Τα 10 must-have γυναικεία ανοιξιάτικα fashion items! Online αγορά!
Οι 10 καλύτερες προτάσεις για τα must-have γυναικεία ανοιξιάτικα κομμάτια, σε ρούχα και αξεσουάρ, στις πιο οικονομικές τιμές! Από 6,90€ έως και 39,90€! Εσύ ακόμη να τα αποκτήσεις;

Γιατί η άνοιξη στη μόδα έχει έρθει προ πολλού, αλλά και ημερολογιακά!

Τώρα που ο καιρός φτιάχνει, επιτέλους, είναι η κατάλληλη στιγμή για shopping!

Και τι είναι καλύτερο από το shopping γενικώς; Το οικονομικό shopping!

Γι’αυτό κι εμείς σου συγκεντρώσαμε τα 10 must-have γυναικεία ανοιξιάτικα fashion items, στις πιο οικονομικές τιμές, και -για την ακρίβεια- από 6,90€ έως και 39,90€, με τη δυνατότητα online αγοράς!

Για να κάνεις τις καλύτερες, και -ταυτόχρονα- τις πιο συμφέρουσες αγορές με τον πιο άνετο, εύκολο και γρήγορο τρόπο.

Δες λοιπόν στη λίστα που ακολουθεί ποια είναι τα 10 must-have ανοιξιάτικα κομμάτια σε ρούχα και αξεσουάρ, για να τα εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου, και να κάνεις τις πιο ενημερωμένες και fashionable εμφανίσεις ever!

1. Striped Backless Crop Top
H μόδα του crop top έχει τις καταβολές της στα ’90s, αλλά από πέρυσι έκανε δυναμικό comeback, κι από ότι φαίνεται “ήρθε για να μείνει”. Αν έχεις επίπεδη κοιλιά το παρακάτω ριγέ crop top θα γίνει από τα αγαπημένα σου! Ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που διαθέτει είναι τα κοψίματα στο ύψος των πλευρών. Για να είσαι sexy και fashionable. Το διαλέξαμε σε ασπρόμαυρο χρώμα ώστε να μπορείς να το ταιριάξεις με τα περισσότερα σου outfits. Extra tip: αν η κοιλιά σου δεν είναι εντελώς επίπεδη, μπορείς και πάλι να φορέσεις το συγκεκριμένο trend, αρκεί μονάχα να επιλέξεις να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι, ή μια ψηλόμεση φούστα ώστε να αφήνεται ακάλυπτη μόνο μια λεπτή λωρίδα δέρματος, και συγκεκριμένα αυτή που βρίσκεται κάτω από το στήθος και πολύ πιο πάνω από τον αφαλό,και η οποία σε καμιά γυναίκα δεν δείχνει άσχημα.

Τιμή: 11,90€

Αγόρασε το

2. Wrap Asymmetric Φούστα
Γιατί οι ασυμμετρίες στα ρούχα φέτος είναι must. Και τι καλύτερο από μια μαύρη, για να ταιριάζει με όλα σου τα ρούχα χρωματικά, ασύμμετρη φούστα, την οποία κάλλιστα μπορείς να τη συνδυάσεις και με τον αμέσως προηγούμενο crop top και με πλατφόρμες ή με ένα ζευγάρι πέδιλα. Αν πάλι είσαι rock κορίτσι, λόγω εποχής προλαβαίνεις άνετα να τη συνδυάσεις και με biker boots, ή με δίπατα sneakers.

Τιμή: 17,90€

Αγόρασε τη

3. Leather Fringed Duffle Bag
Στις τσάντες, πάλι, οι duffle bags, ή αλλιώς, τσάντες σε σχήμα πουγκί είναι ότι πιο hot! Πόσο μάλλον η συγκεκριμένη, η οποία ενσωματώνει άψογα 2 fashion trends: το σχήμα-πουγκί και τα κρόσσια ως λεπτομέρειες. Εμείς σου διαλέξαμε τη συγκεκριμένη σε μαύρο χρώμα για να την ταιριάξεις με όλα σου τα ντυσίματα εύκολα αλλά και για να την βολευτείς μέχρι το καλοκαίρι, και μετά πάλι από το φθινόπωρο πάλι. Plus αν το bohemian είναι ένα από τα αγαπημένα σου fashion styles, αυτή την τσάντα δεν πρέπει να την παραλείψεις από τη συλλογή σου.

