. 2024
ΠΑΟ
45'
0 - 2
Κλα
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;