La Esquina: Η πιο fun γωνία της Χάρητος
Δεν είναι πολύς καιρός που έχει ανοίξει στο Κολωνάκι το La Esquina, όμως μας φαίνεται μια αιωνιότητα από τότε που εκείνη η γωνία στο τέλος της Χάρητος ήταν το City.

la-esquina5

Δεν είναι πολύς καιρός που έχει ανοίξει στο Κολωνάκι το La Esquina, όμως μας φαίνεται μια αιωνιότητα από τότε που εκείνη η γωνία στο τέλος της Χάρητος ήταν το City.

Και ήρθε το La Esquina, που στα ισπανικά είναι η γωνία, να δώσει νέα πνοή στην, σχεδόν άδεια πλέον, Χάρητος των καλοκαιριών μας.

Εδώ που τα λέμε, δεν σου είναι και εύκολο να φύγεις από τα Νότια πάνω που αρχίζει και φτιάχνει ο καιρός και ανεβαίνει η θερμοκρασία.

la-esquina3

Το La Esquina είναι ένα all day bar και burger restaurant. Αυτό σημαίνει πως από το μεσημέρι και μετά, εκεί θα βρεις μόνο Burgers, σαλάτες και ορεκτικά. Τα πρωινά έχει άλλο μενού, βασιλικά γεύματα πάντα. Στην καρδιά μου, αυτό το μαγαζί ξεχώρισε για τα signatured cocktails του. Αυτή είμαι, δεν κρύβομαι από κανέναν. Και τέτοιος θα γίνεις και εσύ αν πάρεις τον κατάλογο του La Esquina και δεν ξέρεις τι cocktail να διαλέξεις. Δεν τελειώνει όμως εδώ, γιατί ναι μεν είναι φοβερά αλλά δεν παίρνεις εύκολα cocktail σε μαγαζί που δεν ξέρεις. Και σου λέω πως τα cocktails εκεί έχουν μόνο 8 ευρώ. Τώρα παίρνεις;

la-esquina4

Αρκετά όμως με τα ποτά, ας μιλήσει το στομάχι σου. Στο La Esquina, τα burgers ξεκινούν από 6,50 ευρώ και σε αφήνουν άφωνο. Έχει από το πιο απλό, μέχρι και το πιο γκουρμεδιάρικο (για να το πούμε και στα ελληνικά) burger που έχεις φάει. Και στο λέω εγώ, που είμαι πολύ ευχαριστημένη από τα burgers των Νοτίων. Να μην ντραπείς φυσικά, να ζητήσεις το ψωμάκι να είναι brioche και θα με θυμηθείς. Οι σαλάτες τους, δροσερές για τις ζέστες του καλοκαιριού, γευστικές για τις μυρωδιές της άνοιξης. Σερβίρονται σε βάζα, πράγμα που υποστηρίζει και το όλο βιομηχανικό στυλ του μαγαζιού.

Η φάση στο La Esquina είναι εντελώς παρεϊστικη από το πρωί μέχρι το βράδυ. Ιδανικό μαγαζί για κυριακάτικο πρωινό, μεσημεριανό break από την δουλειά, μα και βραδινή έξοδο με φίλους. Αυτό βέβαια, δεν σταμάτησε κανέναν από το να πάει με το κορίτσι του ένα ωραιότατο ραντεβού. Να πας και εσύ, λοιπόν.

Και αφού είπαμε για τα cocktails του, τα Burgers του και την παρέα σου, ας πούμε και λίγο για το περιβάλλον γύρω σου. Ο κόσμος που θα δεις με το που μπεις, είναι ο κλασσικός κόσμος που βλέπεις στα πιο ωραία μαγαζιά του Κολωνακίου. Τα προσεγμένα κορίτσια που δεν ξέρουν αν θέλουν να είναι snob ή προσιτές και τα αγόρια που δουλεύουν εκεί τριγύρω. Γενικά, το La Esquina εκτός από την όμορφη διακόσμηση, τα λευκά βότσαλα απ’ έξω και τον χαμηλό φωτισμό του, έχει και τον ωραίο του κόσμο. Έναν κόσμο που είναι όσο μπλαζέ πρέπει (μη με ρωτήσεις πόσο πρέπει, θα καταλάβεις) και που βγάζει θετικά Vibes. Κάτι που τελευταία λείπει από τους δρόμους της Αθήνας.

la_esquina_1

Δεν χρειάζεται να ψάξεις πολύ, θα βρεις την αισιοδοξία στην Χάρητος 43, Κολωνάκι και στο 210-7232575

Πηγή: Nou-pou.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
20:15
-
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;