Τιμή: 36,90€

Αγόρασε τη

4. Statement collar κολιέ σε τυρκουάζ χρώμα
Ένα statement κολιέ μπορεί να δώσει “ταυτότητα” σε κάθε σου ντύσιμο. Είτε στα πιο casual, είτε στα πιο formal. Όσο απλό κι αν είναι το ντύσιμό σου, ένα τέτοιο κολιέ μπορεί να το αναβαθμίσει και να του δώσει άλλο χαρακτήρα, ώστε να μην περνάς απαρατήρητη! Το επιλέξαμε σε τυρκουάζ απόχρωση ώστε να το ευχαριστηθείς φορώντας το. τόσο τώρα την άνοιξη, όσο και τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα αξεσουάρ άλλωστε, να θυμάσαι ότι είναι τα “στολίδια” που μπορούν να αναδείξουν κάθε σου εμφάνιση.

Τιμή: 6,90€

Αγόρασε το

5. Fringed Boho Crochet Top
Τα κρόσσια είναι επίσης μεγάλη τάση της μόδας για φέτος! Εμείς επιλέξαμε για σένα το συγκεκριμένο top που τα ενσωματώνει στο τελείωμα του, και που μπορείς να το ταιριάξεις, λόγω του nude του χρώματος με όποιο outfit θες. Για να πετύχεις το τέλειο bohemian style!

Τιμή: 16,90€

Αγόρασε το

6. Floral Wrap Playsuit
Οι ολόσωμες φόρμες, ή bodysuits είναι εδώ και αρκετές seasons στη μόδα, και συνεχίζουν και φέτος. Εμείς σου διαλέξαμε αυτή την floral, που συνάδει πλήρως με την spring season και θα φέρει “την άνοιξη” κυριολεκτικά στην γκαρνταρόμπα σου. Για casual εμφανίσεις συνδύασε την με το δερμάτινο ταμπά jacket σου, και φλατ παπούτσια (ή biker boots, ή δίπατα sneakers, ή εσπαντρίγιες). Για πιο formal με ψηλά πέδιλα και το δερμάτινο jacket.

Τιμή: 19,90€

Αγόρασε το

7. Washed Ripped jeans
Φέτος την άνοιξη όσο πιο used & destroyed δείχνει το jean σου τόσο το καλύτερο. Ιδανικά, μάλιστα σε boyfriend γραμμή, να είναι δηλαδή πιο loose, πιο φαρδύ, πιο “χαχόλικο”. Εμείς σου διαλέξαμε το παρακάτω jean, στο οποίο ενσωματώνονται όλα τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά. Είναι και φαρδύ, και ανοιχτόχρωμο, και ξεβαμμένο, και έχει την επιθυμητή όψη “used”, χάρη στα σκισίματα.

Τιμή: 39,90€

Αγόρασε το

8. High Waist Ripped Denim Shorts
Αν είσαι “κρυουλιάρα”, φόρεσε το με καλσόν. Τα σορτς είναι διαχρονικά must- items, άλλωστε, τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι. Εμείς σου επιλέξαμε το παρακάτω σε jean ύφασμα και χρώμα ώστε να έχεις τη δυνατότητα να κάνεις με αυτό “άπειρους” συνδυασμούς.

Τιμή: 26,90€

Αγόρασε το

9. Long Line See-through Jacket
Μια μαύρη μακριά ζακέτα για πανωφόρι είναι διαχρονική αξία στην ντουλάπα σου, γιατί ταιριάζει με όλα και με μια ζώνη μπορείς να την κάνεις όσο εφαρμοστή επάνω σου επιθυμείς. Γιατί όσο ο καιρός θα καλυτερεύει και η θερμοκρασία θα ανεβαίνει, το μόνο πανωφόρι που θα θες και θα αντέχεις επάνω σου θα είναι μια τέτοια ζακέτα.

Τιμή: 26,90€

Αγόρασε το

10. Backless Wrap Top
Γιατί το συγκεκριμένο top είναι απλό και sexy ταυτόχρονα. Μπορείς να το συνδυάσεις με μια ζακέτα απέξω για την άνοιξη, και το καλοκαίρι θα δείχνει τέλειο επάνω σου, καθώς θα κάνει την τέλεια αντίθεση με το μαύρισμα σου. Τέλος, πρέπει να σημειώσουμε εφαρμόζει και αναδεικνύει τέλεια το ντεκολτέ σου,

Τιμή: 11,90€

Αγόρασε το

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;