Όλα έτοιμα για το White Minds 3 #CelebratingInspiration
Μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα της καινοτομίας, της διάκρισης, θα λάμψει για 3η χρονιά

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα της καινοτομίας, της διάκρισης, θα λάμψει για 3η χρονιά στο μεγαλύτερο βιωματικό event για φοιτητές, το White Minds 3, αυτό το Σάββατο 25 Απριλίου.

Πάνω από 2.000 νέα μυαλά που διψάνε για έμπνευση θα κατακλύσουν για 3η συνεχόμενη χρονιά το Gazi Music Hall (Ιερά Οδός 7-13), για να παρακολουθήσουν το event θεσμός για τους φοιτητές, το White Minds. (πάρτε μια γεύση στο www.whiteminds.gr)

«Celebrate Inspiration» είναι το σύνθημα που πρέπει να βάλουμε στη ζωή μας, λέει ο Φώτης Βασιλείου, ο ιδρυτής του White Minds και μας προσκαλεί σε μια γιορτή για την έμπνευση, τη διαφορετική σκέψη, τη μοναδικότητα.

Unique Experience

δελτίο τύπου White Minds 3   Έγγραφα Google

Θα είμαστε εκεί μαζί με 10 υπέροχους ανθρώπους που τα έχουν καταφέρει, για να δείξουν ότι μπορούμε να διακριθούμε εάν προσπαθήσουμε, για να κάνουμε τα νέα παιδιά να τολμήσουν να κάνουν το πρώτο βήμα. Να τους ωθήσουμε να απελευθερώσουν την εσωτερική τους δύναμη και να ακολουθήσουν άγνωστα μονοπάτια. Να τολμήσουν να αλλάξουν τον κόσμο!

Να βρουν το δικό τους «White Space», το λευκό χώρο για να ξεχωρίσουν, να γίνουν ορατοί και να κάνουν τη ζωή τους καλύτερη.

Meet White Minds

10 μεγάλες προσωπικότητες από 3 ηπείρους, από τη NASA μέχρι γενικοί διευθυντές πολυεθνικών κολοσσών, όλοι τους θα είναι εκεί να μοιραστούν τις ιστορίες της ζωής τους, να μιλήσουν για τα ups και τα downs που είχαν στην πορεία τους και να δώσουν το μήνυμα ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, αυτή της δημιουργικότητας και της διάκρισης, ωθώντας πάνω από 2.500 φοιτητές, των σημαντικότερων Πανεπιστημιακών και εκπαιδευτικών ιδρυμάτων της χώρας, να τολμήσουν και να κυνηγήσουν τα όνειρα τους.

Μια ξεχωριστή βιωματική εμπειρία με video art, διαδραστικές δραστηριότητες, live μουσική, εκπλήξεις και ένα ξεχωριστό set up που προωθεί την αλληλεπίδραση.

Ανάμεσα τους ο Περικλής Παπαδόπουλος, Director of Graduate Studies at the University of Aeronautics section of San Jose California and NASA Researches και η Λένα Τριαντογιάννη, Partner and practice Group Leader at Egon Zehnder καθώς και άλλα 8 λαμπρά μυαλά. (δείτε όλους τους ομιλητές στο www.whiteminds.gr)

Knowledge should be right for all

Η έμπνευση είναι δικαίωμα και όχι προνόμιο λίγων, προσθέτει ο Φώτης Βασιλείου και γι΄ αυτό σας προσκαλούμε όλους δωρεάν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή για τα ελληνικά μυαλά που είναι η πραγματική ελπίδα για το μέλλον μας.

Πάρτε το VIP PASS που είναι απαραίτητο για για τη δωρεάν είσοδο σας από εδώ!.

Σάββατο 25/4, 10.00 π.μ.
Gazi Music Hall, Μέγαρο Μαροσούλη, Ιερά οδός 7-13, Αθήνα

Για περισσότερες πληροφορίες :
Site : www.whiteminds.gr
facebook : http://on.fb.me/1cPQBGb
τηλ.: 210 6717115, 210 6711561

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;