MADWALK 2015: Έρχεται το εντυπωσιακό event!

MadWalk 2015 Logo

MadWalk by Aperol Spritz
The Fashion Music Project

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΓΙΑ 5Η ΣΥΝΕΧΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ FASHION MUSIC PROJECT!
ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ 56 ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ»

TO ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ EVENT ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΚΑΤΙΑ ΖΥΓΟΥΛΗ!

To Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project ο πιο αγαπημένος θεσμός που ενώνει τη μόδα με τη μουσική, είναι γεγονός και επανέρχεται για πέμπτη συνεχή χρονιά, την Τετάρτη 29 Απριλίου, με ανανεωμένο concept στο Κτίριο 56 του Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”. Όπως κάθε χρόνο, καταξιωμένοι αλλά και πρωτοεμφανιζόμενοι Έλληνες σχεδιαστές μόδας θα συνυπάρξουν με αγαπημένους καλλιτέχνες στο πιο ξεχωριστό event που συνδυάζει ανατρεπτικά Live Performances με μοναδικά Fashion Shows.

Φέτος, τα ηνία της παρουσίασης θα αναλάβει η μοναδική Κάτια Ζυγούλη, βάζοντας την υπογραφή της σ’ ένα ολοκληρωμένο υπέρ-θέαμα. Το concept θα επιμεληθούν οι Fashion Directors Ηλίας Μιχαλόλιας και Χάρης Γκοτζαμανίδης, την σκηνοθεσία on stage ο Φωκάς Ευαγγελινός και την τηλεοπτική σκηνοθεσία ο Κώστας Καπετανίδης.
Το 5ο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project θα προβληθεί τηλεοπτικά για πρώτη φορά από το κανάλι του ALPHA.

Για τρίτη συνεχή χρονιά το MadWalk by Aperol Spritz – The Fashion Music Project, δίνει την ευκαιρία σ΄ένα νέο σχεδιαστή να αναδείξει το ταλέντο του μέσα από τη δημιουργική πλατφόρμα The New Fashion Designer Contest και να παρουσιάσει την προσωπική του συλλογή στο Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project. Οι υποψήφιοι σχεδιαστές θα καλούνται να στείλουν το βιογραφικό τους και δείγματα της collection τους με video ή φωτογραφίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση fashiondesigner@mad.gr. Έτσι, θα προκύψει ο πρωτοεμφανιζόμενος fashion designer που έχει την ευκαιρία να πάρει μέρος στο MadWalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project.

Τέλος, για πρώτη φορά το Mad σε συνεργασία με το Athens Metro Mall δίνουν την ευκαιρία σε δύο μεγάλους νικητές να περπατήσουν στο catwalk του Madwalk 2015 by Aperol Spritz – The Fashion Music Project! Οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στο http://www.athensmetromall.gr/ , έως την Τρίτη 21 Απριλίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;